Gość: adi IP: *.rybnik.net.pl / 213.77.79.* 11.08.02, 16:22 Pamietacie to czasopismo , moim zdaniem najlepsze w polsce. szkoda za plajta, dzis nie ma juz nic konkretnego do poczytania . tak grali ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laki88888 Re: Magic Basketball 11.08.02, 17:51 Zdecydowanie się zgadzam. Mieli bardzo dobre podsumowania sezonów, bardzo dobre skarby kibica, statystyki. Wszystko na odpowiednim poziomie, dobre teksty itp., a nie tylko jakieś zdjęcia i brukowe notki o tym kto ile zarabia. To było najlepsze czasopismo, zgadzam się. Może ozyje po przyjściu Trybańskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jiwol Re: Magic Basketball IP: 64.107.0.* 27.08.02, 16:37 Szkoda tylko, ze 99 procent ich tekstow to byly tlumaczenia z angielskiego:) Ale zgadzam sie, ze pod koniec istnienia "MB" bylo to naprawde dobre, fachowe pismo, ciekawie wydawane i interesujace. Moze tak ktos pokusi sie o wydawanie jakiegos miesiecznika traktujacego o NBA? Bardzo go brakuje na polskim rynku, bo przeciez Super Basket" i "Za Trzy" maja NBA gleboko w powazaniu, o czym swiadczy nie tylko objetosc poswiecona amerykanskiej lidze, ale i marna jakosc artykulow (glownie w "SB"). Oferuje swoje uslugi dziennikarskie przyszlemu wydawcy!:: Pozdrowa dla wszystkich NBA-maniakow Odpowiedz Link Zgłoś
a4tm Re: Magic Basketball 29.08.02, 21:45 Dzięki MB dzisiaj nie mogę powiedzieć, że zapomniałem kto to był P Hardaway L Bird czy sam Magic. Kawał dobrego basketu, który już dziś tak nie olśniewa pozostnie ze mną na zawsze. Pozdrówki dla wszystkich frajerów którzy tak jak ja urodzili się by grać. Yo. Odpowiedz Link Zgłoś