oregon 08.01.04, 09:50 dziwny ten tytul..."Porazka Suns"...czy to dlatego ze Lakersi przegrali w kompromitujacych rozmiarach? Bo gdyby LA - Denver bylo 113 - 91, pewnie mielibysmy "Kolejna wygrana Lakers!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mr.bungle Śmieszna liga w tym roku . . . IP: 213.61.157.* 08.01.04, 10:52 . . . w Atlantic Division, tylko NJ ma dodatni bilans, a w midwest, wszyscy mają 50% i więcej. NBA jest coraz bardziej skrzywiona na Zachód . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapaon Re: NBA. Porażka Suns IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:03 Do zwycięstwa gospodarzy przyczyniła się głównie ich zespołowa gra, bowiem żaden z zawodników nie rzucił więcej niż 20 punktów (...) Najskuteczniej w zespole gości grał Ray Allen, zdobywca 22 pkt GRATULUJE !!! przeciez ray allen gra w sonics... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Jak to nowa druzyna Macieja? IP: *.client.comcast.net 08.01.04, 16:33 pare dni mnie nie bylo przecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: NBA. Porażka Suns IP: *.aster.pl 08.01.04, 17:01 Ludzie zdecydujcie sie na cos. Jeden jeczy, ze ciagle o Lakers pisza, a drugi ze nie napisali. zapewne napisali o porazce Suns bo to nowy klub Lampego. Bez tego nawet nie wspomnieliby o nich. Ja bym pisal o porazce kings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: NBA. Porażka Suns IP: *.acn.pl 09.01.04, 00:16 Ja jestem zdecydowany na obiektywne przedstawienie rzeczywistości koszykarskiej za oceanem.Jeśli chciałbym masochizować się Lakersami wszedłbym na ich stronę, a będąc tutaj liczę na to,że będę mógł powiedzieć to, co mi się podoba (niestety więcej mi się tu nie podoba) i zobaczyc wypowiedzi innych odwiedzających forum na temat każdej drużyny.Może trzeba poszukać sobie jakiegoś innego forum.Może znacie jakieś ciekawe, gdzie wypowiada się wiele osób znających się w temacie NBA.Jesli tak prosiłbym o podanie adresu (oprócz nba.xcom.- tam jest za mało odwiedzających) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: NBA. Porażka Suns IP: *.aster.pl 09.01.04, 14:37 Strasznie jestes marudny. 99% tematow o Lakers to sa artykuly Wyborczej i za cholere forumowicze nie maja na nie wplywu. Jak chcesz miec inny temat to go mozesz zalozyc - jest taka opcja - popatrz dokladnie. Napewno ktos wezmie udzial w dyskusji. 90% komentarzy to kompletni laicy w kwestiach NBA, ale pare osob jest nieco lepiej zorientowanych (ale to zaledwie pare). Jesli chcesz dobre forum o NBA (z zastrzezeniem, ze o bierzacych meczach raczej nie pogadasz - w sensie przezywania codziennych rezultatow) to wejdz na e-basket.pl - tam jest forum NBA, ktore powinno Cie zadowolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: NBA. Porażka Suns IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:29 Dzieki...Licze na to, że ktos na GW czytuje forum i moze wezmie sobie niektore uwagi do serca.A co do założenia nowego wątku, to widać jak na dłoni, że niewiele osób pisze na takie posty, chyba że sie kogos sprowokuje kąśliwą uwagą, ale przecież nie o to chodzi żeby tu się obrażać, tylko aby wymienić poglądy.Raz jeszcze dzieki za ebasket. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodshy amatorka IP: *.a.jawnet.pl 08.01.04, 21:52 smieszne, najpierw pisza,ze nikt nie rzucil wiecej niz 20 pkt, a potem wymieniaja allena z 22 .A jeszcze jest radmanovic z 21 ech, szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś