Gość: grubaska20 IP: *.pl 25.02.05, 13:27 cudnie się dzisiaj czuję:) ostatni raz wymiotowałam w nocy, dzisiaj spokój:) działam na pełnych obrotach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 13:28 gdzie się podziewałaś!!!!!!!!!!! co słychać????????? no i dawaj fotę!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) IP: *.pl 25.02.05, 13:34 :) było cieżko, wymiotowałam nonstop, ciągle spałam, nie było lekko.. lae dzisiaj czuje sie naprawde cudownie:) aż mnie to niepokoi..;) a cóż to za zdjęciowy amok na forum..?:) to maila poproszę i wyślę cos po pracy:) no i dylematy imienne widzę..:) groszek będzie jasio albo majeczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 13:38 współczuję, ja nie rzygam wcale. w poniedziałek idę do lekarza, już się nie mogę doczekać, w życiu tak w piątek nie czekałam na poniedziałek! :)) Majeczka, to jak dziecię Moniki Pierożek :)), ładniutko moje będzie Stachu albo nie wiadomo co :))))))))) akcja zdjęciowa była zakrojona na szeroką skalę, niezmiernie owocna i brakowało nam ciebie, więc się szybciutko podciągaj!!!! ja mam normalnego maila: niedzwiedzica_sousie@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) IP: *.pl 25.02.05, 13:47 :) my do pana doktora wybieramy sie we wtoreczek, albo w środę:) robimy pierwsze usg ciaży:) będzie już widac akcję serca:)))))) dziś lepiej sie czuję i znów jestem taka szczęśliwa:) ps. wykopię jakieś zdjątko i puszczę popołudniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 13:50 ostrzegam, to uzależnia. ten widok jest tak niesamowity, że nie można się doczekać następnego razu. szkoda że nie mam ultrasonografu w chacie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) IP: *.pl 25.02.05, 13:58 heehe:) pomysł jest conajmniej interesujący;) ps. wg obliczeń lekarza, to będzie 10 tydzień, na forum ciąża czytałam, ze groch powinien mieć wtedy jakieś 20parę milimetrów.. tak..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 14:09 tak, mój miał 21 w 9-tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) IP: *.pl 25.02.05, 14:14 :))))) już się nie moge doczekać!!!!!:) myślisz, ze po wielkosci płodu można skorygować "wiek" ciąży? bo szczerze mówiąc, te wyliczenia , to tak ni w d.. ni w oko..:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 14:28 no pewnie!!! mierzy bobasa od głowy do dupki i to usg wyświetla datę porodu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) IP: *.pl 25.02.05, 14:30 :)))) to cudnie!:) chociaz my już tego 28września czepiamy sie jak tonący6 brzytwy..heh:) mój boże, przecież to juz niedługo!!!!!!!!!!!!!!:) a który u was tydzien?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 13:28 oo, dzień dobry:)) miło, że juz Ci lepiej:) znowu w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 13:30 Grubaska, witamy, witamy. Kurka, gdzieś ty była? Fajnie że ci lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) IP: *.pl 25.02.05, 13:37 a w pracy:) normalnie czuję sie jak kkiedyś!:) jakbym znów była sobą:) pędzący pocia, maszyna nie do zatrzymania:) cuuuuudnie sie czuję:) ps. to zdejmuj golfik, i marynarkę zapnij na staniczku tylko:) no hcyba , ze kryzys gorącości już opanowany;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 13:40 to super!!!! ps. kryzys zażegnany, słonce już na drugiej stronie - uff:) ja tez podczepiam się pod sesję mailem:) na adres gazety, poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) IP: *.pl 25.02.05, 13:48 :) ok, ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: witam, witam i o zdrowie pytam;) hehe:) 25.02.05, 13:33 witalski jezdem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ło, grubaska :) 25.02.05, 13:48 witamy wśród żywych, ale fajnie, że wszystko ok z tobą.Urlopowałaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: ło, grubaska :) IP: *.pl 25.02.05, 13:49 :) no troche:) nie było lekko.. ale dzisiaj czuję sie wręcz bosko:) ps. jak dziadziuś? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ło, grubaska :) 25.02.05, 13:51 Gość portalu: grubaska20 napisał(a): > :) no troche:) nie było lekko.. ale dzisiaj czuję sie wręcz bosko:) no i oby tak dalej! :) a jak latinos się sprawuje? ps.bardzo dziękuję za pamięć, nie ma narazie żadnych zmian rakowych, z czego jestem cholernie szczęśliwa :) w sobotę już go wypisali do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: ło, grubaska :) IP: *.pl 25.02.05, 13:57 :) więc słońce świeci na naszym wspólnym niebie:);) a latino jest cudowny..:) kocham go całą sobą!:) dba o mnie i jest uroczy!:) aż nie wierzę momentami, że to dzieje sie naprawdę..:) Odpowiedz Link Zgłoś