Gość: marcin IP: 83.1.248.* 13.11.10, 18:30 lech wygra 3 1 albo 2 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Des Lech Poznań - Juventus IP: *.atm.local / 10.139.1.* 23.11.10, 11:49 Wg. mnie będzie 1:0 dla Lecha. Trudny mecz, bramka padnie pod koniec spotkania. Być może będzie cały mecz śnieżyło, bo ma być kiepska pogoda w grudniu (płyta jest ogrzewana, ale dachu na stadionie nie ma ;-)) Marcin ____________________________________________________ Wyniki live - na zapytanko.pl - a w dodatku gdziekolwiek jesteś, możesz do nich wysłać SMSa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojto Cała POLSKA kibicuje Lechowi ! IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 21:13 Wygrajcie dla nas wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amoroso polecam forum Wisły Kraków ->jak im gul skacze ^_^ IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 22:30 kupa śmiechu wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=989&page=217 że za mało lodówek sprzedali, że poziom polskiej ligi wzrasta, dlatego każdy z ligowej czołówki by z Juve powalczył że będzie 1:6 dla Juve że Juve wcale nie zalezy na tych rozgrywkach że doping jest słaby i że kibiców jest 20 tysięcy krzywią się, że Polska im kibicuje i wiele innych 42tys ludzi na obiekcie ma inne zdanie ale to już wiślackie problemy czy wolą żyć w Matrixie czy w realu jesteście wiślaki (przynajmniej na tym forum) najlepszą stroną w sieci, naprawdę najdowcipniejszą. Karabach, Levadia, Valerenga, Tbilisi i Giumares = pogromcy Wisły i tyle dla was. patrzcie i płaczcie. POLECAM WSZYSTKIM, pięknie mi to wszystko urozmaica wieczór :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amoroso Faza Pucharowa ! Kolejorz ! IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 23:01 Lech Poznań ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Greenthumb Re: Faza Pucharowa ! Kolejorz ! IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 00:16 Stary to samo pomyślałem odpalając pomeczowego blanta w fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amoroso Re: Faza Pucharowa ! Kolejorz ! IP: *.icpnet.pl 02.12.10, 00:31 a ja odpalalem następne pifko ;) szef mi na pewno wybaczy jutrzejszą niedyspozycję w pracy, wytłumaczenie mam dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Na którym kanale mozna obejrzeć mecz? IP: *.182.17.166.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.11.10, 19:20 Na którym kanale mozna obejrzeć mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd live stream!!! IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 01.12.10, 20:46 Macie linka na live stream??? Please!!!!! Go Poznan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd live stream!!! IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 01.12.10, 20:55 ma ktos linka na live stream??? z gory dzieki! Go Poznan!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: live stream!!! IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:17 Gość portalu: asd napisał(a): > ma ktos linka na live stream??? > z gory dzieki! > Go Poznan!!!!!!!!!!!!!!!! Nastepnym razem uzyj google.com, ja znalazlem bez najmniejszego problemu a glowa tez mnie od myslenia nie rozbolala. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 20:05 na tv4 . lech da remis 1 1 albo 0 0 .lub lech minimalnie wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 20:16 Także mi się wydaje, że będzie 2:1 dla Lecha. Podobny mecz do tego z ManC Najpierw 1:0 dla Lecha [Rudnevs]. Potem po przerwie 1:1 [Del Piero]. I pod koniec spotkania 2:1 [Kriwiec]. Takie są moje przypuszczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Lech Poznań - Juventus IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 15:31 Niestety, ale Lech przegra to spotkanie. Juve już nas nie zlekceważy, tym razem będą uważali na NASZEGO JEDYNEGO NAPASTNIKA. Juve ma dwóch napastników i po prostu lepszych piłkarzy. Rudnevs nie będzie miał ponownie dnia konia. Poza tym Juve już nie jest tak niezgrane jak we wrześniu a my cały czas jesteśmy w kryzysie. Za nami przemawia tylko własny stadion, ale to i tak za mało na taką drużynę jak Juve. Przegramy. Jedyna szansa dla nas to wygranie z Salzburgiem i liczenie na wygraną MC z Juve. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Lech Poznań - Juventus IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:20 Gość portalu: Realista napisał(a): > Niestety, ale Lech przegra to spotkanie. Juve już nas nie zlekceważy, tym razem > będą uważali na NASZEGO JEDYNEGO NAPASTNIKA. Juve ma dwóch napastników i po pr > ostu lepszych piłkarzy. Rudnevs nie będzie miał ponownie dnia konia. Poza tym J > uve już nie jest tak niezgrane jak we wrześniu a my cały czas jesteśmy w kryzys > ie. Za nami przemawia tylko własny stadion, ale to i tak za mało na taką drużyn > ę jak Juve. Przegramy. Jedyna szansa dla nas to wygranie z Salzburgiem i liczen > ie na wygraną MC z Juve. Pokaz teraz przemadrzalku swojego realistycznego ryjka, pajacu. :) bua ha h aha ha h ah a ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 18:45 Do realisty piłka nożna to gra błedów i puki mecz się nie skończy nic nie jest rostrzygnięte. trzeba wierzyć i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Lech Poznań - Juventus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.10, 19:14 Lech wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubica Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 19:37 Stawiam na Lech Poznań ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzon Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 20:39 bedzie 2-2 juve w końcówce strzeli gola(del pierog) a dla lecha stilic i peszko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSW06 Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 20:55 nie widzę argumentów dla Lecha poza zimnem które specjalnie nie przeszkadza w grze w piłkę. w plecy 0-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 20:32 Kto wie ktory kanal TV transmituje ten mecz? Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 20:56 na TV4 i Polsat Futbol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lech Poznań - Juventus IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 20:46 mam nadzieję,że lech dostanie baty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 08:28 A ja mam nadzieję, że nadzieja jest matką głupich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.173.30.91.tesatnet.pl 01.12.10, 21:18 i ty jesteś polakiem, kolejna szuja, wiadomo skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompleksiarz Re: Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 00:05 wa-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpiriT Re: Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.12.10, 07:09 a dlaczego akurat w-wa ? oO ja kibicuje legii i jak wielu by powiedzialo "o jezu tej szm***?" tak ja mowie ze tak ! ale to nie zmienia faktu ze skoro Lech gra w pucharze i zdobywa pts w pucharach i dzieki niemu nasza liga skacze w rankingu to bede kibicowac i trzymac kciuki za to zeby zaszedl i walczyl jak najlepiej umie :) niektorym sie wydaje ze jak ktos jest z warszawy to ze to odrazu jakis kolek bez karku ktory tylko szuka zaczepki :) wszedzie ale to wszedzie znajdzie sie jakis odmieniec ktory bede negowac wszystko co dla jego IQ jest nieosiagalne :) nie ma tu roznicy czy to w-wa czy lublin,poznan,gdansk czy jakie kolwiek inne miasto :) Trzymamy Kciuki za Lecha i oby tak dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Lech Poznań - Juventus IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 21:20 Kończmy ten nierówny pojedynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking gdzie są pseudoeksperci od stadionów? IP: *.unknown.vectranet.pl 01.12.10, 21:21 W sobotę tyle było uwag na płytę boiska Korony, zarówno kibiców Amiki tzn Lecha jak również dziennikarza relacjonującego tamten mecz. A co to jest w Poznaniu? Gdzie teraz są te pseudoeksperci od stadionów? Dla dobra polskiej piłki trzymamy kciuki za Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz różnica jest taka, że IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 22:15 różnica jest taka, że w Poznaniu boisko było przygotowane - śnieg który jest napadał teraz. W Kielcach skąpiradła zbyt późno włączyli grzanie murawy i zebrany wcześniej śnieg się rozpuścił w trakcie meczu... Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy gromadzącym się ŚWIEŻO padającym śniegiem, a olaniem PRZYGOTOWANIA boiska, to z logiką u Ciebie słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Lech Poznań - Juventus IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 21:22 Kto to Rundew? Slyszalem o Rudnevsie ale ten Rudnew to jakis nowy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xll Re: Lech Poznań - Juventus IP: 90.156.57.* 01.12.10, 21:49 nic nie widać, nie mają kolorowej piłki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Lech Poznań - Juventus IP: *.unknown.vectranet.pl 01.12.10, 21:52 Do Maz-47. Czy Lechowi też byś dowalił karę,tak jak apelowałeś dla Korony, za nieodśnieżoną murawę , oszczędności w jej ogrzewaniu , niewidoczną piłkę ? Mam nadzieję,że poszerzyłeś swoją wiedzę o sposobie działania instalacji pod boiskiem i nie będziesz w przyszłości chrzanił głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO połowa składu Lecha będzie chora od weekendu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 22:01 ubrali się jak debile a właściwie zachowali się jak nastolatkowie. Ciekawe kto będzie grac w weekend i za tydzień?.... Chyba żaden piłkarz Lecha nie ma ani czapki ani nawet opaski na uszach. Jedynie co poniektórzy szale-opaski o rajstopach już nie wspominając. W Juve poza Iaquinta i Manningerem wszyscy czapki lub przynajmniej opaski, szalik oraz rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: połowa składu Lecha będzie chora od weekendu. IP: 90.156.57.* 01.12.10, 22:18 to nie rajstopy.... to kalesony hihihi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Re: połowa składu Lecha będzie chora od weekendu. IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:15 Gość portalu: OLO napisał(a): > ubrali się jak debile a właściwie zachowali się jak nastolatkowie. Ciekawe kto > będzie grac w weekend i za tydzień?.... Chyba żaden piłkarz Lecha nie ma ani cz > apki ani nawet opaski na uszach. Jedynie co poniektórzy szale-opaski o rajstopa > ch już nie wspominając. W Juve poza Iaquinta i Manningerem wszyscy czapki lub p > rzynajmniej opaski, szalik oraz rajstopy. Ty OLO, lubisz chlopcow w rajstopach? ha ha hah ah a h ahah a ha hah ah ah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Lech Poznań - Juventus IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 22:13 Kto to mówił w sobotę, że w Kielcach jest beznadziejnie przygotowane boisko i trzeba Koronie dać taką karę żeby popamietała... kurde nie pametam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.unknown.vectranet.pl 01.12.10, 22:52 Niejaki maz-47. Kibic Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 23:39 Jakbyś nie zauważył w Poznaniu CIĄGLE PADAŁ ŚNIEG nie ma takiego stadionu na którym by nie było śniegu. U was podczas spotkania nie padało więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Lech Poznań - Juventus IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 01.12.10, 22:26 Brawo Lech!Niestety 2 polowa meczu to parodia ze wzgledu na warunki,moim zdaniem nie powinni grac. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarkoc2 stadion Juve 01.12.10, 22:34 Stadion JUve www.marketingsportowy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=432&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bordsi Lech Poznań - Juventus IP: *.248.247.2.skyware.pl 01.12.10, 22:37 juve przegra!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Lech Poznań - Juventus IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:09 Gdyby nie bezdenna glupota idioty Peszki, Lech wygralby ten mecz. Jak mozna w takiej sytuacji w tak idiotyczny sposob oddawac pilke przeciwnikowi, zeby wypreowadzil kontre i strzelil bramke? Dlatego Peszko nigdy nie bedzie klasowym ilkarzem w zadnym klasowym europejskim klubie, bo tam nie wystarczy biegac jak wol, tam podstawa jest inteligenca na boisku, a Pesz\ko tonajwiekszy idiota! Mimo wszystko wielkie gratulacje dla Lecha od kibica Wisly - Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Lech Poznań - Juventus IP: *.telkomadsl.co.za 01.12.10, 23:14 brawo dla obu zespolow ale takze dla kibicow.w takich warunkach trzeba miec cos wiecej w sobie niz obowiazek. rzadka okazja ogladania polskiej druzyny w tv w RPA. szkoda tylko ze ten klub nosi imie kolejarzy. pamietam czasy kiedy polskie koleje jezdzily wedlug rozkladu a ludzie byli dumni z miana kolejarz. podroznym ktorzy utkneli na dworcach lub w nieruchawych pociagach zycze wytrwania. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Lech Poznań - Juventus 01.12.10, 23:33 Gratuluję raz jeszcze. Kibic ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochow FORZA LECH! IP: *.acn.waw.pl 01.12.10, 23:34 szacun wielki dla lecha z warszawy od kibica legii, który w prawdzie meczu nie widział bo pił z kumplami na mieście, ale zawsze trzyma kciuki za polski futbol. Z dumą wołam FORZA LECH! FORZA POLONIA! Odpowiedz Link Zgłoś