Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SCIEMA REDAKCJI!!!!!

17.12.02, 17:16
    Kochano Redakcjo!!!!!!
    Jak to jest, ze gdy pierwszy raz Sigurdowi Pettersenowi udalo sie wskoczyc na
    pudło, jeden z graczy skarzyl sie , ze postawil na czarnego konia i nie
    dostak zadnych punktow, a teraz podobna sytuacja nie spodziewnie na pudle
    znalazl sie Kofler, kotry jest na liscie a tu niespodzianka w wynikach mozemy
    przecztac ze na 3 miejscu po niedzilenych zawodach byl czarny kon. To o co w
    koncu tu chodzi???
    Obserwuj wątek
      • jagoda02 Re: SCIEMA REDAKCJI!!!!! 17.12.02, 17:20
        jescze raz ja sprawdzilam chodzilo mi o wypowiedz jj99 z 7.12.2002, ktory nie
        znalzal na liscie Pettersena. No i teraz jest analogiczna sytuacja Kofler jest
        naliscie a wygrywa czarny kon.
      • redakcja Re: SCIEMA REDAKCJI!!!!! 17.12.02, 17:48
        Sytuacja jest bardzo prosta. Kofler i kilku innych zawodników zostało dodanych
        w poniedziałek, dzień po konkursie w Neustadt. Wcześniej można było stawiać na
        tych graczy wybierając Czarnego Konia.
      • Gość: jagoda02 Re: SCIEMA REDAKCJI!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 17.12.02, 17:51
        Jesli tak to przepraszam, bylam pewna ze Koflera widzilam w niedzile zaraz po
        kokursie jak sprawdzalam ilosc pkt ale widac z tego sie pomylilam......
      • leia Re: SCIEMA REDAKCJI!!!!! 18.12.02, 00:56
        Chodzi o to, że nie umiesz czytac,I lepiej przyzwyczaj się do tej myśli. Bo,
        po pierwsze: nawet od własnej żony nie wymagasz tyle ile od Małysza, Daj mu
        spokój. Bachleda jest doskonały. To "Małysz" sprzed 4 lat". Trzeba bylo
        ogladać konkurs czterech skoczni 20 lat temu. Tylko to nadawali...
        Małysz - nie, Hanavald wraca do formy w niesamowitym tempie. Amman - nie.
        Goldbberger - jestem chyba bardzieej zadowolona niż on - należało mu się.
        Czekam na Hautameckiego, i Japonczykow - dalabym im po 20,0. Za sstyl. Nikt tak
        nie umie kłaść się jak oni. Pozdrawiam
      • Gość: jagoda02 Re: SCIEMA REDAKCJI!!!!! IP: *.bci.net.pl / *.bci.net.pl 18.12.02, 10:45
        Witam leia!!!!
        chyba ktos chcial kliknac gdzie indziej ale sie nie udalo :)
        A tak apropos ja tez uwazam ze Adasiowi trzeba dac spokoj on ju zrobil swoje,
        czekamy na innych (mam nadzieje, ze bedzie to Marcin). A Adas i tak jest wielki
        i tak bedziemy jeszcze go oklaskiwac na 1 miejscu jestem tego w 100 % pewna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka