Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mówi Nicki Pedersen

IP: 212.122.214.* 22.05.05, 23:28
    "To debil..." - tak można skomentować tego "pirata" torów żużlowych. Kiedyś
    ta agresja wkomponuje go w bandę na dobre. Ciekawe, co wtedy powie? ...
    Odpowiedzią na jego kalectwo będzie: takie jest życie...

Oby kiedyś nie przesadził...

Pozdrawiam kibiców

Maciejo
    Obserwuj wątek
      • Gość: Idjoci ci kibice.. Do durni zwanych "kibicami" IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.05, 23:28
        Co to za kibice Ci netfani (jak ich was tam zwą.. inni debilni kibice też)...
        To są obiektywni kibice? Ja też nielubię Pedersena ale brawami oklaskiwać
        groźny upadek i cieszyć się z niego to po prostu nie wypada... Każdy kto się
        cieszył powinien się po prostu wstydzić... Myślę że powinniście sobie dać
        spokuj z kibicowaniem Poloni.. Polonia nie potrzebuje takich szowinistycznych
        świń jak wy!!!
        A barwy Poloni to czerwień biel i błękit...
        Jak macie inne to proponuje zmienic obiekt kibicowania...
        • Gość: BKS Re: Do durni zwanych "kibicami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 01:04
          Barwy POLONIII to biel i czerwien jak masz jakies watpliwosci kozaku to powies
          flage z niebieskim. Gwarantuje ze dlugo nie powisi.

BIALO-CZERWONA POLONIA BIALO CZERWONA!!!!!!!
          • Gość: rademenes79 Re: Do durni zwanych "kibicami" IP: 213.77.6.* 23.05.05, 14:05
            Dajcie juz spokoj z tymi barwami. Historycznie barwy sa bialo-czerwone,
            niebieski doszedł później i jak ktos jest do niego przyzwyczajony to ok. Nie
            mozemy miedzy soba tak zaciekle walczyc. POLONIA JEST JEDNA - NASZA POLONIA i
            wspolnie ja dopingujmy
          • Gość: tłumaszę BKS owi Do BKS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 17:03
            Ciciałbym cie uswiadomic ze klubu BKS nie ma...
            Zastanawiam sie wiec kumu ty kibicujesz?
            Pozatym w takim razie Polonia powinna nazywac sie Gwardią Bydgoszcz!
            Nie wiem czy zauwazasz postep koles.. Wszystko sie zmienia... Nazwy produkty
            technika samochody... Barwy tez...
            Ja kibicuje jedynej w Bydgoszczy druzynie BTZu Poloni Bydgoszcz
            A jej barwy to czerwien biel i błekit! Jesli ty masz inne albo chcesz miec inne
            to stworz sobie wlasny klub i nazwij go sobie BKSem...
            Pozatym argument ze "wywies te barwy a niedlugo powisza" dowodza ze nie masz
            zadnego sensownego argumentu poza zastraszaniem...
            A wiec z Ciebie jest mieczak bo nie potrafisz zmierzyc sie z rzeczywistoscia...
      • Gość: hehe Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 01:03
        "Kibice w Bydgoszczy bardzo się nie lubią: twój upadek przyjęli brawami, a za
        każdym razem gdy wyjeżdżałeś na tor, witali cię brawami..."

:)

O co chodzi w tym pytaniu?
        • rok1978 Re: Mówi Nicki Pedersen 23.05.05, 09:24
          Kibice w Bydgoszczy bardzo się nie lubią: twój upadek przyjęli brawami, a za
          każdym razem gdy wyjeżdżałeś na tor, witali cię gwizdami...

- klopoty z czytaniem? :)
        • Gość: Endriu Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 23.05.05, 17:36
          Pierwsza część tego pytania tj."Kibice w Bydgoszczy bardzo się nie lubią" to
          chyba jest napisane z wyprzedzeniem odnośnie komentarzy kibiców Polonii na
          forum, którzy się tu kłócą - cóż za przewidywalność tego, kto pisał ten
          artykuł :P
      • Gość: Bartas co za debil IP: *.proxy.lucent.com 23.05.05, 09:21
        Co za debil z niego. "Tak zachowywali się tylko ci głupi, co nie znają się na
        żużlu"- powiedzial ekspert zuzla-od jazdy nie fair. Bede na niego gwizdal na
        kazdym stadionie...
        • Gość: Bartek do ciebie Re: co za debil IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.05, 17:07
          Co za burak z tego Bartka...
        • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:22
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Iviiiii;] Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:50
        ejjj, "bez kitu", weźcie coś zróbcie z tym nicki'm, zaje...cie wkurzają koleś.
        największy znawca na tym forum. padam z wrażenia, gdy czytam jego inteligentne
        teksty z głębokim przesłaniem. więcej takich ludzi na tym forum!!!
        • Gość: nicki Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:19
          no zrób coś ?czekam heheheheheheheheheheheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Iviiiii;] Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:21
        pododawaj jeszcze więcej komentów, proszę. wszyscy moi znajomi pieją z cIEBIE
        równo, te tWOJE "inteligentne" teksty zwalają z nóg. proszę, napisz coś jeszcze
        równie inteligentnego. przynajmniej jest się z kogo pozbijać.
        • Gość: nicki Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 00:08
          ty to twoi znajomi pieją???a gdzie mieszkają może w kurniku!!!!!HAHAHA no
          pośmiej sie ze swoimi kogutami kurami
      • Gość: Iviiiii;] Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:01
        rozumiem, mieszkasz w stodole lub chlewie i masz kompleksy na punkcie obejścia?
        może tWOIMI jedynymi znajomymi są kury i koguty, dlatego myslisz, że inni ludzie
        też się zadają ze zwierzątkami. pozostaje cIEBIE tylko pożałować.
        • Gość: nicki Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:47
          nie miałeś co palancie idiotyczny napisać i powtażasz się po mnie..........no
          ale moi znajomi nie pieją!!!!!!!!toruń to jeden wielki chlew!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Iviiiii;] Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:02
            po pierwsze- jestem Kobietą. to taka mała informacja dla ttych, którzy nie
            potrafią właściwie ziterpretować rodzaju nick'u.
            po drugie- nie jestem palantem, a tym bardziej idiotycznym- potrafię się wyrażać
            bez użycia prymitywnych zwrotów w przeciwieństwie do pANA, którego komentarz
            znajduje się nade Mną.
            po trzecie- pisze się jak już powtaRZasz. radzę odnowić znajomość ze słwonikiem
            ortograficznym, robiąc takie banalne błędy kompromituje się pAN.
            po czwarte- z pAŃSKICH poprzednich komentarzy wywnioskowałam, iż zadaje się pAN
            z drobiem, do którego również zaliczają się koguty, które jak wiadomo pieją.
            chyba, że są kurami.
            po piąte- pAN z Bydgoszczy? widać. w Toruniu, naszym jednym, wielkim chlewie
            przynajmniej są ludzie kulturalni i potrafiący pisać bez błędów ortograficznych
            w oczywistych wyrazach. a może pAN chodzi jeszcze do podstawówki?
            • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:08
              • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:31
      • Gość: Iviiiii;] Re: Mówi Nicki Pedersen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:29
        zakończe tę beznadziejną dyskusję w ten sposób- rozumiem, nie zrozumiałeś mojej
        wypowiedzi, była zbyt inteligentna jak na tWÓJ poziom. widać, że jesteś totalnym
        zerem, czymś mniejszym od zera- jestem kobietą, i z tego tytułu należy mi się
        szacunek. tY go nie posiadasz, nie mamy o czym rozmawiać. idź do szkoły, zgłoś
        się za pare lat, może wtedy będziesz potrafił normalnie orzmawiać. żegnam pANA
        • Gość: nicki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:46
          • Gość: Iviiiii;] Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:57
            porządni forumowicze zawsze górują nad pseudokibicami- w tym wypadku również
            pseudofacetami! LOL
            • Gość: nicki Re: Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:45
              wykorzystałaś moją chwilową absencję......ale już jestem hahahahahahah!!!!!!
              • Gość: Iviiiii;] Re: Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:04
                absencję? skąd znasz takie słowa? pani w szkole dzisiaj tłumaczyła? dziwnym
                trafem i w sumie to sama nie wiem czemu, ale wydaje mi sieę, że niedługo znowu
                znikniesz... czego osobiście nie mogę przeboleć i już w tej chwili jest mi
                bardzo, ale to bardzo przykro...;(
                "hahahahahahah!!!!!!"
                • Gość: nicki Re: Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:29
                  ja znikne bo mam w przeciwieństwie do ciebie jakieś zajęcie!!!!!a nie jestem
                  zajeb.......komputerowcem ty wogóle jeszcze widzisz na oczy a może masz dekle
                  setkI!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA
                  • Gość: Iviiiii;] Re: Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:42
                    drogi i niezwykle szanowany nicki. nie rozumiem tWOJEGO jakże prostackiego
                    języka.widzę, że ponownie moje komentarze są zbyt inteligentne jak na tWÓJ
                    żałośnie niski poziom. wytłumaczę to nieco prostszym językiem- znikniesz stąd,
                    ponieważ niedługo ktoś cIĘ stąd wywali, a nie dlatego, że tY masz jakieś
                    zajęcia. czy eraz to jest dostatecznie jasne czy powinnam była wypowiedzieć się
                    w jeszcze prostszym języku? ponadto, Ja mam dużo zajęć- rozwijam się
                    wielokierunkowo, co chyba widać po moich wypowiedziach. wydaje mi się, że tY nie
                    masz żadnych zajęć. bynajmniej zajęć, które w jakikolwiek sposób rozwijają
                    cIEBIE, więc nie mam tu na myśli wszelkich "chatów", na których tY zapewne
                    jesteś stałym gościem. niestety nie rozumiem co chciałeś mi przekazać "a nie
                    jestem zajeb.......komputerowcem ty wogóle jeszcze widzisz na oczy a może masz
                    dekle setkI!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA" na przyszłość postaraj się wypowiadać
                    jaśniiej i zrozumialej. i tlyko nie próbuj mnie rozśmieszać odpowiedzią typu: to
                    było zbyt inteligentne jak na Ciebie, bo Ja w przeciwieństwioe do cIEBIE wyrażam
                    się inteligentnijeszym językime, gdyż nie muszę używać przekleństw, aby wyrazić
                    swoją opinię. "buusiaczki"
                    ale sobie ponarcyzowałam,lol>;]
                    • Gość: nicki Re: Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:49
                      powiedz kto mnie może wywalić??jedynie samemumoże mi się znudzić rozmowa z
                      tobą....nienawidze zarozumiałych babsztylów......tyle...pa
                      • Gość: Iviiiii;] Re: Ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:27
                        buhahahahahahhahahahahaha
                        zauważyłam, iż ostatnio wchodzę na forum jedynie po to, aby czytać tWOJE
                        komentarze i odpowiadać na nie. a podobnież jest to forum o żużlu...<lol>
                        kto cIĘ może wywalić? według mnie pytanie jest oczywiste, spróbuj chociaż trochę
                        pomysleć- wbrew pozorom to aż tak nie boli.
                        powiadasz, że nudzi cIĘ rozmowa ze mną? fakt, mnie też by nudziła, gdybym nie
                        nzała większości słów...
                        nie interesuje mnie kogo tY nawidzisz a kogo nienawidzisz.
                        nie jestem babsztylem tlyko Kobietą.
                        nie jestem zarozumiała. ludzie, którzy wyczuwają ironię i dystans powinny
                        zoruzmieć o co mi chodzi.
                        "tyle...pa"
                        papusie
                        • Gość: nicki pojeba.......a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:49
                          poje..a papapapaa
                          • Gość: Jazon A może juz starczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:04
                            Nie macie dosyć? Juz pomijając fakt ze jest to forum na dyskusje o zużlu a nie
                            osobiste wycieczki to polemika naprawde robi sie coraz płytsza. Przepraszam ze
                            sie wcinam, ale wydaje mi sie że powiedzieliscie już sobie wszystko.
                            Iviii- zwracam sie do Ciebie jako do majacej w załozeniu reprezentowac kobieca
                            delikatnośc i subtelność ;-) - odpuść sobie.
                            • Gość: nicki Re: A może juz starczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:08
                              Przeczytałaś!!!!!!papa odpuścimy ok?
                              • Gość: Iviiiii;] Re: A może juz starczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:06
                                ale ja nie potrafię się nie odciąć, kiedy ktoś coś do mnie mówi. nie mogę tego
                                zostawić bez komentarza. ale teraz, specjalnie dla Ciebie, Jazonie, nic nie
                                odpowiem na te ... komentarze nicki'ego. niech on już nic nie pisze, bo ja znowu
                                coś odpiszę. błędne koło lol;]
                                • Gość: igrek Re: A może juz starczy? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.06.05, 17:09
                                  "po piąte- pAN z Bydgoszczy? widać. w Toruniu, naszym jednym, wielkim chlewie
                                  przynajmniej są ludzie kulturalni " - napisała Iviiiiiiii
                                  Droga pANIENKO racz nieuogólniać. Chciałaś pozować na kulturalniejszą. Szkoda,
                                  że Ci się nie udało. Prawda, ze widać skąd jestem.
                                  • Gość: Iviiiii;] Re: A może juz starczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:27
                                    hehe. ja nie pozuję na kulturalnijeszą, tylko jestem bardzo kulturalna. nie
                                    wiem, za dużą miałeś styczność z pozerami, że teraz myślisz, iż każdy udaje
                                    kogoś innego? skoro się plujesz do mnie, to czemu nie napisałeś nicki'emu, czemu
                                    nazywa Toruń jednym wielkim chlewem? wybacz, ale ja nie pozwalam jeździć ani po
                                    sobie, ani po moich znajomych ani o miejscach, któe są ze mną związane. to źle?
                                    skro nicki uogólnił w jakikolwiek sposób Toruń, ja uogólniłam Bydgoszcz. wzięłam
                                    przykład z Hammurabiego. tak? więc proszę nie brać tego do siebie, to odnosiło
                                    się do nicki'ego.
                                    • Gość: nicki Re: A może juz starczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:27
                                      hej hej panienko!!!!!!mówiłem coś !!!!!po jakiego czorta w swoich tekstach
                                      piszesz "nicki" ,"do nickiego"ODPIER...........SIĘ!!!!!!!
                                      • Gość: kibic Re: A może juz starczy? IP: 83.238.70.* 04.06.05, 00:35
                                        przyszło to takie małe niewiadomo skąd i pyskuje... dziewczynko! trochę kultury!!!
      • Gość: Krzysztof Re: Mówi Nicki Pedersen IP: 212.122.214.* 04.06.05, 08:35
        Zauważyłem że od pewnego czasu grupa toruńska poczuła się bardzo mocna na tym
        forum. Chyba to za sprawą Jazona bo co rusz straszą swych bydgoskich adwersarzy
        usuwaniem postów. Wystarzyło że ktoś napisał coś cierpkiego o Aniołkach i ich
        liderowaniu lub o mistrzostwie Klechy(pomijam prawdopodobieństwo) a już
        rozpoczęła sie toruńska krucjata i nawoływanie do usuwania wątków.Z
        zaskoczeniem muszę stwierdzić że Jazon niestety nie zachowuje bezstronności...a
        powinien. A kulturalna,inteligentna panienka Iviiiii powinna troszeczkę nabrać
        skromności.
        • Gość: Jazon Pomówmy o tym IP: *.torun.pl 04.06.05, 09:10
          Mysle że jeżeli uważasz ze nie jestem całkiem bezstronny to moze podaj jakies
          rzeczowe argumenty- np posty które Twoim zdaniem nie powinny zostac usunięte. W
          moim odczuciu jestem bezstronny a usuwam posty łamiące regulamin, bez względu
          na temtykę- a jezeli ktos "pisze coś cierpkiego o Aniołkach" uzywając zwrotów
          które sa po prostu obraźliwe, to usuwam post. Krytyka to jedno, a bluzgi to
          drugie. Widzisz subtelna rożnice między zdaniem "Apator nie zasługuje na lidera
          tabeli" a "Toruńskie tyfusy/wibratory/pierniki powinny spaśc z ligi"? Bo dla
          mnie jest duza, ale to byc może kwestia subiektywna.
          A co do kwestii straszenia kogokolwiek usuwaniem postów, to moge Ci tylko
          powiedzieć, że klawiatura wszystko zniesie. Nie przypominam sobie żebym był na
          to wrażliwy.
          Powtarzam- pogadajmy. Nie do końca wiem o co Ci chodzi, ale do zastrzeżeń na
          temat mojej roli na tym forum mam zamiar podchodzić powaznie (pod warunkiem ze
          bedzie to konstruktywna krytyka a nie obrzucanie mnie gównem). Proponuje
          założyc nowy wątek w tej sprawie- niech bedzie na temat. I zapraszam innych
          forumowiczów do dyskusji- czy zgadzacie się ze zdaniem Krzysztofa?
          • Gość: Krzysztof Re: Pomówmy o tym IP: 212.122.214.* 04.06.05, 17:34
            Widzę dużą różnicę między bluzgami a krytyką. Jeśli chodzi o Apatora to w ogóle
            nie podejmuje się jakiejkolwiek krytyki tego zespołu na forum. Jeśli chodzi juz
            o krytycyzm, w którym czasem wyrażam się dość dosadnie, to dotyczy on
            bydgoskiego podwórka. Aniołkom specjalnie dobrze nie życzę :)ale chyle czoła
            przed ich sukcesami (czego dałem dowód kilkukrotnie na tym forum).Gównem Cię
            chyba nigdzie nie obrzuciłem, szybciej Ruteckiego lub bydgoskich działaczy więc
            nie dramatyzuj.A jeśli chodzi o spadek Apatora to jeśli komuś na tym zależy to
            nie widzę powodu aby nie mógł tej opinii na forum wyrazić. Mnie to nie
            interesuje. Kibicuje za swoimi a nie przeciw rywalom.
            A poza tym to nie psujmy sobie weekendu. Siatkarze wygrali, piłkarze
            prowadzą(!) więc jest ok... I obyśmy w obu miastach pozostali w równie
            sympatycznym nastroju po jutrzejszej kolejce żużlowej.
            • Gość: Iviiiii;] Re: Pomówmy o tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:13
              pare dni człwoieka nie ma, a wszyscy się rpzypruwają. wybaczcie, nie dam po
              sobie ejździć. do nicki'ego już nic nie powiem, miał być temat zakończony.
              do kibica: małe? rzeczywiście, 1,20m w szpilkach 20 cm... niewiadomo skąd? z
              Torunia. pyskuje? nie, nie daje po sobie jeździć. trochę kultury? jestem bardzo
              kulturalna- porównaj moje wypowiedzi do innych ludzi, nie obrażam nikogo bez
              powodu, ani też nie rzucam mięsem na lewo i prawo.
              do krzysztofa: buhhahahahahahahaha. ja oczywiście uważam, iż Jazon, z czystej
              sympatii dla Torunia skasował wątek "Je.. Apator". sama nie wiem czemu, może ty
              na to odpowiesz? Jazon jest całkowicie bezstronny- jeszcze nie widziałam postu
              "je.. BTŻ". dziękuję, że zauważyłeś moją inteligencję i kulturę. również uważam
              , że jest na bardzo ywoskim poziomie. skromność? buhahahahahaha. keidy porównuję
              się do niektórych osób, stwierdzam, żeejstem cudowna. dziękuję, że znowu dałeś
              mi to odczuć. poza tym, nie wiesz, że jest to narcyzowanie się celowe? nioe
              wdiać tego? ironii nie czuć?
              wybaczcie, ale ci wszysyc, ktorzy wtracali sie miedzy moja dyskusje a nicki'ego-
              nie rozumiem tego. skoro on na mnie wjezdza to ja mam pisac- jeszcze, jeszcze
              dawaj!? mam dac po sobie ejzdzic? nie, nie dam. i chce juz zakonczyc te wymiane
              zdan na moj temat. moze zanacze jeszcze raz, iz jestem IRONICZNA. a moj narcyzm
              jest celowy. li i jedynie na tym forum. dziekuje
              • Gość: nicki Re: Pomówmy o tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:29
                A fajna z Ciebie laska??????
                • Gość: Iviiiii;] Re: Pomówmy o tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:44
                  fajny temat na forum żużlowym. nie sczaiłąm cię za bardzo, ale looz;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka