Gość: Krzysiek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.*.*.* 01.09.01, 18:29 No wlasnie, jak graja nasi, bo nie mam televizora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.waw1.bptnet.pl 01.09.01, 20:05 Pięknie, jedziemy na mistrzostwa!!! Ale ludziom z TVP po prostu nie wiem co bym zrobił. Zamiast pokazywać historyczna radość naszych chłopców, po 15 latach posuchy oni puszczaja jakies idiotyczne reklamy. To skandal!!! pO PROSTU BRAK MI SŁÓW. NIE WIDZIAŁEM PRZEZ TYCH SPECÓW Z tvp JAK NASI CHŁOPCY SIĘ CIESZĄ!!! Zamiast pokazywać radość po zwycięstwie oni puszczają jakieś idiotyczne reklamy, a potem zapraszają na jakiś idotyczny mecz mecz Aglików z Niemcami. Kogo to obchodzi? Precz az idiotami z TVP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:11 ZGADZAK SIE W PELNI Z PRZEDMOWCA - COM NIE OBCHODZI JAKIS RUDY MIETUS SCHOLES?? JA CHCE WIDZIEC JAK NASZE CHLOPAKI RADUJA SIE ZE ZWYCIESTWA MAM NADZIEJE, ZE UKRAINAWYELIMINUJE ANGLIKOW W BARAZACH !!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.ny5030.east.verizon.net 01.09.01, 21:16 Realizacja televizyjna byla do bani. Realizator i operatorzy kamer chyba sobie niezle wypili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.acn.waw.pl 01.09.01, 22:36 tak non stop zasloniety byl obraz jakims szalikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutboj Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.pl 02.09.01, 02:59 3 strzeliUem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:30 DOKLADNIE - POWTORKI TRWALY PO 3 MINUTY I NIE BYLO WIDAC WSZYSTKICH AKCJI POLAKOW :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawilec Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.mpowercom.net 01.09.01, 20:30 Lelum polelum, tak sobie czytam te wiadomosci i widze, ze kolegom truuudno dogodzic - wlasnie wytoczylem sie z Jedynki, polonijnego klubu w Chicago; gdzie scisniety jak sardynki w puszce ogladnalem za 20$ 3:0 Polski z Norwegia... Mecz przestalem pod samym monitorem, kark mnie boli, piwo portfel wyczyscilo, glos w na chwile ucielo, jakis maniak majtal na ekranie szalikiem, relacja poza meczem ucieta a nie narzekam - JESTEM PO PROSTU SZCZESLIWY :))) Vive la Pologne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacha Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.focal-chi.corecomm.net 01.09.01, 22:51 Gość portalu: Zawilec napisał(a): > Lelum polelum, tak sobie czytam te wiadomosci i widze, ze kolegom truuudno > dogodzic - wlasnie wytoczylem sie z Jedynki, polonijnego klubu w Chicago; gdzie > > scisniety jak sardynki w puszce ogladnalem za 20$ 3:0 Polski z Norwegia... Mecz > > przestalem pod samym monitorem, kark mnie boli, piwo portfel wyczyscilo, glos w > > na chwile ucielo, jakis maniak majtal na ekranie szalikiem, relacja poza meczem > > ucieta a nie narzekam - JESTEM PO PROSTU SZCZESLIWY :))) Vive la Pologne! no wlasnie ja tez ten mecz ogladalem w jedynce w chicago w dosc umowmy sie specyficznych warunkch. ale nie narzekam. najwazniejszy jest futbol. prawdziwym kibicom nie przeszkadzaja "wrzynajace sie w tylki majtki". polska pany, zawilec pany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyczek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.246.84.17.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.09.01, 05:59 To ty jeszcze nie miales tak zle ... My w Nowym Jorku niestety mamy taki chalowy klub nocny ktory nazywa sie Europa (Jedna wielka stodooooola!) Wiocha na maxa ... no nie wazne .... 5 minut po 11:45 (u nas cie o tej zaczynal mecz) wyskoczyl gostek mowiac ze kurwa maja usterki ... juz wiedzieli o nich dzien wczesniej ... JEZUS ... myslalem ze zabije .... Wiec wszyscy z Euro dobijali sie do innych lokali ktore juz dawno pozamykali ... STRASZNE wiec wrescie dopadlismy sie do "Pod kominek" i ktos byl na tyle dobry ze otworzyl drzwi i chyba 30 osob sie wepchalo ... normalnie pot LECIAL z nas ... ale wiecie co ... takiej atmosfery ... nigdy w zyciu nie przezylem ... Spiewy, hymn radosc ... wszystko bylo ... Jedynie mi teraz zamknac oczy i sie rozplakac z radosci ... a malo kiedy jest tak ze jest tylu Polakow w jedynm miejscu i tyle radosci i wspolnoty ... no dobra przestaje truc ... Pozdrowienia dla wszystkich co musieli przezyc to sama CHALE co ja w Europie. P.S. Nie dziwcie sie jak ktos ten Lokal spali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacha Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.focal-chi.corecomm.net 01.09.01, 22:37 Gość portalu: pawel napisał(a): > Pięknie, jedziemy na mistrzostwa!!! Ale ludziom z TVP po prostu nie wiem co bym > > zrobił. Zamiast pokazywać historyczna radość naszych chłopców, po 15 latach > posuchy oni puszczaja jakies idiotyczne reklamy. To skandal!!! pO PROSTU BRAK > MI SŁÓW. NIE WIDZIAŁEM PRZEZ TYCH SPECÓW Z tvp JAK NASI CHŁOPCY SIĘ CIESZĄ!!! > Zamiast pokazywać radość po zwycięstwie oni puszczają jakieś idiotyczne > reklamy, a potem zapraszają na jakiś idotyczny mecz mecz Aglików z Niemcami. > Kogo to obchodzi? Precz az idiotami z TVP!!! ty oczywiscie jestes najmadrzejszy. owszem wole ogladac radosc naszych niz reklamy, ale gdyby nie one to w ogole bys meczu nie ogladnal. wiec moze ci spece z tvp nie sa az takimi idiotami- idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rot Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 23:47 pieprzysz koles - np. zadna niemiecka TV nie obcina takich rzeczy, nawet komercyjna, nie wpsominając o tym, ze nasza publiczna zyje w polowie z podatkow (abonamentu). TVP regularnie przerywa sport dla Wiadomoci, DObranocki albo innych rzeczy - tam transmisje robią ludzie ktorzy nie czują sportu po prostu i nie wiedza co jest w transmisji wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 195.94.201.* 02.09.01, 00:53 PANOWIE O CO WY WALCZYCIE!!! MYŚLĘ ŻE WYNIK REKOMPENSUJE TE 90 MINUT NIE NAJLEPSZEJ REALIZACJI MECZU. WAŻNE ŻE ZA ROK W CZERWCU BĘDZIEMY OGLĄDAĆ NASZYCH W AZJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacha Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.focal-chi.corecomm.net 02.09.01, 04:15 Gość portalu: rot napisał(a): > pieprzysz koles - np. zadna niemiecka TV nie obcina takich rzeczy, nawet komerc > yjna, nie > wpsominając o tym, ze nasza publiczna zyje w polowie z podatkow (abonamentu). T > VP regularnie > przerywa sport dla Wiadomoci, DObranocki albo innych rzeczy - tam transmisje ro > bią ludzie ktorzy nie > czują sportu po prostu i nie wiedza co jest w transmisji wazne dobrze ale nie jestesmy w niemczech, widocznie taki jest wymog. lepsze to niz transmisja w radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.waw1.bptnet.pl 02.09.01, 18:25 Gość portalu: lacha napisał(a): > ty oczywiscie jestes najmadrzejszy. owszem wole ogladac radosc naszych niz > reklamy, ale gdyby nie one to w ogole bys meczu nie ogladnal. wiec moze ci spec > e > z tvp nie sa az takimi idiotami- idioto. Kolego, nie jestem najmądrzejszy, ale czekałem na ten moment bardzo długo i niestety nie ogladałem meczu w żadnym klubie, gdzie jest atmosfera. Oglądałem sam, i jedynym żródłem tej atmosfery był dla mnie przekaz TV. Takie momenty radości po meczu to jest coś co sie potem długo wspomina, to jest część widowiska, legendy. Od niepamiętnych czasów to zawsze pokazywali. Faceci z TVP ludziom to tym razem odebrali. Nikt mi nie powie, że tych reklam nie można było puścić 2-3 minuty później, jak to się działo w poprzednich meczach tych eliminacji. A potem zamiast pokazywać gadające- skądinąd sympatyczne - głowy Engela Dziekanowskiego i Piechniczka, możnaby pokazywać rundę honorową reprezentacji, a wypowiedź Engela puścić w tle. Mecz Anglia-Niemcy był oczywiście O.K. ale w tym niezwykłym momencie może warto było urwać z niego parę minut. A tak poza tym to oczywiście najważniejsze, że jedziemy na Mistrzostwa Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 19:05 spece z TVP są niestety idiotami !!!!! a komentarze człowieka z mchem na głowie są tragiczne !!!! BRAWO DLA POLSKIEJ REPREZENTACJI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:20 Gość portalu: Syniu moim zdaniem relacja z meczu była przeprowadzona wzorowo.niektórzy mają pretensje że przerwali radość polaków z awansu.a ja odpowiadam że jakby tvp nie puściła meczu Niemcy-Anglia to znależli by sie tacy ktorzy mieli by pretensje o brak relacji z tego meczu.dlatego tvp zawsze będzie przez was krytykowana,czy zrobi tak czy siak.wszystkim sie nie dogodzi,dlatego trzeba uszanować decyzje zarządu tvp.pozatym mecz Niemcy-Anglia był bardzo dobrym widowiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.jedrzejow.leased.ids.pl 02.09.01, 16:10 Zgadzam sie z Tobą w zupełności. Co prawda nie oglądałem transmisji w TVP bo miałem tę przyjemnośc oglądania meczu na żywo. Nie mniej jednak jest czego żałować. Atmosfera super. Piłkarze biegali do okoła boiska i dziękowali kibicom. Zabawa przednia. Czekałem na taką chwilę. Jeden z piękniejszych dni w moim życiu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Precz z TVP IP: *.waw1.bptnet.pl 01.09.01, 20:14 Zamiast pokazywać historyczną radość naszych chłopców te palanty pokazuja jakieś idiotyczne reklamy. tak jakby nie mogli puścic tego 5 minut póżniej. to skandal!!!. Pozbawili mnie historycznej radości pełnego przeżywania awansu do MŚ 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa6 Re: Precz z TVP IP: 140.171.121.* 01.09.01, 21:48 barani lbie miales skomentowac przebieg meczu a nie pisac o przebiegu transmisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Precz z TVP IP: *.waw1.bptnet.pl 02.09.01, 18:47 Gość portalu: kappa6 napisał(a): > barani lbie miales skomentowac przebieg meczu a nie pisac o przebiegu transmisj > i Sam jesteś barani łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis66 Re: Precz z TVP IP: *.tele2.pl 03.09.01, 11:48 fiucinko, ty chyba zamiast łba nosisz tam dupe. to co zrobiła TVP po gwizdku sędziego, to jakiaś kompletna pomyłka. ten "gorliwy" dupek, co to odpowiadal za tramsmisje, powinien dostac mocnego kopa z TVP. nie dosyc, że nie pokażą mistrzostw, to jeszcze nie potrafia sie zachować jak należy. a te reklamy tylko wk... prawidziwych kibicow. ty chyba nim nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Fifa IP: *.s395.tnt2.nwhv.ct.dialup.rcn.com 04.09.01, 03:54 Jubilant Polish players hoist up national coach Jerzy Engel following their victory over Norway in a European group five World Cup qualifier in Katowice September 1, 2001. Nie wiedzialem ze Chorzow znajduje sie w Katowicach....to wedlug oficjalnej stronu fifa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Nie krytykujcie TVP!!! nie są tacy żli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:26 Gość portalu: Dominik Moim zdaniem relacja z meczu Polska-Norwegia była przeprowadzona wzorowo.Uważam że niesłusznie krytykujecie TVP.Darek Szpakowski to najlepszy komentator od piłki kopanej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirhil Re: Nie krytykujcie TVP!!! nie są tacy żli IP: *.olimpnet.trzepak.pl 03.09.01, 23:13 Gość portalu: Dominik napisał(a): > Darek Szpakowski to najlepszy komentator od piłki > kopanej w Polsce. O czym ty mowisz. To najwiekszy trep ze wszystkich komentatorow telewizyjnych. Laskowski i Iwanow! To sa komentatorzy, ktorzy wiedza o czym mowia. Szpakowskiemu wszystko sie miesza i kompletnie nie czuje tego co dzieje sie na boisku. Jedyne, co mozna mu zapisac na plus, to duze doswiadczenie. Trzyma sie w TVP na stanowisku 1-go komentatora tylko dlatego, ze zna kogo trzeba i wie komu dupe lizac. Pewnie wiekszosc z was tego nie pamieta, ale po przegranych eliminacjach (za Apostela) w meczu ze Slowacja, ten zalosny dupek oswiadczyl, ze jemu to juz sie nie chce komentowac takich meczow reprezentacji i dziekuje kibicom za wspolnie spedzone lata. Pozegnal sie i obrazil na reprezentacje. Wielka szkoda, ze mu przeszlo. Za takie cos powinni wypieprzyc go na zbity pysk, a nie trzymac jak najcenniejszego gwiazdora. Jesli ktos oglada od dawna mecze reprezentacji to wie, ze po kazdych eliminacjach nasz milosciwie panujacy nam szpaku zwalnial trenerow i dzialaczy, alepowal, postulowal, itd. Szkoda, ze u siebie nie widzial zadnych bledow, bo takich bredni jakie wygaduje podczas meczu ciezko sluchac. Zreszta po co szukac daleko. Podczas ostatniego meczu traktowal pilkarzy i trenera jak smarkaczy podtykajac pod nos mikrofon, a gdy ci juz chcieli cos powiedziec, zabieral i tak w kolko. Znowu byl najwazniejszy. To bylo przegiecie, ale kiedy zobaczylem jak w studio "Gola" opryskal Gorskiemu garnitur szampanem, to malo mnie nie trafil szlag. Ten kretyn chyba nie zaprzatal sobie glowy obecnoscia Pana Kazimierza, ze juz o okazaniu szacunku nie wspomne. Szkoda, ze tego dziada nie zwolnili, bo z TVP odchodzili swietni komentatorzy - Laskowski, Iwanow. Oni sa o niebo lepsi, ale jesli maja komentowac mecze, ktorych szpakowi sie nie chce, to wola odejsc. Przynajmniej beda im dobrze placic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Nie krytykujcie TVP!!! nie są tacy żli IP: *.waw1.bptnet.pl 04.09.01, 01:25 Mirhil, święta racja. Nic dodać nic ujać. Szpakowski out! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbi Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:17 Polacy dobrze zagrali w końcu jesteśmy w MŚ. Czrnecki debeściak jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Duda Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 213.195.160.* 01.09.01, 22:15 Cieszmy się i radujmy bo Polska piłka z martwychwstała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaQ Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.el-4100100.acn.pl 01.09.01, 22:46 Bardzo proszę zmieńmy komentatorów. Było 1:0 a oni żle, złe podania, nie udane kontry, o co w mordę chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaQ Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.el-4100100.acn.pl 01.09.01, 22:48 OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bako Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 23:02 JESTEM TAK SAMO WŚCIEKŁY NA TVP JAK INNI NA TO ŻE ZAMIAST POKAZYWAĆ JAK NASI CHŁOPCY SIĘ CIESZĄ Z AWANSU DO MISTRZOSTW ŚWIATA TO ONI POKAZUJĄ JAKIŚ MECZ ANGOLI Z NIEMCAMI TO SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mluxus Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 14:52 > JESTEM TAK SAMO WŚCIEKŁY NA TVP JAK INNI NA TO ŻE ZAMIAST POKAZYWAĆ JAK NASI > CHŁOPCY SIĘ CIESZĄ Z AWANSU DO MISTRZOSTW ŚWIATA TO ONI POKAZUJĄ JAKIŚ MECZ > ANGOLI Z NIEMCAMI TO SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmmm... o ile mi wiadomo, to Angola chyba tam nie grala, ale moze sie myle ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savio Kijowa gra, nieprzeciętny fuks (nareszcie!) IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 08:10 Grali tak jak potrafią, czyli kijowo. Surowizna techniczna, bezradność w pojedynkach 1:1, rozpaczliwy atak pozycyjny. Po 30 minutach mogło byc 2:0 dla Norwegii i nikt by nie mógl mieć pretensji. Ale fuksa w tych eliminacjach mieliśmy nieziemskiego (słaba grupa, wyjątkowo słaba forma Norwegii, objawienie Olisadebe)i to dobrze, nareszcie. Ale nie ma co nadymać balona, jaka mamy wspaniałą drużynę, bo to lipa. Jak ktoś obejrzał sobie mecz Anglia-Niemcy czy dowolny mecz z ligi mistrzów i nie ma bielma (czerwono-białego) na oczach, to musi dostrzec, że to i to co grają nasi, to dwie różne dyscypliny, niestety. Wiem, że to niepopularne, bo jestesmy głodni sukcesu i każdy rozdymamy jak gigabalon. Ale dla chłopaków Engele oczywiście gratulacje! Gra może sie średnio podobać, ale sukces ewidentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasza Re: Kijowa gra, nieprzeciętny fuks (nareszcie!) IP: 195.117.203.* 02.09.01, 10:22 Daruj sobie chlopie. Gdybym mial patrzec na ten mecz tak samo jak Ty, powiedzialbym ze powinno byc 6:2 dla Polski. Takie opinie jak Twoja sa strasznie irytujace (mozesz smialo powiedziec ze np. Barcelona jest wyjatkowo nedzna druzyna - po meczu z Wisla w Krakowie). Ale do rzeczy. Idz sie umartwiac gdzie indziej. Idz narzekac gdzie indziej. Albo po prostu sie zamknij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zloty Re: Kijowa gra, nieprzeciętny fuks (nareszcie!) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:57 Oj smutne masz życie człowieku. Coś mi sie wydaje że jak zdobylibyśmy mistrzostwo świata, to w Twoich oczach też byłby to fuks bo jesteś jednym z wielu wiecznie niezadowolonych pesymistów. Może mecz nie był zachwycający i nikogo nie rzuciła na kolana gra biało-czerwonych, ale ja tam wole takie mecze niż remisy bądź porażki "po pięknej, równorzędnej walce" jak niejednokrotnie bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: Kijowa gra, nieprzeciętny fuks (nareszcie!) IP: *.*.*.* 03.09.01, 13:31 Na pewno byłeś wielkim fanem Andrju Gołoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zloty Re: Kijowa gra, nieprzeciętny fuks (nareszcie!) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 01:20 Ja jestem fanem wszystkich polskich sportowców i lubie sie cieszyć jak osiagają sukces. A jeśli chodzi o Gołote to Ty zapewne też byłeś jego fanem kiedyś, ale teraz to już nie jest modne więc podchodzisz do tego i ironią. Masz niestety nastawienie do życia "na nie" i nie wygrasz tak jak biało- czerwoni. Pozdrawiam Zloty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czapa Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 217.97.172.* 02.09.01, 12:38 naśi dobrze grali tylko szkoda ze sędzia był po stronie norwegów i nie pokazałim zadnej kartki choc mógł by (powinien) to zrobić dwukrotnie i gwizdał tylko przewinienia polaków.Nasza S-kadra się nie dała i norweow pokonała.Zastanawiam się czemu Engel sciągnał Kryszałowicza który się dobrze spisywał, ale jak się okazało nie była to zła decyzja. Najwazniejsze ze zdobędziemy mistrostwo swiata pokonując w finale Francje 3-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 15:33 Gość portalu: Czapa napisał(a): sędzia był po stronie norwegów i nie > pokazałim zadnej kartki choc mógł by (powinien) to zrobić dwukrotnie i gwizdał > tylko przewinienia polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mates Cz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.novahut.cz 03.09.01, 09:38 Congratulations from Czech Republic ... Polska is a great team. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 08:09 Nasi zagrali jak klasowa drużyna.... Bramka do szatni, żeby Norwegowie sobie nie mysleli, potem dalismy się wyszalec outsiderom grupy, i na końcu punktowalismy. Tak graja najlepsi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.rybnik.net.pl 01.09.01, 18:35 rozdziewiczona bramka bedzie teraz przyjmowac kolejne strzaly polskich pilkarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesniak Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.dialups.via-net-works.ie 01.09.01, 18:36 Norwegia, Norwegia, spojrz za siebie jak cie Polska w dupe jebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 10.1.200.* 01.09.01, 18:38 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!! Kryszal, jesteś boski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:49 Bardziej mi się podobał mecz Irlandia - Holandia ale wynik naszych cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:13 TYLKO MI NIE MOW, ZE NIE WIDZIALES NASZYCH CHLOPAKOW W AKCJI TYLKO OGLADALES JAKIS BEZNADZIEJNY MECZ POMARANCZOWYCH ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4 Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 00:58 Tak na marginesie: Cikeawe kiedy Boniek i Gwizdkiewicz (vel. odwrotnie)zaczna sobie przypisywac awans naszych chlopakow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 00:23 Gość portalu: KOMENTAT napisał(a): > TYLKO MI NIE MOW, ZE NIE WIDZIALES NASZYCH CHLOPAKOW W AKCJI TYLKO OGLADALES > JAKIS BEZNADZIEJNY MECZ POMARANCZOWYCH ??? Co chcesz od Holendrów? Poza bramkarzem na każdej pozycji mają piłkarza 10 razy lepszego niż nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlo Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.09.01, 09:14 ja tez Cie nie rozumiem ?! jak mozna zachwycac sie gra pomaranczowych, ktorzy ślepi są jak cepy, mają platfusa, noszą głowy w chmurach i mając 10 okazji z pół metra walą wszystko w niebo!!! A przypomnę Ci jeszcze nie tak odległe czasy, jak byliśmy nie tą samą co dziś z cudowną atmosferą i wynikami drużyną, tylko o wiele słabsi i pojechaliśmy do tych Nederlandow i co ???? 2 : 2. MASZ TĄ SWOJĄ HOLANDIĘ!!! Przestańmy narzekać!!! Niemcy od lat grają WIEEEELKIE NICCCCCCCCC! Ale jak jest mecz to jest święto i zawsze mowi się tylko DOBRZE albo WCALE! U nas zawsze znajdą się Internacjonały, których większości z nas słuchać i ćzytać się nie chce!! Wypiepszać stad chwalidupki Niemców, Angoli, Bułgarów czy Rumunów! Wszystko jedno!!! BO... DZIŚ... POLSKA JUZ W FINAŁACH JEST!!!!!! gratulacje dla CHŁOPAKÓW!! ~~pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH POLSKICH kibiców~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacha Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.focal-chi.corecomm.net 01.09.01, 22:55 Gość portalu: wiesniak napisał(a): > Norwegia, Norwegia, spojrz za siebie > jak cie Polska w dupe jebie !!! faktycznie niezly z ciebie wiesnisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienzz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:38 GOOOOOOOOOOOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienzz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:40 Białoruś 0:0 Ukraina do przerwy Czuje że bedzie dziś co opijać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:44 syf 1-0 to zamalo by kibiców radowalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:48 To był fuks bo to Norwedzy mieli grożniejsze sytuacje.Ale podobno szczęście sprzyja lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinta Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 01.09.01, 18:57 pelnia szczescia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Gramy troche niepewnie...Dudek swietnie broni...1-0 ..68 minuta IP: *.upc-b.chello.nl 01.09.01, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:15 FUKS ??? A REKI OBRONCY NORWESKIEGO ( W CZASIE TEJ AKCJI) TO SIE NIE WIDZIALO ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 19:17 Jest dobrze. Dudek broni wspaniale. By tak dalej!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS 2-0 dla Ukrainy.....OLI NIESAMOWICE NIE TRAFIA!! IP: *.upc-b.chello.nl 01.09.01, 19:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATE_23 CO ZA GRA!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.01, 19:24 To grają piłkarze czy panienki?????? Ruszają się jak muchy w smole, mecz jest nudny. DO ATAKU, chłopcy (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: 2-0 dla Ukrainy.....OLI NIESAMOWICE NIE TRAFIA!! IP: *.abo.wanadoo.fr 01.09.01, 19:26 co ty mi tu pieprzysz jak ja nic nie widze i nawet 1-ego programu radia nie moge, kurwa,zlapac !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATE_23 Re: 2-0 dla Ukrainy.....OLI NIESAMOWICE NIE TRAFIA!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.01, 19:29 nic ci na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronni Mecz w internecie IP: *.98.252.64.snet.net 01.09.01, 19:34 Gość portalu: polo napisał(a): > co ty mi tu pieprzysz jak ja nic nie widze i nawet 1-ego programu radia nie > moge, kurwa,zlapac !!!!!!!! Jesli mieszkasz w USA lub Canada to wejdz na : http://165.252.61.85/ i stamtad wybierz jedna z polonijnych stacji ,ktore retransmituja mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZSmok hmm Emsi do boju do trzech razy sztuka IP: *.test.bydgoszcz.tpnet.pl 01.09.01, 19:21 zeby Emsi nie strzelil po raz drugi hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZSmok do trzech raaaaaazy sztuuuka IP: *.test.bydgoszcz.tpnet.pl 01.09.01, 19:22 ddddddddddddwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS OLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc-b.chello.nl 01.09.01, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS 2- 0 DLA NAS!!!!! 80 minuta!!! IP: *.upc-b.chello.nl 01.09.01, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: OLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:19 OLI I DUDEK RZADZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WESTERWELDT I KIRKLAND NA LAWE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZSmok trzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Japonio i koreo wiTaJ heeeeeeeeeeeeeej IP: *.test.bydgoszcz.tpnet.pl 01.09.01, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS STAWIAM WSZYSTKIM PIWO!!!!! SWIETUJEMY W EINDHOVEN!!! IP: *.upc-b.chello.nl 01.09.01, 19:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: STAWIAM WSZYSTKIM PIWO!!!!! SWIETUJEMY W EINDHOVEN!!! IP: *.tnt60.rtm1.nl.uu.net 01.09.01, 19:42 A ja stawiam piwo w Hadze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: STAWIAM WSZYSTKIM PIWO!!!!! SWIETUJEMY W EINDHOVEN!!! IP: *.pppool.de 01.09.01, 19:45 A ja stawiam w BOCHUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: STAWIAM WSZYSTKIM PIWO!!!!! SWIETUJEMY W EINDHOVEN!!! IP: *.btinternet.com 01.09.01, 23:38 Gość portalu: rafi napisał(a): > A ja stawiam w BOCHUM to ja w Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: STAWIAM WSZYSTKIM PIWO!!!!! SWIETUJEMY W EINDHOVEN!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:36 przyjechali - przegrali - tera niech se jadom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolAir Re: STAWIAM WSZYSTKIM PIWO!!!!! SWIETUJEMY W EINDHOVEN!!! IP: *.077.und.NoDak.edu 01.09.01, 22:27 No to za naszych- mam litra tequili, ale nie mam z kim pic. Wszystkich chetnych zapraszam. Adres: Polnocna dakota. P.S.- przyniescie wiecej cytryny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyczek Re: STAWIAM WSZYSTKIM PIWO!!!!! SWIETUJEMY W EINDHOVEN!!! IP: *.246.84.17.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.09.01, 06:14 To ja stawiam w Nowym Jorku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epitaph Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 19:36 Oj, chyba Norwegom się to spodobało: rozdziwiczenie przez Kryszała, optem Oli i Młodzszy z Zewłakowów :))) JESTESMY W FINAŁACH!!!! JEJKU, JAK SIĘ CIESZĘ!!!! Shevczenko - Ty też jeste� magnifique!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS KONIEC!!!! JEDZIEMY DO AZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc-b.chello.nl 01.09.01, 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi nagrał kto mecz na video? IP: *.pppool.de 01.09.01, 19:48 pisze z Niemiec (Bochum) - nie mialem mozliwosci obejzenia meczu - wszystko sledzilem w internecie. Jesli ktos nagral ten mecz, prosze sie ze mna skontaktowac. Musze miec kasete z tym meczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc@a Re:Awanas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.09.01, 19:56 Jestem tak pijany ze szczęścia że nie wiem co napisac.Ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URSUS Re: nagrał kto mecz na video? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 19:56 KURWA !!! 3-0 i jedziemy,jedziemy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilumia Re: nagrał kto mecz na video? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:01 Pewnie ,że nagrał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest historia, kazdy powinien to mieć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilumia Czekałam na to 15 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:03 Czekałam na to 15 lat1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Polska Mistrzem Świata???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Losi® Re: Czekałem na to całe życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:32 Gość portalu: bilumia napisał(a): > Czekałam na to 15 lat1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Polska Mistrzem > Świata???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatni raz Polska grała na Mundialu w czerwcu 1986 roku. Ja urodziłem się w kwietniu. Można więc powiedzieć, że czekałem całe życie. Właśnie idę na podwórko cieszyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilumia Re: nagrał kto mecz na video? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:04 Pewnie ,że nagrał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest historia, kazdy powinien to mieć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: nagrał kto mecz na video? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:28 BOZE SWIETY ZAPOMNIALEM NAGRAC !! ALE CHYBA JEST POWTORKA NA POLONII TO SOBIE NAGRAM - A JAK NIE MA TO NIE WIEM CO ZROBIE ALE BEDE MUSIAL MIEC TEN MECZ W DOMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yendrek Re: nagrał kto mecz na video? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:08 Nagrałem.Skontaktuj się ze mną na uran4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 19:58 Czekałam na to 15 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Było super!!!!!!!!! Polska może rozdawać karty!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 19:59 Widzieliscie Kozminskiego? To bylo zajebiste!!! No pewnie ze jedziemy!K...ale czad!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:09 Norwegia-wracajcie drwale bo nie macie czego tu szukać!!! Wreszcie MY jesteśmy od bicia a nie do bicia!!!!! POLSKA!!!!!!!!!!! BIAŁO-CZERWONI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAHOWIEC SĘDZIA TO TOTALNY MIĘTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:00 SĘDZIA PRZED TRYBUNAŁ STANU!!!!!!! NIECH WYRUCHA GO PLUTON MURZYNÓW!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: SĘDZIA TO TOTALNY MIĘTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kopnet.silesianet.pl 01.09.01, 22:41 Gość portalu: FAHOWIEC napisał(a): > SĘDZIA PRZED TRYBUNAŁ STANU!!!!!!! > NIECH WYRUCHA GO PLUTON MURZYNÓW!!!!!! Te fahowiec od murzynów to sie odczep bo dzięki murzynowi jest taki a nie inny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: SĘDZIA TO TOTALNY MIĘTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 03.09.01, 01:08 on pewnie o tym marzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZSmok tabelka grupy 5 IP: *.test.bydgoszcz.tpnet.pl 01.09.01, 20:02 Polska 8 20 19 6 Ukraina 8 13 9 7 Bialorus 8 12 8 9 Walia 8 6 7 9 Armenia!!!! 8 5 6 12 Norwegia!!!! 8 4 5 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT KOMENTARZ!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:06 SEDZIA BYL NAJGORSZYM PUNKTEM SPOTKANIA ( ZA CO TA KARTKA DLA KALUZNEGO - ZA TO, ZE ZOSTAL POPCHNIETY???)!!!!!!! DLACZEGO NA MECZE REPREZENTACJI POLSKI ZAWSZE DAJA TAKICH LOOODZI ???? SOLSKJAER TO SYMULANT JAKICH MALO!! TAKTYKA FAULU STOSOWANA PRZEZ NORWEGOW SIE NIE SPRAWDZILA - I BARDZO DOBRZE !!!! DUDEK TO NAJLEPSZY BRAMKARZ NA SWIECIE I MA NADZIEJE, ZE NIE BEDZIE GRZL LAWY W FC LIVERPOOL A TAK WOGOLE TO POLSKA REPREZENTACJA RZADZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martines Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:07 Co tu dużo mówić. Piękny mecz, piękna gra naszej drużyny, zwycięstwo, iiiii AAAAWWWWAAANNNSSS. Cieszmy Się !!!! Hip Hip Hura !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.09.01, 18:11 Znakomita gra całej drużyny, świetnie taktycznie i niemal doskonale w obronie, ale jak się ma takich obrońców jak Wałdoch (najlepszy obrońca Bundesligi poprzedniego sezonu), jak Chajto (4 obrońca Bundesligi poprzesniego sezonu), i bramkaża który obok Kana z Bayernu jest najlepszym bramkażem w Europie to sprawa awansu już przed meczem z Norwegią był załatwiona na naszą kożyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:09 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałem, że wygramy! Stawiałem 4-1, ale nie żałuje pomyłki. Wygraliśmy 3 bramkami!!!! JEDZIEMY!!! Świetnie zagrali, ale mogli jeszcze lepiej! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:16 Jeszcze co do tych reklam - faktycznie przegięcie! Dobrze że słuchałem równocześnie komentarza w radio, to nic nie straciłem z atmosfery tuż po zwycięstwie. Jeszcze raz gratulacje dla trenera i drużyny!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigo Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.astermedia.pl 01.09.01, 20:19 Gdybu nie PR I to bym starcił bardzo dużo. Nasza kochana telewizja zamiast pokazywac radośc piłkarzy to ono pokazują reklamy. MAM GDZIEŚ NASZĄ TELEWIZJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacha Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.focal-chi.corecomm.net 01.09.01, 23:06 Gość portalu: bigo napisał(a): > Gdybu nie PR I to bym starcił bardzo dużo. Nasza kochana telewizja zamiast > pokazywac radośc piłkarzy to ono pokazują reklamy. MAM GDZIEŚ NASZĄ TELEWIZJĘ. zrozumcie wreszczie zakute lby, ze to wlasnie dzieki reklamom ogladacie te mecze. nie podoba sie to spierdalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.btinternet.com 01.09.01, 23:48 Gość portalu: lacha napisał(a): > Gość portalu: bigo napisał(a): > > > Gdybu nie PR I to bym starcił bardzo dużo. Nasza kochana telewizja zamiast > > > pokazywac radośc piłkarzy to ono pokazują reklamy. MAM GDZIEŚ NASZĄ TELEWI > ZJĘ. > > > > zrozumcie wreszczie zakute lby, ze to wlasnie dzieki reklamom ogladacie te mecz > e. > nie podoba sie to spierdalac. patrzac obiektywnie, z reklamami mogli sie wstrzymac jakies 10-15 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Bedzie skandal z Telewizja? IP: *.server.ntl.com 02.09.01, 23:19 Ludzie! Nie wazne jaki byl mecz, najwazniejsze, ze wygraaaaaaaaaaaalismy. Ja jestem w Walii, na zywo ogladalem Walia-Armenia, oj kiepski to byl mecz, a potem cala dobe chowalem sie przed ludzmi w oczekiwaniu na relacje na TVPOLONIA (24 godziny po meczu). Kochani - nie narzekajcie na Telewizje, bo wiekszosc meczow na mistrzostwach bedziemy musieli ogladac na kodowanych kanalach, nie ktos sie tym zajmie, bo to chyba skandal?! Pozdrowienia, kur... szkoda, ze ta Azja jest taka droga i tak daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrix glupi lachociąg IP: *.optimus.waw.pl 02.09.01, 23:38 > zrozumcie wreszczie zakute lby, ze to wlasnie dzieki reklamom ogladacie te mecz > e. > nie podoba sie to spierdalac. sam spierdalaj .po to tvp jest państwowa czyli dotowana z abonamentu i kasy państwowej a nie komercyjna żeby pokazywać to co ważne dla Polaków , a reklamy potem , a nie na odwrót. Ta telewizja olewa sport nie od dzisiaj ,jak Polki niedawno zdobywały mistrzostwo europy w kosza i to w Polsce nawet tego nie pokazali i innych sukcesów np.mistrzostwa europy juniorów w nogę ,tego się nie da wytłumaczyć żadnymi wymogami reklamowymi tylko brakiem profesjonalizmu .Mecze Polaków w Korei też nie wiadomo czy nie będą tylko w kodowanym Polsacie .kicha straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawe Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.waw1.bptnet.pl 03.09.01, 00:00 Gość portalu: lacha napisał(a): > Gość portalu: bigo napisał(a): > > > Gdybu nie PR I to bym starcił bardzo dużo. Nasza kochana telewizja zamiast > > > pokazywac radośc piłkarzy to ono pokazują reklamy. MAM GDZIEŚ NASZĄ TELEWI > ZJĘ. > > > > zrozumcie wreszczie zakute lby, ze to wlasnie dzieki reklamom ogladacie te mecz > e. > nie podoba sie to spierdalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.waw1.bptnet.pl 01.09.01, 20:24 redakcja napisał(a): TVP po prostu pokazała jak głęboko ma telewidzów. Po 15 latach awans a ci idioci zamiast pozazac jak nasi chłopcy sie cieszą pokazuja reklamy i mają nas wszystkich gdzieś. Precz z idiotami z TVP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT BARAKMA SZEWCZENKI IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:26 LOODZIE WIDZIELISCIE DRUGA BRAMKE SZEWCZENKI????????????? TERAZ TO CHYBA WSZYSTKO OPOWIADA SIE ZA POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś