Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Złoty gest Michaela Phelpsa

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.08.04, 19:00
    Tylko braz na 200 w stylu dowolnym!!!
    Reszta to bieganie bokiem albo chod sportowy. Nie ma sie co podniecac, kto i
    po co wymyslil styl motylkowy??? rownie dobrze mozna by urzadzic zawody w
    sprincie z baba na plecach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: darek Re: Złoty gest Michaela Phelpsa IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 22.08.04, 19:14
        Dlaczego ktoś wymyslił szablę,szpadę,floret;skok w dal i trójskok;sześć
        dyscyplin w gimnastyce sportowej;rzuty młotem,dyskiem i pchnięcie
        kulą;WKKW;strzelanie trapowe i skeet.Jeżeli nie rozumiesz co znaczy wytyczanie
        nowych granic w sporcie to pamietaj,że na pierwszych igrzyskach olimpijskich
        pływano "pieskiem"-po co nam kraul?!?!?!?!?!Poza tym rozumiem,że najtrudniejszy
        styl pływacki,jest dla Ciebie czarną magią,ale no cóż głupich nie
        sieją,niestety sami się rodzą!
      • Gość: baca24 Re: Złoty gest Michaela Phelpsa IP: *.pool80104.interbusiness.it 22.08.04, 19:16
        Czyzby? Po pierwsze- Otylia J. wygrala wlasnie w motylkowym. Moze to kolege
        Bigosa nie interesuje, albo o tym zapomnia. Po drugie - sprobuj byc najlepszy
        na swiecie chocby w jednej z tych konkurencji. Po trzecie - A ja i tak bardziej
        cenie Iana T. Z Australii
      • Gość: adfgjk Re: Złoty gest Michaela Phelpsa IP: *.ny325.east.verizon.net 22.08.04, 19:18
        Nie podniecaj sie, w sprincie z baba na plecach tez bys nie mial zadnych szans
        • Gość: Młoda Re: Złoty gest Michaela Phelpsa IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 19:24
          Ja jestem zafascynowana tym sportowcem. Szczerze się przyznam, że jeszcze w
          dniu otwarcia Igrzysk nic nie wiedziałam o jego istnieniu, ale po jednych
          drugich eliminacjach pływanie i basen w Atenach stały się dla mnie
          najważniejszym punktem całej Olimpiady! Wszyscy chwalą Ian'a Thorpa(przepraszam
          jesli jest błąd w nazwisku!) ja się z tym zgodze pływak jest niesamowity, a
          nogi ma rzeczywiscie jak torpedy... Ale Phelps jest pływakiem który zgodził się
          występowac w 9 konkurencjach... Uwazam, że wszystkie medale są słuszne!!! I
          trzymam za niego kciuki w dalszej karierze!!!

Ps. Nie znacie stron o tym pływaku??(M.P)???
      • Gość: jankop ale lipa i tak dostał złoty medal a nie musi płyną IP: *.chello.pl 22.08.04, 20:22
        ć i tak oto obaj maja złoto.
      • Gość: MJM Re: Złoty gest Michaela Phelpsa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 20:30
        tak ale jeden Phelps zdobył tyle medali ile wszyscy Polacy z 40-sto milionowego
        kraju i żaden stylem dowolnym nie pływał, oprócz Otylii, ani żaden nie biega na
        100 m. Jakby Phelps był Polakiem to w każdym mieście stanąłby jego pomnik, a
        prezydent oddałby mu klucze do pałacu prezydenckiego ponieważ nikt nie chciałby
        Go już słuchać,
      • Gość: pa Czemu oni wszyscy chca hamburgera? IP: *.jtb.pl 22.08.04, 22:24
        Nasz Motylek też wyaraziła chęć odwiedzenia jadłodajni McD`s. Węsze jakiś
        spisek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka