boniek82 18.10.04, 20:51 sponsor obiecal ze po zdobyciu ilus tam punktow bedzie dodatkowe sianko i juz zdobylem te punkty a sianka niema? kto mi poradzi jak to zrobic zeby je dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paragon1 Re: sponsoring 19.10.04, 14:07 Aby odebrać drugą ratę, trzeba "kliknąć" >Sponsoring< i >Odwiedż sponsora<. Dalej powinieneś sobie dać radę. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt SPONSORIMG NIE DZIAŁA!! 19.10.04, 15:02 Ja te zdobyłem zapisane w kontrakcie ponad 400 pkt i nie mogę dostać drugiej raty pieniędzy. (Mój sponsor: KRÓLEWSKIE). Czekam na obiecane dodatkowe 1,5 mln. Mam nadzieję że redakcja to szybko poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt sponsoriNg już działa-sorki :) 19.10.04, 15:05 nie wybierałem odpowiedniego linku. Odpowiedz Link Zgłoś
speare sponsor 19.10.04, 15:29 a ja dostałam od sponsora drugą część pieniędzy i teraz nie wiem co z nimi zrobić jestem na tyle zadowolona ze swojego składu że nawet transfery mi niepotrzbne :P Odpowiedz Link Zgłoś