ja_nova 21.08.06, 11:58 zostac gwiazdą tego forum:))))))))))) Jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:01 Trzeba bardzo, bardzo chcieć... Jak się czego bardzo chce, to wszystko można osiągnąć! W jednym takim amerykańskim filmie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:03 mrug napisał: > Trzeba bardzo, bardzo chcieć... > Jak się czego bardzo chce, to wszystko można osiągnąć! > W jednym takim amerykańskim filmie było. Chce tak bardzo, ze az mi dech zapiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Marzy mi sie.................... IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 21.08.06, 12:01 wyślij swoje zdjęcie, na którym to stoisz nago a na piersiach wytatuowane masz "Forum.gazeta.pl". Tak powstają gwiazdy, *tfu* przez duże G. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:03 Gość portalu: mis napisał(a): > wyślij swoje zdjęcie, na którym to stoisz nago a na piersiach wytatuowane > masz "Forum.gazeta.pl". > > Tak powstają gwiazdy, *tfu* przez duże G. Na której czesci ta fotka? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:02 a to jeszcze nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:04 peteen napisał: > a to jeszcze nie jesteś? Wynikow jeszcze nie podano. Odpowiedz Link Zgłoś
operatorkopary To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:02 i oczywiście wyznać, ze ideał to mądry i uczciwy jak, odważny jak i charyzmatyczny...ale mozesz sobie wybrać dowolnie przystojność...bo to przystoi Gwieździe... operator Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:06 operatorkopary napisał: > i oczywiście wyznać, ze ideał to mądry i uczciwy jak, Co mnie obchodzą obce ideały! Ja mam nim byc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: To łatwe...trzeba błyszczeć IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 21.08.06, 12:09 Jeżeli jeszcze nie jesteś ideałem, to marne szanse na gwiazdę. Zamiast się tu 'gwieździć' skocz z psem na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:10 Gość portalu: mis napisał(a): > > Zamiast się tu 'gwieździć' skocz z psem na spacer. Ile płacisz za wyprowadzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: To łatwe...trzeba błyszczeć IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 21.08.06, 12:14 To zależy jak długo z psem pochodzisz po parku i jak szybko się zbierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:16 Gość portalu: mis napisał(a): > To zależy jak długo z psem pochodzisz po parku i jak szybko się zbierzesz. Moge szybko, byle on nie z tych mordercow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: To łatwe...trzeba błyszczeć IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 21.08.06, 12:18 Nie, ten jest łagodny - Beagle. Jak już się zastanowisz, daj znać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:20 Gość portalu: mis napisał(a): > Nie, ten jest łagodny - Beagle. Bigle, z czym mi sie to kojarzy? > > Jak już się zastanowisz, daj znać;) Musze fotek poszukac w necie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.es Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:22 Zaprzęgnij google.pl i się do mnie odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:24 pablo.es napisał: > Zaprzęgnij google.pl i się do mnie odezwij. Ktos ty??????? Bigel???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.es Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:26 Przybrałem formę nieco bardziej zmaterializowaną, w końcu chcesz zaświecić na spacerze z psem, a za to podobno płacą więc wypadało kliknąć w Zaloguj się. Dalej chcesz zostać gwiazdą? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:28 pablo.es napisał: > Przybrałem formę nieco bardziej zmaterializowaną, w końcu chcesz zaświecić na > spacerze z psem, a za to podobno płacą więc wypadało kliknąć w Zaloguj się. Gwiazdy swiecą wieczorem. > > Dalej chcesz zostać gwiazdą? Bardzo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.es Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:31 Gwiazdy świecą zawsze. Zrób fryzure na gwiazde, załóż szokujący kolor i na spacer z psem jak mandaryna bądź gotowa. Co do szczegółów, msg me. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:33 pablo.es napisał: > Gwiazdy świecą zawsze. > > Zrób fryzure na gwiazde, załóż szokujący kolor i na spacer z psem jak mandaryna A ten pies w czym? > bądź gotowa. Zawsze jestem;) > > Co do szczegółów, msg me. Bez świadków! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.es Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:36 Otóż to, już pst. reszta bez świadków gdzieś na msg. PS. Psa ubierz podobnie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:37 pablo.es napisał: > Otóż to, już pst. > reszta bez świadków gdzieś na msg. > > PS. Psa ubierz podobnie do siebie. Przeciez to twój pies !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
operatorkopary Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:11 jakie obce... przecież to Twoje serce, Twój rozum i cała Ty...tyle że w reprezentacyjnej postaci ideałów wyznawanych. A jakże Ty chcesz być Gwiazdą beziełową? Musisz jako Gwiazda wyznawać to co najpiękniejsze Słońce, inaczej moizesz stanowić konkurencję, a kto tam będzie chciał słuchac o ym co robił Twój dziadek? operator Dziadkowie Gwiazd podlegają lustracji i badaniom genetycznym na patriotyzm czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: To łatwe...trzeba błyszczeć 21.08.06, 12:14 operatorkopary napisal > Dziadkowie Gwiazd podlegają lustracji i badaniom genetycznym na patriotyzm > czysty. Chce byc zwykłą a nie polityczną! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Nie zdążyłaś-Gwiazda się odnalazł. 21.08.06, 12:09 Cieszy mnie to. Ze mną nie bedzie konkurował:) Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:16 trzymaj sie mnie. mam blogoslawienstwo rydzyka:))). Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:17 monte83 napisał: > trzymaj sie mnie. > mam blogoslawienstwo rydzyka:))). Bez protekcji chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:19 to zapisz sie do PiSu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:21 monte83 napisał: > to zapisz sie do PiSu:)))) Szkoda mi długopisu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
operatorkopary Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:24 a może Ty jesteś "supernowva" albo jaka inna czarna dziura czy karzeł....o karle piszę bo ostatnio są trendy... operator Raz wykopalimy superkarła co siedział w nieczarnej dziurze ale cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:26 operatorkopary napisał: > a może Ty jesteś "supernowva" albo jaka inna czarna dziura Ozonowa. Tak modna w obecnych czasach;) I wszyscy o niej slyszeli...... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:29 pablo.es napisał: > Że dziura tak? Nie pytaj fachowca od dziur. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:44 Dla mnie już nią jesteś:) Czas zmienić nika na super_nova:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:47 istna napisała: > Dla mnie już nią jesteś:) Suuuper!!!!!! > Czas zmienić nika na super_nova:) Troche banalne:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:51 > > Czas zmienić nika na super_nova:) > > Troche banalne:))))))))) Oł łel, gwiazda to nie wirtuoz;> Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 12:54 Jeden głos za, to za mało:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 13:09 Tylko o nas na twa nie zapomnij jak się tu rozgwiazdujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 13:11 istna napisała: > Tylko o nas na twa nie zapomnij jak się tu rozgwiazdujesz:) Pamiętam, pamiętam. Huta wam nie leży:)) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 13:23 Są granice ludzkiej tolerancji...;> Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Marzy mi sie.................... 21.08.06, 13:24 istna napisała: > Są granice ludzkiej tolerancji...;> Rozum mowi ze lepiej ich nie przekraczć! Odpowiedz Link Zgłoś