Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 21:39
    Dzięki porażce z Jugosławią rozpalone głowy przestaną trąbić na prawo i lewo
    jakim wspaniałym sportem jest siatkówka. Nastrój podgrzewany przez telewizję
    publiczną,której nie stać na transmisje piłkarskie i Plus Gsm-wyprzedzone przez
    Erę Gsm sponsorującą piłkarską reprezentację pękł jak wielki balon. Następne
    będą- siatkonoga, badminghton i ringo.
    Obserwuj wątek
      • Gość: JJ Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.ppp3-4.worldonline.dk 27.06.01, 21:59
        Gość portalu: antul napisał(a):

> Dzięki porażce z Jugosławią rozpalone głowy przestaną trąbić na prawo i lewo
        > jakim wspaniałym sportem jest siatkówka. Nastrój podgrzewany przez telewizję
        > publiczną,której nie stać na transmisje piłkarskie i Plus Gsm-wyprzedzone przez
        >
        > Erę Gsm sponsorującą piłkarską reprezentację pękł jak wielki balon. Następne
        > będą- siatkonoga, badminghton i ringo.
        ... i brydz sportowy:-))w tym jestesmy mistrzami..aha i latanie precyzyjne tez...

• Gość: LEON Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.tk.krakow.pl 28.06.01, 00:12
          To poprostu polska specjalnosc:po kilku zwyciestwach
          wpadamy w euforie.Nic innego nie dzieje sie w pilce
          noznej(juz niektozy widza Polakow walczacych jak rowny
          z rownym z np:Argetyna lub Francja)
          PS mimo wszystko wierze w polskich siatkarzy
        • Gość: tedi Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: 10.0.0.* / 213.77.31.* 29.06.01, 09:57
          Siatkówka jest cool, szkoda tylko, że czasami rywale niechcący wygrają to już
          inna sprawa. A poza tym czy masz coś do Murka, Papkego czy Gruszki?
        • Gość: cwaniak Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: 10.0.0.* / 213.77.31.* 29.06.01, 09:59
          Masz coś do siatkówki?
      • Gość: zbyszko Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 00:57
        też tak myślę...

balon, poza sponsorem i tv , która szarpnęła się w porywie dobroczynności ;) na
        transmisję nadmuchuje pan ambrioziak dzięki, któremu nie jestem w stanie
        znaleźć w sobie choćby kropli życzliwości dla tej nuuuuuudnej dyscypliny
      • Gość: bizon Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 00:07
        Siatkówka jest tragicznie schematyczną i bezkontaktową grą dla ludzi słabych i
        strachliwych, którzy na przeciwnika mogą spojrzeć tylko przez siatkę. Dla
        odważniejszych pozostaje wersja zwana potocznie "kartofel" lub "zbijak".
        • Gość: zet DO BIZONA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 08:56
          Gość portalu: bizon napisał(a):

> Siatkówka jest tragicznie schematyczną i bezkontaktową grą dla ludzi słabych i
          > strachliwych, którzy na przeciwnika mogą spojrzeć tylko przez siatkę. Dla
          > odważniejszych pozostaje wersja zwana potocznie "kartofel" lub "zbijak".

To stań bez strachu po drugiej stronie siatki jak zagrywaja najlepsi! Jak by cie
          taka pilka walnela w główkę to bys mial wstrzas mozgu! Trzeba miec odwage aby
          odwazyc sie odebrac i jeszcze dograc cos takigo do rozgrywajacego. Dla ludzi
          slabych?!!! A nie widziales ile sily potrzeba na zagrywke albo na atak? Zastanow
          sie nad tym zanim odpowiesz mi (zapewne w chamskich slowach).I tak pozdrawiam
      • Gość: Qba Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 08:44
        A co w tym złego? Lepsza siatkówka jako sport narodowy niż głupia piłka nożna.
        • Gość: mzs04 Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: 213.76.182.* 29.06.01, 11:41
          Gość portalu: Qba napisał(a):

> A co w tym złego? Lepsza siatkówka jako sport narodowy niż głupia piłka nożna.

Ciebie chyba pilka{siatkowa} walnela w glowe
          • Gość: Qba Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:28
            Szczerze Ci współczuję! Może teraz będziesz wiedział, że rzucając się w bramce
            trzeba uważać na słupki!
      • Gość: john doe Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.*.*.* 29.06.01, 13:21
        siatkowka w przeciwienstwie do badmintona i innych takich to sport rowniez dla kibicow. goscie z FIVB zrobili barzo duzo zeby ja wypromowac io to im sie udalo /i chwala bogu/. gra jest zaj... widowiskowa /zwlaszcza dobrze zrealizowana w tv, co juz w polsce potrafimy/. a tak w ogole to nie widac w halach takicch leszczy jak na stadionach i nie mam nic przeciwko, zeby stala sie sportem narodowym. jak nikt nie byl nigdy na meczu siatki to i tak tego nie zrozumie.
        • Gość: Dlelka Piłka nożna jako nasz sport narodowy!-niezły dowcip! IP: *.zigzag.pl 29.06.01, 23:36
          Coś mi się wydaje,że nie ma sensu takie porównywanie,bo polska"piłka nożna" to
          w dalszym ciągu,po 30 latach przypominanie o sukcesach dream-teamu Górskiego...
          I tu,mili państwo,powiewa nudą,a nie na meczach siatkówki!
      • Gość: Yarek Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: 210.50.48.* 30.06.01, 18:42
        Dlaczego znowu mamy tylu negatywnych "fachowcow"- teoretykow? Kazdy, kto
        dyskryminuje jakakolwiek dyscypline sportu nie zna sie na sporcie i juz. Jak
        mozna dyskutowac z dyletantami, ktorzy nigdy nie oberwali po palcach,
        przedramionach(przy przyjeciu pilki), w oko lub glowe pilka czy nawet lotka?
        Wstyd i tyle. Kazda gra ma swoja wyczynowa forme i zasluguje na respekt. Jesli
        jest inaczej, to jest to tylko jeszcze jeden dowod na to, ze w Polsce
        dyskryminacja jest chlebem powszednim. Dajcie zyc. To tak jakbyscie dyskutowali
        na temat" o wyzszosci Swiat Wielkiej Nocy nad Swietami Bozego Narodzenia", lub
        odwrotnie.
        Ps. Coraz mniej inteligentne sa te wypowiedzi o grze, ktora mimo wszystko
        wymaga myslenia. Skonczmy moze z tym zwyklym chamstwem. Pozdrawiam.
        Rowniez pozdrawiam
      • Gość: turkuć Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 15:07
        kibole nich dyskutują o zadymach na naszych stadionach piłkarskich gdzie
        naprawdę można się zanudzić, a nie o sporcie gdzie gracze i kibice muszą być
        inteligentni
        pozdrawiam delkę ,yarka zeta i jeszcze kilku sympatyków siatkówki- może wiecie
        jak załatwić bilety na Mistrzostwa Europy w Ostrawie
      • Gość: rafal Re: Uff, a już się bałem,że zrobią z siatkówki sport narodowy! IP: 157.25.200.* 01.07.01, 15:30
        tak, tak zgadzam się..., poza tym obejrzalem sobie mecz polakow i wczorajszy
        final, nie znam sie za bardzo na siatkowce ale wydaje sie, ze od najlepszych
        dziela nasza druzyne lata swietlne
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka