Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA. Porażka Suns

08.01.04, 09:50
    dziwny ten tytul..."Porazka Suns"...czy to dlatego ze Lakersi
    przegrali w kompromitujacych rozmiarach? Bo gdyby LA - Denver
    bylo 113 - 91, pewnie mielibysmy "Kolejna wygrana Lakers!"
    Obserwuj wątek
      • Gość: mr.bungle Śmieszna liga w tym roku . . . IP: 213.61.157.* 08.01.04, 10:52
        . . . w Atlantic Division, tylko NJ ma dodatni bilans, a w
        midwest, wszyscy mają 50% i więcej. NBA jest coraz bardziej
        skrzywiona na Zachód . . .
      • Gość: kapaon Re: NBA. Porażka Suns IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:03
        Do zwycięstwa gospodarzy przyczyniła się głównie ich zespołowa
        gra, bowiem żaden z zawodników nie rzucił więcej niż 20 punktów
        (...) Najskuteczniej w zespole gości grał Ray Allen, zdobywca
        22 pkt
        GRATULUJE !!! przeciez ray allen gra w sonics...
      • Gość: mistrzu Jak to nowa druzyna Macieja? IP: *.client.comcast.net 08.01.04, 16:33
        pare dni mnie nie bylo przecie...
      • Gość: calagan Re: NBA. Porażka Suns IP: *.aster.pl 08.01.04, 17:01
        Ludzie zdecydujcie sie na cos. Jeden jeczy, ze ciagle o Lakers pisza, a drugi
        ze nie napisali. zapewne napisali o porazce Suns bo to nowy klub Lampego. Bez
        tego nawet nie wspomnieliby o nich. Ja bym pisal o porazce kings.
        • Gość: Lukasz22W-wa Re: NBA. Porażka Suns IP: *.acn.pl 09.01.04, 00:16
          Ja jestem zdecydowany na obiektywne przedstawienie rzeczywistości koszykarskiej
          za oceanem.Jeśli chciałbym masochizować się Lakersami wszedłbym na ich stronę,
          a będąc tutaj liczę na to,że będę mógł powiedzieć to, co mi się podoba
          (niestety więcej mi się tu nie podoba) i zobaczyc wypowiedzi innych
          odwiedzających forum na temat każdej drużyny.Może trzeba poszukać sobie
          jakiegoś innego forum.Może znacie jakieś ciekawe, gdzie wypowiada się wiele
          osób znających się w temacie NBA.Jesli tak prosiłbym o podanie adresu (oprócz
          nba.xcom.- tam jest za mało odwiedzających)
          • Gość: calagan Re: NBA. Porażka Suns IP: *.aster.pl 09.01.04, 14:37
            Strasznie jestes marudny. 99% tematow o Lakers to sa artykuly Wyborczej i za
            cholere forumowicze nie maja na nie wplywu. Jak chcesz miec inny temat to go
            mozesz zalozyc - jest taka opcja - popatrz dokladnie. Napewno ktos wezmie
            udzial w dyskusji. 90% komentarzy to kompletni laicy w kwestiach NBA, ale pare
            osob jest nieco lepiej zorientowanych (ale to zaledwie pare).
            Jesli chcesz dobre forum o NBA (z zastrzezeniem, ze o bierzacych meczach
            raczej nie pogadasz - w sensie przezywania codziennych rezultatow) to wejdz na
            e-basket.pl - tam jest forum NBA, ktore powinno Cie zadowolic.
            • Gość: Lukasz22W-wa Re: NBA. Porażka Suns IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:29
              Dzieki...Licze na to, że ktos na GW czytuje forum i moze wezmie sobie niektore
              uwagi do serca.A co do założenia nowego wątku, to widać jak na dłoni, że
              niewiele osób pisze na takie posty, chyba że sie kogos sprowokuje kąśliwą
              uwagą, ale przecież nie o to chodzi żeby tu się obrażać, tylko aby wymienić
              poglądy.Raz jeszcze dzieki za ebasket.
      • Gość: mlodshy amatorka IP: *.a.jawnet.pl 08.01.04, 21:52
        smieszne, najpierw pisza,ze nikt nie rzucil wiecej niz 20 pkt, a potem
        wymieniaja allena z 22 .A jeszcze jest radmanovic z 21 ech, szkoda gadac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka