Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kowalik wraca !!!

IP: 80.51.243.* 22.10.04, 00:49
    Mirek Kowalik wraca do Torunia. Nareście. Już nie mogę się doczekać, kiedy
    znowu zobaczę Mirka w plastronie z Aniołem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: byzydura Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvgawex.pl 22.10.04, 09:17
        Chwała na Wysokości...
      • Gość: byzydura "Kowalik wraca !!!" na pewno? IP: *.tvgawex.pl 22.10.04, 09:22
        niby skad to info?
        ps. pisze sie "nareszcie", a nie "nareście"
        pzdr!
        • Gość: . [...] IP: *.byd.elnet.pl 22.10.04, 09:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Toma Toruń Re: "Kowalik wraca !!!" na pewno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:08
            Pytanie do Magdy. Skąd ta pewność, że Mirek (którego cenię) wraca do Torunia??
            Niby skąd takie pewne informacje??
            • Gość: cs Re: "Kowalik wraca !!!" na pewno? IP: 195.215.5.* 26.10.04, 15:51
              na zamiane za Protasa, a jakze by inaczej
              • Gość: Magda Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: 80.51.243.* 26.10.04, 17:33
                To już pewne!!! Mirek Kowalik wraca do Torunia. Ludzie cieszcie się, bo jest z
                czego. Ja się bardzo raduję, że Mirek w końcu do nas wraca.
                • Gość: byzydura Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: *.tvgawex.pl 26.10.04, 21:40
                  hehe, a ja jestem z Bydzi i tez sie ciesze :)))
                  • Gość: Magda Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: 80.51.243.* 28.10.04, 21:34
                    Ludzie czy Wy rozumu nie macie! Po co nam jakiś banita Protasiewicz, skoro
                    wraca do nas nasz Mirek Kowalik. Niech sobie idzie do tej Bydgoszczy. Do nas
                    niech jeszcze wroci Chrzanek,Kostek,Puszakowski, zostanie Jagoda,Crump i
                    starczy.
                    • Gość: aUthor Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: *.eranet.pl 29.10.04, 13:05
                      pewnie, że starczy. Apator zawsze "stał" wychowankami. I szkoda, że kilka lat
                      temu zabrakło miejsca dla wspomnianych wychowanków.
                      TW
                      • Gość: abuk Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:19

Jestem z bydgoszczy i pytam wszystkich Torunian,którzy pragną powrotu Mirka:
                        Ile mamy dopłacić do tej transakcji? Jestem gotów wyłożyć kilka zetów
                    • piatnica666 Re: "Kowalik wraca !!!" Na pewno!!! 30.10.04, 11:14
                      Życzę szczęścia z tym waszym ukochanym Mirkiem, jak przyszedł do nas
                      to nawet się cieszyłem. Jednak to co pokazał, a ostatni sezon to
                      było już zupełne dno, nie wróży wam nic dobrego. Z drugiej strony
                      zastanawiam się nad polityką Apatora, kim wy będziecie jeżdzić, jak
                      wam jeszcze Jaguś odejdzie do Gdańska. Może znowu wrócą czasy, że w
                      Toruniu wygramy :)
      • Gość: Lucy Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:42
        Macie sie z czego cieszyc !!!!! Ja jestem z Bydzi i tez sie ciesze że sobie
        wkoncu pójdzie z Polonii cienias jeden.Powodzenia wam życze z nim to już macie
        spadek gwarantowany pa pa !!!!
        • Gość: aUthor Re: Kowalik wraca !!! IP: *.eranet.pl 29.10.04, 20:02
          Spokojnie z tym spadkiem Apatora ! Nie mówię, że zostaną DMP, ale z Polonią też
          tak było. Nikt w nas nie wierzył.
          To tylko sport i zobaczymy jak będzie. Jest szansa do sprawdzenia się w innych
          okolicznościach. Już nie kłopot bogactwa ale wręcz przeciwnie. Koło fortuny
          chyba się trochę obróciło.......
          • Gość: sasiad Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:25
            problem jest inny, Wy mieliscie kim jezdzic a u nas na chwile obecna gwiazdami sa zabik z miedzinem, bo wiecha tez wiele w toruniu nie trzyma. a jak nie ma protasa to ... coz, akcje wiecha wzrosly i bedzie sie cenil...
            • Gość: byzydura Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvgawex.pl 29.10.04, 22:46
              zaluje ze nie ma u was protasa, nigdy go nie lubilem i nie lubie. a jeszcze
              podpisal kontrakt na 2lata :/

• Gość: abuk Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:49

Ludzie z Torunia!Ja was rozumie.Kochacie Mirka.Ale uważam,że powinniście raczej
              wybudować mu pomnik,muzeum a nie wymagać od niego jazdy na żużlu...SORRY za
              ironie,ale tak jest brutalna prawda.
              • Gość: Kris Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:43
                Nie martwcie się torunianie,czy tam toruńczycy,jak wolicie. Dacie sobie radę.
                Będzie Crump,Jagoda,może Kowalik,Puszakowski,Kostek, a może ktoś jeszcze. Macie
                wspaniałych młodziaków. Dacie sobie radę. A jak będzie trzeba to Wam pomożemy.
                W naszym regionie,zgodnie z tradycją,żużel musi być silny. Głowa do góry.
                Pozdrowienia z Bydzi.
      • Gość: wm2665 Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvgawex.pl 03.11.04, 18:19
        Byłbym ostrożny z tą radością z powrotu Kowalika.U nas, w Bydgoszczy, się
        skompromitował, podobno miał duże kłopoty osobiste.Mam nadzieję,że wreszcie się
        pozbiera,to przecież był solidny, ligowy jeżdziec, jednak wolę , aby nie było
        go w Polonii.Wraca do nas Protas i chyba każdy przyzna, że to pewniejszy
        zawodnik.Apatora szkoda, to była zawsze waleczna drużyna, ambitna,kużnia
        talentów i życzę wam abyście mieli kim powalczyć w przyszłym sezonie.
        • sdb Re: Kowalik wraca !!! 03.11.04, 22:51
          przedwczoraj nad Kowalikiem zaczalem sie powazniej zastanawiac- obejrzalem
          sobie meczyk Polonia- Apator sprzed 3 lat- ten facet naprawde jezdzil swietnie
          a 3 lata to nie wiecznosc- jeszcze chyba nie zardzewial. gdyby okazalo sie ze
          wroci do lask u Karwana i Zabika, dostanie nowe warunki, ktore go zdeterminuja
          do nalezytego przygotowania sie do sezonu, wroci sponsor to kto wie? nie widze
          go gorzej od Sawiny ktory mowi ze wstepuje w niego nowy duch. niektorych
          um﷯iejet﷯nosci sie nie zapomina- moze to kwestia zmian okolicznosci ktore je z
          niego wydobeda na nowo?
          • czawez Re: Kowalik wraca !!! 04.11.04, 12:38
            Jeśli dobrze pamiętam, to Kowalik 3 lata temu był w kadrze na DMŚ.
            NIe przekreślajcie Kowalika.
            • Gość: igrek Re: Kowalik wraca !!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.11.04, 16:26
              Starych drzew się nie przesadza. Wydaje mi się, że Kowalik tylko w Toruniu
              potrafiłby jeżdzić. W Bydgoszczy po prostu nie za bardzo chciało mu się jeżdzić
              i tyle.
          • Gość: sasiad Re: Kowalik wraca !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 00:47
            pewne jest jedno, gorszy od bajera nie bedzie, wiec co mamy do stracenia?
            ja juz kiedys wspominalem, przyjme go z otwartymi ramionami + puszak i kostek i mozna jechac w sezon. ktoremus na pewno nie bedzie mecz wychodzil i od tego bedzie mlodziez. innego konceptu na dzis dzien nie widze niestety. a ten jest calkiem.
            • Gość: Chris Re: Kowalik wraca !!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.11.04, 11:10
              Zgadzam się z wami trzeba ściagnać Mirka, myślę że stać go nadal na zdobycze 8
              pkt w meczu, skoro Sławomir Drabik po trudnych dla siebie latach posuchy
              potrafił się odnaleźć w tym sezonie czyniac spostoszenie w wieku 39 lat to
              dlaczego Kowalik nie miałby wspomoc klubu?Mam pewne obawy wobec powrotu
              Kościechy?Czy zaakceptuje warunki kontraktu?Czy zechce jeździc w klubie,który
              przedwcześnie spisał go na straty odsyłając do Piły?Na miejscu prezesa
              poszukałbym juniora, przychodzi mi do głowy:Hlib?Mysle że Miedziński jest już
              na tyle ukształtowany,że mogłby z powodzeniem startować z pozycji seniora!Może
              jednak ktoś starszy?Okoniewski?Czy Dobrucki ma ważny kontrakt z Lesznem?Ktoś
              się z was orientuje?:))))Obsadziłbym też pozycje stranieri i podpisał umowe z
              kimś młodym Lindback, może Zagar?Niech Crump nie czuje się zbyt pewnie!W koncu
              w zeszłym sezonie odpuscił kilka spotkań i przeszedł obok nich!

P.S.Jedno jest pewne zespół w ktorym nie pojedzie Kostek bedzie walczył o
              utrzymanie!I przestroga dla kolegów zza miedzy nie podniecajcie sie przed
              sezonem ostudzcie swe zapały mistrzowskie:):):)Apator też miałbyc złoty,Zielona
              Gora miała walczyć o medal i 4-ke, a jeździła w barażu, a Atlas jeźdząc w
              piątke o mało co nie zdobył mistrzostwa!Wiec pokory troche!Pozdrawiam
              serdecznie:)))
              • Gość: cs Re: Kowalik wraca !!! IP: 195.215.5.* 08.11.04, 14:20
                spoko z Kowalikiem, u nas potrafil zdobywac 6 punktow, to i w Toruniu pojedzie,
                moze i lepiej, kto wie.
                A zreszta nie macie at tak zlego skladu mimo, ze Protas odszedl.
                Jagus, Crup, juniorzy, i paru sredniakow, nie sadze, zeby byl problem.

A tak szczerze to sam nie wierze, zeby Polonia startowala o medal, zreszta
                Sawrski sam powiedzial, ze stac ich najwyzej na 4-5 miejsce.
                Po prostu bakuje jeszcze jednego zawodnika na poziomie Protasa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka