Gość: AIRRR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.03, 18:19 Co za podejscie do FINAL FOUR to tylko turniej towarzyski buahahahahahahahahahahahahahahhaha PODEJSCIE PREZESZA KTOREGO ZESPOŁ MA ASPIRACJE MISTRZOWSKIE.Oszczedzic wstydu........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cesarz Re: Lugo nie zagra w Prokomie - rozmowa z prezese IP: 62.233.249.* 17.01.03, 18:37 Nie pojechali po zwycięstwo to po jaką cholerę Wilno pozwiedzać głownym założeniem kazdej dyscypliny sportowej jest wygrana.A najlepszy jest tekst ,że byli zmęczeni podróżą a co na sankach tam jechali co bedzi jak przyjdzie rozegrać mecz w w Izraelu czy w Grecji/? Oni chcą jescze reprezentować Polskę w eurolidze niech dadzą sobie spokój i oszczędzą wstydu bo spieprzą wszystko co Śląskowi udało się wypracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjący z ukrycia do ciołka IP: *.ds.amg.gda.pl 17.01.03, 19:36 a co udało się wypracować?, jak dla śląska problemem jest wyjście grupy ,a pojedyńcze wygrane nie są jeszcze sukcesem, co innego taka VBW Clima, one wypracowały i to sporo, jush sie wshystkim znudziło ciąłe bańki, ktoore dostaje sląsk, jush nawet do hali ludowej ludki przestają przeychodzic...wiec myśle że w twym głosie łatwo dostrzec soobiktywną nootkę z rzekomą aprecjacją wolorów sportowych cienia śląska. szkoda że patrzysz na to wszytko przez pryzmat sojej sympatii do klubu, ale luz, ja to qmam. tyle ,że ja jestem obiektywny,loobie anwil, ale wiem że prokom też jest mocny , ale że śląsk mocny to jush przeginka,pozdroofka dla fanów orange ball;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesarz Re: do ciołka IP: 62.233.249.* 17.01.03, 23:20 Człowieku skąd ty jetęs i co ty masz z polskiego największy problem miałem z przeczytaniem Twojego wpisu.A wracając do sprawy Śląska zgadza się ,że mają problemy z wyjściem z grupy i pewnie już w tym sezonie z niej nie wyjdą(choć jako kibic Śląska nadal się łudzę),jednak zauważ że tam każda drużyna prezentuje poziom o klasę wyższy i jak Prokom chce się z nimi zmierzyć jak podchodzą do meczu z nastawieniem,że " jeżeli zagramy z tą drużyną jeszcze raz, co jest możliwe, to nie przegramy już tak wysoko, a góra różnicą 10-12 punktów."Przecież to jest śmiechu warte, pozatym pokaż mi chociaż pojedyncze wygrane Prokomu z klasowymi przeciwnikami (oczywiście w oficjalnych rozgrywkach a nie sparingach przed sezonem).CZekam na odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadkens Re: do ciołka IP: *.interecho.com / *.interecho.com 18.01.03, 03:45 no dobre mecze sie zblizaja w dalszej czesci pucharu i w przyszlym roku w eurolidze prawdopodobnie... i nie mow ze slask jest lepszy ... spojrz na tabele ligowa zanim zaczniesz dalej glosic jakies prawdy nie poparte wiedza merytoryczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezarZwroclawia Re: do ciołka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.03, 09:38 czlowieku spojrz na to ze slask ma o WIELE mniejszy budzet niz wiekzosc klubow grajacych w euroleague!!!zobacz np taki kinder bolonia ma gdzies ok 10 mln $ budzet!!! sproboj patrzyc na to z dystansem bo chlopaki naprawde sie staraja i nie zawsze im to wychodzi ale nie mozna im odebrac woli walki(nie wiem czy widziales mecze euroleague)bo ona jest niepodwazalna i wlasnie za to kocham ten klub!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hombre1 Re: do ciołka 18.01.03, 15:26 Ty cieciu internetowy "loozaku" pierdolo smierdzaca ekskrementem nie pisz takich wpisow z tymi wshystkimi looznymi bajerami po kolegow stracisz. A co do meritum twojego wpisu: otoz w Slasku udalo sie osiagnac to ze jest w stanie nawiazac walke z najlepszymi klubami Europy a nawet je pokonac(Maccabi i Virtus). Jesli to jest dla ciebie malo to pokaz mi co osiagnieto w innym klubie meskiej koszykowki. 3 miejsce w jakims podrzednym turnieju i od razu wielkie halo. Oprocz umiejetnosci gry w kosz trzeba jeszcze umiec wygrywac i miec jaja. A nie brakuje tylko Slaskowi i dla tego znowu bedziemy mistrzami, chociaz Schetyna utrudnia to jak moze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Lugo nie zagra w Prokomie - rozmowa z prezese IP: *.olvit.com.pl / 192.168.20.* 17.01.03, 18:51 poczytaj ciolku regulamin rozgrywek i wtedy zabieraj glos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaC Re: Lugo nie zagra w Prokomie - rozmowa z prezese IP: *.koof.com.pl 17.01.03, 21:17 taa i co może Macijauskas? buahahaha sami sobie wychowajcie i wyszkolcie to nie wiele kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CPWCŚ profesjonaliści ;] IP: *.biuro.kom / 10.103.2.* 17.01.03, 21:39 czy tak mowi profesjonalny działacz basketu? "Mogę postawić każde pieniądze na to, że jeżeli zagramy z tą drużyną jeszcze raz, co jest możliwe, to nie przegramy już tak wysoko, a góra różnicą 10-12 punktów." a gdzie wypowiedz w stylu Urlepa? gramy zawsze o wszystko! hehe śląsk mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoged Re: profesjonaliści ;] IP: webcacheP* / 62.29.220.* 17.01.03, 22:50 To są profesjonaliści przez małe p Szelągowski ma za dużo pieniędzy przepłac średnich zawodników i w trakcie sezonu twierdzi ze w przyszłym roku ich wymieni na nowych z za wschodniej granicy. Tak tteraz oni będą dla nieg walczyć?Duuużży błąd panie prezesie.A jeszcze te kalkulacje że przegramy tylko 10-12 tyle to dostaniemy od Anwilu w pierwszej połowie.Czas chyba zmienić prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator ten prezes jest faktycznie dziwny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.03, 22:18 podejscie prezesa jest rzeczywiscie zaskakujace "o zwyciestwie nie myslelismy itd." tak jakby te mecze byly rozgrywane o pietruche... a najbardziej mnie rozbawil mowiac ze druzyna byla zmeczona ostatnimi podrozami Tadek !! to sa zawodowcy a wy w dodatku chcecie nas zdetronizowac i grac w eurolidze... to ciekawe jak chcecie w niej grac skoro mecze rozgrywa sie np w madrycie czy w moskwie tak jak slask... no chyba ze jechaliscie na ten turniej jaki i na pozostale "dalsze" wyjazdy autokarem i nie czarterujecie samolotu bo was na niego nie stac... jesli tak to nawet nie myslcie o euro...CPWCŚ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Lugo nie zagra w Prokomie - rozmowa z prezese IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 23:10 Buhahaha niezly ten prezes " Z Anwilem zagramy niedługo dużo ważniejszy mecz w lidze i nie było sensu, aby już teraz pokazywać przeciwnikowi aktualne możliwości. Już raz popełniliśmy ten błąd, kiedy na turnieju przed sezonem zagraliśmy z nimi bez oszczędzania, wygraliśmy zdecydowanie, a potem przegraliśmy ligowy mecz we Włocławku"jak sie broni a poprostu boi sie przyznac ze Sopot dostal srogą lekcje...a moze Uniksowi tez nie chcieliscie pokazac wszytskich swoich mozliwosci???Co za prezes ktory nawet sprawiedliwie nie moze przyznac sie do porazki..nawet trner Slaska J Winnicki potrafil czesto po meczu pochwalic zespol Anwilu i powiedziec ze w tym meczu Anwil byl lepszy a pozniej pogratulował zwyciestwa...Jednak brak pofesjonalizmu zarzadowi z Sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Lugo nie zagra w Prokomie - rozmowa z prezese IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 00:29 Czy wy wogule wiecie ze ten turniej byl wylacznie prestizowy nie toczyl sie o zadne pkt. I czy ktos z was te mecze ogladal w telewizji jesli tak to zauwarzyl z jaka skutecznoscia gral KAZAN ponad 60% z rzutow za 3 (znajdzcie mi druzyne ktora w eurolidze miala taka skutecznosc w meczu.) Spojrz na statystyki i zobacz ile czasu na boisku spedzil Krzykala i Dylewicz i porownaj Z CZASEM SPEDZANYM NA MECZCH PLK ? (ODRAZU WIDAC ZE TE MECZE BYLY TRAKTOWANE LUZACKO)Jestem pewien ze kazan bez zadnych problemow zakwalifikowal sie do 16 w eurolidze. (to nie jest tylko moja wypowiedz tak uwarza wiekszosc osob znajacych sie na koszykowce - nichodzi mi o osoby z trojmiasta) Zreszta przypomnijcie sobie mecz w zeszlym sezonie na rozpoczecie rozgrywek (Slask - Prokom) jakie wtedy dostaliscie od Prokomu i tlumaczyliscie sie podobnie jak teraz Prokom ze niechcieliscie ukazac swoich wszystkich atutow itp. W PLK macie 3 mecze w plecy wiec niemamy o czym rozmawiac najpierw nauczcie sie wygrywac w lidze ze Slabsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezarZwroclawia Re: Lugo nie zagra w Prokomie - rozmowa z prezese IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.03, 09:26 nie znam przyczyny dlaczego lugo nie przyjechal do sopotu ale moim zdaniem druzyna musi miec atmosfere i odpowiedni klimat panujacy w zespole. duza kasa nie zalatwi wszystkiego i uwazam ze to jest wlasnie dowod tego ze lugo olal sopot i nie przyjechal.SLASK I TAK JEST NAJLEPSZYM KLUBEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lugo nie zagra w Prokomie - rozmowa z prezese IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.03, 13:06 Nie chcieliście pokazać wszystkich swoich możliwości?!?! Kogo wy chcecie oszukać,każdy kto widział ten mecz dobrze wie,że po prostu Prokom sobie nie radził i tyle! Słaby poziom rozgrywania, głupie straty i faule to wszystko co mogli podziwiać kibice w Wilnie ze strony Prokomu...Naprawde nie macie sie czym pochwalić,po co ten Prokom tam pojechał to ja nie wiem z takim nastawieniem przyjedzcie do Wrocławia to Sląsk zleje was nie 30-stakiem a 50ptk. :))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CUBE PROKOM NIE MOZE NAS REPREZENTOWAC W E UROLIDZE IP: *.rene.com.pl 21.01.03, 16:40 GDZIE WY P[ASUJECIWE BUAAHAHAHAHHA UNIKS WAS ROZNIOSL W WILNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CUBE PROKOM - BUHAHAHAHA-MISTRZ -EUROLIGA IP: *.rene.com.pl 21.01.03, 16:44 ZOLWIE GADAC NA SLASK A SAMI SIE KOMPROMITUJECIE W WILNIE Z UNIKSEM TO BYLO PRZEGIECIE PALY GDZIE WY PASUJECIE NAPEWNO NIE NA MISTRZAI EUROLIGE P.S PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO BUHAHAAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś