Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Magic Basketball

IP: *.rybnik.net.pl / 213.77.79.* 11.08.02, 16:22
    Pamietacie to czasopismo , moim zdaniem najlepsze w polsce. szkoda za plajta,
    dzis nie ma juz nic konkretnego do poczytania .
    tak grali ...
    Obserwuj wątek
      • laki88888 Re: Magic Basketball 11.08.02, 17:51
        Zdecydowanie się zgadzam. Mieli bardzo dobre podsumowania sezonów, bardzo dobre
        skarby kibica, statystyki. Wszystko na odpowiednim poziomie, dobre teksty itp.,
        a nie tylko jakieś zdjęcia i brukowe notki o tym kto ile zarabia. To było
        najlepsze czasopismo, zgadzam się. Może ozyje po przyjściu Trybańskiego???
        • Gość: Jiwol Re: Magic Basketball IP: 64.107.0.* 27.08.02, 16:37
          Szkoda tylko, ze 99 procent ich tekstow to byly tlumaczenia z angielskiego:)
          Ale zgadzam sie, ze pod koniec istnienia "MB" bylo to naprawde dobre, fachowe
          pismo, ciekawie wydawane i interesujace. Moze tak ktos pokusi sie o wydawanie
          jakiegos miesiecznika traktujacego o NBA? Bardzo go brakuje na polskim rynku,
          bo przeciez Super Basket" i "Za Trzy" maja NBA gleboko w powazaniu, o czym
          swiadczy nie tylko objetosc poswiecona amerykanskiej lidze, ale i marna jakosc
          artykulow (glownie w "SB"). Oferuje swoje uslugi dziennikarskie przyszlemu
          wydawcy!::
          Pozdrowa dla wszystkich NBA-maniakow
        • a4tm Re: Magic Basketball 29.08.02, 21:45
          Dzięki MB dzisiaj nie mogę powiedzieć, że zapomniałem kto to był P Hardaway L
          Bird czy sam Magic. Kawał dobrego basketu, który już dziś tak nie olśniewa
          pozostnie ze mną na zawsze. Pozdrówki dla wszystkich frajerów którzy tak jak
          ja urodzili się by grać. Yo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka