pawelstrz 08.08.02, 16:06 Zapraszam wszystkich mieszkancow woj. Kujawsko-Pomorskiego do mojej ligi. Nie wazne komu kibicujecie. Bawmy sie!!!! Kod dostepu: 8223000918 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia777 Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 14:37 Mieszkam w Wolce Gluchowskiej i nie jestem pewna czy lezy ona na Kujawach i czy moge sie zapisac do Twojej ligi.Prosze o odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 16:26 krysia777 napisała: > Mieszkam w Wolce Gluchowskiej i nie jestem pewna czy lezy ona na Kujawach i czy > > moge sie zapisac do Twojej ligi.Prosze o odpowiedz... Nie, nie możesz. prawdziwość oświadczeń o pochodzeniu bedzie sprawdzać specjalna komisja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Leu Re: Liga Pomorza i Kujaw IP: *.urz.uni / *.elektro.uni-wuppertal.de 09.08.02, 14:44 A gdzie leza Kujawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Brockhaus Re: Liga Pomorza i Kujaw IP: *.urz.uni / *.elektro.uni-wuppertal.de 09.08.02, 14:45 Na poludniu imbecylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axel Re: Liga Pomorza i Kujaw IP: *.urz.uni / *.elektro.uni-wuppertal.de 09.08.02, 14:47 Sam jestes imbecyl,mieszkam na Kujawach i to jest na polnocnym zachodzie Odpowiedz Link Zgłoś
mirekmil Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 15:06 KUJ-POMOR League już działa pozycja 245 zapraszam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinturek Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 15:41 A kto by chcial grac w jakiejs okregowej lidze,czlowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
cwieku Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 15:47 Co za blazenada,tam na Kujawach to lepiej sobie zrobcie lige zuzlowa..frajerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelstrz Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 16:31 Widze, ze wiekszosc uczestnikow nie wie gdzie leza Kujawy i Pomorze :-). To powiem inaczej: jesli ktos jest z BYDGOSZCZY; TORUNIA; WLOCLAWKA wzglednie okolic tych miast to niech zapisuje sie do ligi!!!! Kod dostepu: 8223000918 Odpowiedz Link Zgłoś
marcindybiec Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 17:15 Co ty czlowieku,geografii kur...chcesz nas uczyc?? cwieku ma racje,zalozcie sobie lige zuzlowa,albo w kosza, mieczaki torunsko-bydgoskie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelstrz Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 17:21 Sadzac po wczesniejszych wpisach musialem niektorym wytlumaczyc gdzie jest woj Kuj-Pom. Ludzie z mojego wojewodztwa: Nie dajmy sie!!! Musimy pokazac, ze nie tylko zuzel i koszykowka jest u nas popularna!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz zapraszam do ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 17:50 pawelstrz napisał: > Sadzac po wczesniejszych wpisach musialem niektorym wytlumaczyc gdzie jest woj > Kuj-Pom. > Ludzie z mojego wojewodztwa: Nie dajmy sie!!! Musimy pokazac, ze nie tylko > zuzel i koszykowka jest u nas popularna!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz zapraszam do > ligi. Racja pokażmu Ślunzakom, kaszubom, Pyrom, Warszawce, Ruskim Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekb81 Re: Liga Pomorza i Kujaw 09.08.02, 20:59 Chlopoki-kujowioki - wracac do sanatoriow i domow zdrojowych! Pilka to sport dla prawdziwych facetow,a nie mieczakow... Odpowiedz Link Zgłoś
maniek99 Re: Liga Pomorza i Kujaw 10.08.02, 14:51 Chlopoki Kujowioki to nie mieczaki! Zapamietaj to sobie!!! A o pilce to my wiemy wiecej niz fani z Warszawki, Krakowa i Lodzi razem wzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś