Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Doping: 16 wykluczonych

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 11:39
    Wszystkiemu winni lekarze i telefony komórkowe. Wszyscy wiem, że jak chcesz
    się połączyć to dzwonisz i rozmawiasz w przeciwnym wypadku to nie ma
    sensuu.Idę kupić komórkę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: Doping: 16 wykluczonych IP: *.ols.vectranet.pl 23.08.04, 11:56
        w przypadku kulomiotki to recydywa dlatego uwazam, ze przylapani na dopingu
        powinni dostawac dozywotnia dyskwalifikacje.
      • Gość: jan Re: o dupe rozbić IP: *.uwoj.krakow.pl 23.08.04, 13:37
        zająłem 2 miejsce - srebro. Teraz okazało się, że jestem 1. Chcę hymn narodowy,
        telewizję i cały ten splendor. Nie chcę medalu dostać po cichu, tylko w blasku
        świateł z kamerami! Poponuję, aby wyniki kontroli były w kilka godzin a
        dekoracja wieczorem w wiosce olimpijskiej, tak jak było na zimowych. Po co mają
        hymn grać oszustom.
      • Gość: facet Re:Tylko 16-tu IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 13:37
        A ja bym powiedział, że złapano 16-tu frajerów, bo inni zdążyli się oczyścić do
        czasu badania lub mieli po prostu szczęście.
        Babka podnosząca 182,5 kg w podrzucie, to przecież kpina.
        • Gość: art15 Re:Tylko 16-tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:26
          "Babka podnosząca 182,5 kg w podrzucie, to przecież kpina."
          To to była babka????
        • Gość: mu fan Brawo facet!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 14:28
          Dokladnie to samo chciałem napisac po przeczytaniu tego arytkułu...jakby sie
          postarali to samych ciężarowców i "ciężarówek:) " 16 by złapali,jak nie
          wiecej.....bo oczywscie nikogo w Atenach nie dziwi widok podnoszącej ciężary
          ruskiej ,która wygląda jakby miala zarost....Nazwiska nie pamietam ale byla
          taka z czarnymi krótkimi włosami...Babka podnosząca 182 kg bez koksu to czyste
          science fiction..podnoszenie ciężarów,podobnie jak kolarstwo,wiekszośc biegów
          po prostu nie istnieje.a a tych 16 to rzeczywiscie frajerzy,albo nie mieli
          odpowiednich układów...Facet-piwko dla Ciebie.Pozdrawiam
      • Gość: sisi Re: Doping: 16 wykluczonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:50
        O co tyle hałasu! I tak wszyscy biorą tylko a tylko niektórzy dają się złapać.
        Doping powinien być dozwolony!!!!!!!!! Faszerujcie się "sportowcy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka