Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hajto jest chamem

IP: *.acn.waw.pl 29.05.02, 00:44
    Nie sadzicie, ze wypowiedz Hajty "szybciej chamy z ligi belgijskiej" skierowana
    do blizniakow a takze inne jego wybryki (np. wyzywanie dziennikarzy od pedalow)
    powinny postawic pod znakiem zapytania wystepy tego pana w mundialu? Oslabia
    morale w druzynie. Ja sie wstydze za takich reprezentantow
    Obserwuj wątek
      • Gość: wlodek Re: Hajto jest chamem IP: *.acn.waw.pl 29.05.02, 00:46
        Masz racje. To wstyd dla Polski
        • Gość: kapen Re: Hajto jest chamem IP: *.chello.pl 29.05.02, 00:52

Prostaczyna i burak Hajto nie powinien zamiatać szatni piłkarskiej. Typowy
          pomiot przaśnej, polskiej ligi. W Anglii za mniejsze występki odsuwano od
          drużyny. Powinien zapłacić karę finansową za kompromitowanie Polski na arenie
          międzynarodowej.
      • Gość: eM A iKS Re: Hajto jest chamem IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 29.05.02, 01:28
        Piłkarze napewno bystrzejsi są od bokserów i to bez dwóch zdań, ale nigdy
        kulturą nie grzeszyli. Wystarczy spojrzeć na transmisje meczów, gdzie po
        nieudanej akcji z ust rzeczonych pada niejednokrotnie wiązanka, że aż słabo się
        może zrobić.
        Ale skąd wymagać elokwencji od Polaczków przez całe życie kopiących piłkę?
        Ja wiem, że zdarzają się również okazy oczytane i wygadane, ale popatrzcie
        w "Golu" na wypowiedzi co niektórych. Nie umieją sklecić porządnie kilku zdań
        na temat przebiegu gry i takich tam (zależy o co pan redaktor spyta).

Pozdrawiam
      • Gość: --Michal Re: Hajto jest chamem IP: *.client.attbi.com 29.05.02, 03:08
        No to jest proszepanstwa jakies pomieszanie. Ladnie moze sie trzba wyslawiac
        ale w towarzystwie dam. A ze pokrzyczeli ze kapusie i pedaly to tylko dodaje
        kolorytu. A ta sa przecierz igrzyska dla LUDU. Osobiscie wola to niz recytacje
        Pana Tadeusza przez kolege Hajto.
      • Gość: shame Re: Hajto jest ...przyklad idzie z gory. IP: *.sympatico.ca 29.05.02, 04:10
        Wystarczy przejzec serwis zdjaciowy, by sie przekonac o brakach w wychowaniu
        nie tylko wsrod kopaczy. Rowniez "gorze" wersal jest obcy np. Boniek w czasie
        uroczystosci powitania na lotnisku, czy Lubanski i Boniek w majtkach na
        trybunie.
        • Gość: manfred Re: Hajto jest ...przyklad idzie z gory. IP: *.alstom.pl 29.05.02, 07:26
          Piłkarz Hajto zanim nauczy się kultury i ładnie mówić, najpierw powinien
          nauczyć się biegać. Dziwię się trenerowi Engelowi, iż do tej pory nie zauważył
          braku koordynacji ruchowej u tego piłkarzyka. Ten piłkarzyk biega po boisku jak
          nowo narodzone źrebię, machając kopytkami na prawo i lewo bez składu i ładu.
          Być może bardzo szybko złapie czerwoną kartkę i będziemy mieli tego pana " z
          głowy ", ttylko, że tym samym osłabi drużynę. Panie trenerze, proszę odesłać
          tego pożal się Boże piłkarzynę do wycinania smreków, być może do tego będzie
          się nadawał.
      • Gość: kataryna Re: Hajto jest chamem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 07:49
        Gość portalu: Klung napisał(a):

> Nie sadzicie, ze wypowiedz Hajty "szybciej chamy z ligi belgijskiej" skierowana
        >
        > do blizniakow a takze inne jego wybryki (np. wyzywanie dziennikarzy od pedalow)

Nieeee, naprawdę wyzywał dziennikarzy od pedałów a Żewłaków od chamów z ligi
        belgijskiej??? Zawsze wiedziałam, że to chamiątko ale myślałam, że mu przejdzie.
        Nasza nadzieja w tym, że ten burak nie jest poliglotą i nie będzie próbował w ten
        sposób komunikować się z sędziami...Engel powinien go zdyscyplinować bo
        reprezentant Polski nie powinien przynosić wstydu.
      • Gość: shame Re: Hajto jest chamem IP: *.sympatico.ca 29.05.02, 08:11
        A w Super Ekspresie nastepny kwiatek do korzucha. "Prezes Listkiewicz oszukal
        sierote". Teraz juz tylko czekac jak sie paniatka spod znaku kopanej obraza na
        narod i dziennikarzy i nie beda chcieli grac. Gdyby cos nie wyszlo w
        mistrzostwach, przynajmniej bedzie na kogo zwalic.
      • Gość: radosuaf Re: Hajto jest chamem IP: *.ae.poznan.pl 29.05.02, 11:39
        Hajto to burak... nikt nie wymaga od pilkarzy szczytow elokwencji, ale kulture powinien miec kazdy, czego u tego pana nie widac... Po tym, co zrobil w meczu z Rumunia, powaznie sie obawiam. Jesli nasze "gwiazdeczki" beda (co nie wydaje sie nieprawdopodobne) przegrywac z Portugalia 3:0, nasz "asior" pewnie rzuci sie do gardla Figo i bedzie wstyd na caly swiat...
      • Gość: grss4eva a moja macocha jest kosmitką IP: *.ae.poznan.pl 29.05.02, 11:45
        a was to gówno powinno obchodzić
        może Hajto jest chamem, ale jest też zajebistym obrońcą i ja osobiście cieszę
        się, że gra w reprezie i jest jednym z bardziej liczących się w kolektywie
        zawodników
        Deyna wpierdolił kiedyś Gmochowi, że nie wpsomnę o kilku innych naszych
        legendach - czy to znaczy że nie powinni grać z reprezentacji?
        • Gość: radosuaf Re: a moja macocha jest kosmitką IP: *.ae.poznan.pl 29.05.02, 11:50
          Po Twojej wypowiedzi widac, ze sam masz problem z kulura osobista... Anyway, uwazasz, ze nazywanie kolegow z druzyny chamami buduje kolektyw??? Tez tak sobie z kolegami gaworzysz??? To fajnie...
        • Gość: kapen Re: a moja macocha jest kosmitką IP: *.chello.pl 29.05.02, 18:00
          Gość portalu: grss4eva napisał(a):

> a was to gówno powinno obchodzić
          > może Hajto jest chamem, ale jest też zajebistym obrońcą i ja osobiście cieszę
          > się, że gra w reprezie

Zajebisty to ty masz "muzg".

• Gość: x Hajto jest chamem a pismaki szukaja sensacji IP: *.mn.agh.edu.pl 29.05.02, 11:51
        nie ma sie co ekscytowac;to rzeczywiscie zenujace, jak sie zachowuja ale:
        ich koledzy z innych krajow lepsi nie sa:fowler, buras effenberg, itd itp
        a dziennikarzyny dostaja za wierszowke i naprawde bywaja irytujacy, wiec troche
        sie pilkarzykom nie dziwie..
        maradona do nich strzelal z balkonu, jak mieszkal w neapolu..
        maja grac a nie bawic sie w wersal- jak zagraja dobrze to jak dla mnie moga
        sobie jezdzic po wszystkich dziennikarzach swiata..
        a super express to niezly szmatlawiec swoja droga
        chociaz "chamy z belgii" to brzmi niezbyt wyszukanie, rzeczywiscie
      • Gość: mihal04 Re: Hajto jest chamem IP: 195.116.167.* 29.05.02, 18:51
        jak cham, ale popatrz co sie dzieje w kadrze Szwecji, Nigerii i paru innych
        (gdzies tam sie znowu otatnio pobili)
        • Gość: tomek Re: Hajto jest chamem IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 29.05.02, 18:57
          im sie po prostu poprzewracało w głowach - dzis czytałem wypowiedź że niby oni
          już sie zapisali w historii...
          awanować awansowali ale do historii to jeszcze im daleko
      • Gość: eM A iKS Re: Hajto jest chamem IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 29.05.02, 19:16
        Drugą stroną medalu jest to, że dziennikarze (czyt. hieny) zrobią wszystko aby
        wyłowić najmniejszą sensację. Poszliby nawet za wspomnianym piłarzem do kibla
        gdyby się dało, nie mają w ogóle szacunku. Wpie....ą się z butami w życie
        każdemu, komu tylko zapragną. Sami przyznacie, że taka sytuacja jest irytująca.
        Tomek wyraził swoje niezadowolenie tak jak to potrafi (skąd wymagać od niego
        zdolności oratorskich jak już pisałem wcześniej).
        Inna sprawa, to epitety w stronę kolegów. No cóż, może on musi się wygadać a
        oni srają poprostu na to, co mówi. Nie wyobrażam sobie, że daliby sobie wejść
        na głowę. W końcu to bracia, powinni trzymać razem.

Od piłkarza wymagać możemy aby prezentował wysoki poziom sportowy, ale nie
        każmy mu, miast zaiwaniać bo boisku, iść do biblioteki. Niech on już lepiej gra
        i czasem skleci kilka logicznych zdań dla telewizji, bo gazety i tak
        powykręcają jego wypowiedź jak im się spodoba.

Pozdrawiam. Już tylko sześć dni!!!
        • bartoo Re: Hajto jest chamem 30.05.02, 12:02
          Wszystkim się wam zagotowało w głowie. Tomkowi też. Ale poza tym prywatnie jest
          ok.
          Współkrajanin
          PS. Chojnie wspiera swój macierzysty (A-klasowy klub i nie tylko).
      • Gość: gazza Re: Hajto jest chamem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 12:44
        ale żeście pojechali z hajto,za bardzo sie grzejecie ,nie czytacie wyborczej?
        tam cały czas opisywane są złośliwe odzywki i przygryski mówione przez
        piłkarzy ,wszyscy dają sobie po równo.wyzywanie i złośliwość to normalka w
        każdym klubie czy na zgrupowaniu gdzie ludzie znają sie z sobą długo(prawie
        jak łyse konie).zachowanie takie jest w okregówce ,2 lidze i w reprze też.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka