Gość: Magda IP: 80.51.243.* 22.10.04, 00:49 Mirek Kowalik wraca do Torunia. Nareście. Już nie mogę się doczekać, kiedy znowu zobaczę Mirka w plastronie z Aniołem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byzydura Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvgawex.pl 22.10.04, 09:17 Chwała na Wysokości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura "Kowalik wraca !!!" na pewno? IP: *.tvgawex.pl 22.10.04, 09:22 niby skad to info? ps. pisze sie "nareszcie", a nie "nareście" pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.byd.elnet.pl 22.10.04, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: "Kowalik wraca !!!" na pewno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:08 Pytanie do Magdy. Skąd ta pewność, że Mirek (którego cenię) wraca do Torunia?? Niby skąd takie pewne informacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: "Kowalik wraca !!!" na pewno? IP: 195.215.5.* 26.10.04, 15:51 na zamiane za Protasa, a jakze by inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: 80.51.243.* 26.10.04, 17:33 To już pewne!!! Mirek Kowalik wraca do Torunia. Ludzie cieszcie się, bo jest z czego. Ja się bardzo raduję, że Mirek w końcu do nas wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: *.tvgawex.pl 26.10.04, 21:40 hehe, a ja jestem z Bydzi i tez sie ciesze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: 80.51.243.* 28.10.04, 21:34 Ludzie czy Wy rozumu nie macie! Po co nam jakiś banita Protasiewicz, skoro wraca do nas nasz Mirek Kowalik. Niech sobie idzie do tej Bydgoszczy. Do nas niech jeszcze wroci Chrzanek,Kostek,Puszakowski, zostanie Jagoda,Crump i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aUthor Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: *.eranet.pl 29.10.04, 13:05 pewnie, że starczy. Apator zawsze "stał" wychowankami. I szkoda, że kilka lat temu zabrakło miejsca dla wspomnianych wychowanków. TW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuk Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:19 Jestem z bydgoszczy i pytam wszystkich Torunian,którzy pragną powrotu Mirka: Ile mamy dopłacić do tej transakcji? Jestem gotów wyłożyć kilka zetów Odpowiedz Link Zgłoś
piatnica666 Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! 30.10.04, 11:14 Życzę szczęścia z tym waszym ukochanym Mirkiem, jak przyszedł do nas to nawet się cieszyłem. Jednak to co pokazał, a ostatni sezon to było już zupełne dno, nie wróży wam nic dobrego. Z drugiej strony zastanawiam się nad polityką Apatora, kim wy będziecie jeżdzić, jak wam jeszcze Jaguś odejdzie do Gdańska. Może znowu wrócą czasy, że w Toruniu wygramy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:42 Macie sie z czego cieszyc !!!!! Ja jestem z Bydzi i tez sie ciesze że sobie wkoncu pójdzie z Polonii cienias jeden.Powodzenia wam życze z nim to już macie spadek gwarantowany pa pa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aUthor Re: Kowalik wraca !!! IP: *.eranet.pl 29.10.04, 20:02 Spokojnie z tym spadkiem Apatora ! Nie mówię, że zostaną DMP, ale z Polonią też tak było. Nikt w nas nie wierzył. To tylko sport i zobaczymy jak będzie. Jest szansa do sprawdzenia się w innych okolicznościach. Już nie kłopot bogactwa ale wręcz przeciwnie. Koło fortuny chyba się trochę obróciło....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:25 problem jest inny, Wy mieliscie kim jezdzic a u nas na chwile obecna gwiazdami sa zabik z miedzinem, bo wiecha tez wiele w toruniu nie trzyma. a jak nie ma protasa to ... coz, akcje wiecha wzrosly i bedzie sie cenil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvgawex.pl 29.10.04, 22:46 zaluje ze nie ma u was protasa, nigdy go nie lubilem i nie lubie. a jeszcze podpisal kontrakt na 2lata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuk Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:49 Ludzie z Torunia!Ja was rozumie.Kochacie Mirka.Ale uważam,że powinniście raczej wybudować mu pomnik,muzeum a nie wymagać od niego jazdy na żużlu...SORRY za ironie,ale tak jest brutalna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:43 Nie martwcie się torunianie,czy tam toruńczycy,jak wolicie. Dacie sobie radę. Będzie Crump,Jagoda,może Kowalik,Puszakowski,Kostek, a może ktoś jeszcze. Macie wspaniałych młodziaków. Dacie sobie radę. A jak będzie trzeba to Wam pomożemy. W naszym regionie,zgodnie z tradycją,żużel musi być silny. Głowa do góry. Pozdrowienia z Bydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm2665 Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvgawex.pl 03.11.04, 18:19 Byłbym ostrożny z tą radością z powrotu Kowalika.U nas, w Bydgoszczy, się skompromitował, podobno miał duże kłopoty osobiste.Mam nadzieję,że wreszcie się pozbiera,to przecież był solidny, ligowy jeżdziec, jednak wolę , aby nie było go w Polonii.Wraca do nas Protas i chyba każdy przyzna, że to pewniejszy zawodnik.Apatora szkoda, to była zawsze waleczna drużyna, ambitna,kużnia talentów i życzę wam abyście mieli kim powalczyć w przyszłym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Kowalik wraca !!! 03.11.04, 22:51 przedwczoraj nad Kowalikiem zaczalem sie powazniej zastanawiac- obejrzalem sobie meczyk Polonia- Apator sprzed 3 lat- ten facet naprawde jezdzil swietnie a 3 lata to nie wiecznosc- jeszcze chyba nie zardzewial. gdyby okazalo sie ze wroci do lask u Karwana i Zabika, dostanie nowe warunki, ktore go zdeterminuja do nalezytego przygotowania sie do sezonu, wroci sponsor to kto wie? nie widze go gorzej od Sawiny ktory mowi ze wstepuje w niego nowy duch. niektorych umiejetnosci sie nie zapomina- moze to kwestia zmian okolicznosci ktore je z niego wydobeda na nowo? Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Kowalik wraca !!! 04.11.04, 12:38 Jeśli dobrze pamiętam, to Kowalik 3 lata temu był w kadrze na DMŚ. NIe przekreślajcie Kowalika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Kowalik wraca !!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.11.04, 16:26 Starych drzew się nie przesadza. Wydaje mi się, że Kowalik tylko w Toruniu potrafiłby jeżdzić. W Bydgoszczy po prostu nie za bardzo chciało mu się jeżdzić i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 00:47 pewne jest jedno, gorszy od bajera nie bedzie, wiec co mamy do stracenia? ja juz kiedys wspominalem, przyjme go z otwartymi ramionami + puszak i kostek i mozna jechac w sezon. ktoremus na pewno nie bedzie mecz wychodzil i od tego bedzie mlodziez. innego konceptu na dzis dzien nie widze niestety. a ten jest calkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.11.04, 11:10 Zgadzam się z wami trzeba ściagnać Mirka, myślę że stać go nadal na zdobycze 8 pkt w meczu, skoro Sławomir Drabik po trudnych dla siebie latach posuchy potrafił się odnaleźć w tym sezonie czyniac spostoszenie w wieku 39 lat to dlaczego Kowalik nie miałby wspomoc klubu?Mam pewne obawy wobec powrotu Kościechy?Czy zaakceptuje warunki kontraktu?Czy zechce jeździc w klubie,który przedwcześnie spisał go na straty odsyłając do Piły?Na miejscu prezesa poszukałbym juniora, przychodzi mi do głowy:Hlib?Mysle że Miedziński jest już na tyle ukształtowany,że mogłby z powodzeniem startować z pozycji seniora!Może jednak ktoś starszy?Okoniewski?Czy Dobrucki ma ważny kontrakt z Lesznem?Ktoś się z was orientuje?:))))Obsadziłbym też pozycje stranieri i podpisał umowe z kimś młodym Lindback, może Zagar?Niech Crump nie czuje się zbyt pewnie!W koncu w zeszłym sezonie odpuscił kilka spotkań i przeszedł obok nich! P.S.Jedno jest pewne zespół w ktorym nie pojedzie Kostek bedzie walczył o utrzymanie!I przestroga dla kolegów zza miedzy nie podniecajcie sie przed sezonem ostudzcie swe zapały mistrzowskie:):):)Apator też miałbyc złoty,Zielona Gora miała walczyć o medal i 4-ke, a jeździła w barażu, a Atlas jeźdząc w piątke o mało co nie zdobył mistrzostwa!Wiec pokory troche!Pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Kowalik wraca !!! IP: 195.215.5.* 08.11.04, 14:20 spoko z Kowalikiem, u nas potrafil zdobywac 6 punktow, to i w Toruniu pojedzie, moze i lepiej, kto wie. A zreszta nie macie at tak zlego skladu mimo, ze Protas odszedl. Jagus, Crup, juniorzy, i paru sredniakow, nie sadze, zeby byl problem. A tak szczerze to sam nie wierze, zeby Polonia startowala o medal, zreszta Sawrski sam powiedzial, ze stac ich najwyzej na 4-5 miejsce. Po prostu bakuje jeszcze jednego zawodnika na poziomie Protasa. Odpowiedz Link Zgłoś