Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań - Juventus

IP: 83.1.248.* 13.11.10, 18:30
    lech wygra 3 1 albo 2 1
    Obserwuj wątek
      • Gość: Des Lech Poznań - Juventus IP: *.atm.local / 10.139.1.* 23.11.10, 11:49
        Wg. mnie będzie 1:0 dla Lecha. Trudny mecz, bramka padnie pod koniec spotkania.

Być może będzie cały mecz śnieżyło, bo ma być kiepska pogoda w grudniu (płyta jest ogrzewana, ale dachu na stadionie nie ma ;-))

Marcin
        • Gość: Wojto Cała POLSKA kibicuje Lechowi ! IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 21:13
          Wygrajcie dla nas wszystkich !
        • Gość: Amoroso Ruuuudnevsss ! IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 21:19
          1:0 !
          • Gość: Amoroso polecam forum Wisły Kraków ->jak im gul skacze ^_^ IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 22:30
            kupa śmiechu
            wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=989&page=217
            że za mało lodówek sprzedali,

że poziom polskiej ligi wzrasta, dlatego każdy z ligowej czołówki by z Juve powalczył

że będzie 1:6 dla Juve

że Juve wcale nie zalezy na tych rozgrywkach

że doping jest słaby i że kibiców jest 20 tysięcy

krzywią się, że Polska im kibicuje

i wiele innych

42tys ludzi na obiekcie ma inne zdanie ale to już wiślackie problemy czy wolą żyć w Matrixie czy w realu
            jesteście wiślaki (przynajmniej na tym forum) najlepszą stroną w sieci, naprawdę najdowcipniejszą.
            Karabach, Levadia, Valerenga, Tbilisi i Giumares = pogromcy Wisły i tyle dla was. patrzcie i płaczcie.

POLECAM WSZYSTKIM, pięknie mi to wszystko urozmaica wieczór :]
            • Gość: Amoroso Faza Pucharowa ! Kolejorz ! IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 23:01
              Lech Poznań !
              • Gość: Dr. Greenthumb Re: Faza Pucharowa ! Kolejorz ! IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 00:16
                Stary to samo pomyślałem odpalając pomeczowego blanta w fotelu.
                • Gość: Amoroso Re: Faza Pucharowa ! Kolejorz ! IP: *.icpnet.pl 02.12.10, 00:31
                  a ja odpalalem następne pifko ;)

szef mi na pewno wybaczy jutrzejszą niedyspozycję w pracy, wytłumaczenie mam dobre
      • Gość: fan Na którym kanale mozna obejrzeć mecz? IP: *.182.17.166.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.11.10, 19:20
        Na którym kanale mozna obejrzeć mecz?
        • Gość: asd live stream!!! IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 01.12.10, 20:46
          Macie linka na live stream???
          Please!!!!!
          Go Poznan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: asd live stream!!! IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 01.12.10, 20:55
          ma ktos linka na live stream???
          z gory dzieki!
          Go Poznan!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: alek Re: live stream!!! IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:17
            Gość portalu: asd napisał(a):

> ma ktos linka na live stream???
            > z gory dzieki!
            > Go Poznan!!!!!!!!!!!!!!!!

Nastepnym razem uzyj google.com, ja znalazlem bez najmniejszego problemu a glowa tez mnie od myslenia nie rozbolala. :)
      • Gość: wesoły Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 20:05
        na tv4 . lech da remis 1 1 albo 0 0 .lub lech minimalnie wygra
      • Gość: Optymista Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 20:16
        Także mi się wydaje, że będzie 2:1 dla Lecha. Podobny mecz do tego z ManC Najpierw 1:0 dla Lecha [Rudnevs]. Potem po przerwie 1:1 [Del Piero]. I pod koniec spotkania 2:1 [Kriwiec]. Takie są moje przypuszczenia :D
      • Gość: Realista Lech Poznań - Juventus IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 15:31
        Niestety, ale Lech przegra to spotkanie. Juve już nas nie zlekceważy, tym razem będą uważali na NASZEGO JEDYNEGO NAPASTNIKA. Juve ma dwóch napastników i po prostu lepszych piłkarzy. Rudnevs nie będzie miał ponownie dnia konia. Poza tym Juve już nie jest tak niezgrane jak we wrześniu a my cały czas jesteśmy w kryzysie. Za nami przemawia tylko własny stadion, ale to i tak za mało na taką drużynę jak Juve. Przegramy. Jedyna szansa dla nas to wygranie z Salzburgiem i liczenie na wygraną MC z Juve.
        • Gość: alek Re: Lech Poznań - Juventus IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:20
          Gość portalu: Realista napisał(a):

> Niestety, ale Lech przegra to spotkanie. Juve już nas nie zlekceważy, tym razem
          > będą uważali na NASZEGO JEDYNEGO NAPASTNIKA. Juve ma dwóch napastników i po pr
          > ostu lepszych piłkarzy. Rudnevs nie będzie miał ponownie dnia konia. Poza tym J
          > uve już nie jest tak niezgrane jak we wrześniu a my cały czas jesteśmy w kryzys
          > ie. Za nami przemawia tylko własny stadion, ale to i tak za mało na taką drużyn
          > ę jak Juve. Przegramy. Jedyna szansa dla nas to wygranie z Salzburgiem i liczen
          > ie na wygraną MC z Juve.

Pokaz teraz przemadrzalku swojego realistycznego ryjka, pajacu. :)

bua ha h aha ha h ah a ha
      • Gość: wesoły Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 18:45
        Do realisty piłka nożna to gra błedów i puki mecz się nie skończy nic nie jest rostrzygnięte. trzeba wierzyć i tyle
      • Gość: A Lech Poznań - Juventus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.10, 19:14
        Lech wygra
      • Gość: Kubica Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 19:37
        Stawiam na Lech Poznań !
        • Gość: dzon Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 20:39
          bedzie 2-2 juve w końcówce strzeli gola(del pierog) a dla lecha stilic i peszko :)
          • Gość: TSW06 Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 20:55
            nie widzę argumentów dla Lecha poza zimnem które specjalnie nie przeszkadza w grze w piłkę. w plecy 0-2
      • Gość: Lech Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 20:32
        Kto wie ktory kanal TV transmituje ten mecz?
        Dzieki za info.
        • Gość: kibic Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 20:56
          na TV4 i Polsat Futbol
      • Gość: kibic Lech Poznań - Juventus IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 20:46
        mam nadzieję,że lech dostanie baty
        • Gość: kontemplator07 Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 08:28

A ja mam nadzieję, że nadzieja jest matką głupich
      • Gość: lolek Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 21:04
        • Gość: west Re: Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.173.30.91.tesatnet.pl 01.12.10, 21:18
          i ty jesteś polakiem, kolejna szuja, wiadomo skąd
        • Gość: kompleksiarz Re: Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 00:05

wa-wa
          • Gość: SpiriT Re: Juve pora pojechać pyrlandie IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.12.10, 07:09
            a dlaczego akurat w-wa ? oO ja kibicuje legii i jak wielu by powiedzialo "o jezu tej szm***?" tak ja mowie ze tak !
            ale to nie zmienia faktu ze skoro Lech gra w pucharze i zdobywa pts w pucharach i dzieki niemu nasza liga skacze w rankingu to bede kibicowac i trzymac kciuki za to zeby zaszedl i walczyl jak najlepiej umie :)
            niektorym sie wydaje ze jak ktos jest z warszawy to ze to odrazu jakis kolek bez karku ktory tylko szuka zaczepki :) wszedzie ale to wszedzie znajdzie sie jakis odmieniec ktory bede negowac wszystko co dla jego IQ jest nieosiagalne :) nie ma tu roznicy czy to w-wa czy lublin,poznan,gdansk czy jakie kolwiek inne miasto :)

Trzymamy Kciuki za Lecha i oby tak dalej !
      • Gość: Ja Lech Poznań - Juventus IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 21:20
        Kończmy ten nierówny pojedynek
      • Gość: wiking gdzie są pseudoeksperci od stadionów? IP: *.unknown.vectranet.pl 01.12.10, 21:21
        W sobotę tyle było uwag na płytę boiska Korony, zarówno kibiców Amiki tzn Lecha jak również dziennikarza relacjonującego tamten mecz. A co to jest w Poznaniu? Gdzie teraz są te pseudoeksperci od stadionów? Dla dobra polskiej piłki trzymamy kciuki za Lecha.
        • Gość: zzz różnica jest taka, że IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 22:15
          różnica jest taka, że w Poznaniu boisko było przygotowane - śnieg który jest napadał teraz. W Kielcach skąpiradła zbyt późno włączyli grzanie murawy i zebrany wcześniej śnieg się rozpuścił w trakcie meczu... Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy gromadzącym się ŚWIEŻO padającym śniegiem, a olaniem PRZYGOTOWANIA boiska, to z logiką u Ciebie słabo.
      • Gość: Jaa Lech Poznań - Juventus IP: *.icpnet.pl 01.12.10, 21:22
        Kto to Rundew? Slyszalem o Rudnevsie ale ten Rudnew to jakis nowy nie?
        • Gość: xll Re: Lech Poznań - Juventus IP: 90.156.57.* 01.12.10, 21:49
          nic nie widać, nie mają kolorowej piłki????
      • Gość: czesio Lech Poznań - Juventus IP: *.unknown.vectranet.pl 01.12.10, 21:52
        Do Maz-47. Czy Lechowi też byś dowalił karę,tak jak apelowałeś dla Korony, za nieodśnieżoną murawę , oszczędności w jej ogrzewaniu , niewidoczną piłkę ? Mam nadzieję,że poszerzyłeś swoją wiedzę o sposobie działania instalacji pod boiskiem i nie będziesz w przyszłości chrzanił głupot.
      • Gość: OLO połowa składu Lecha będzie chora od weekendu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 22:01
        ubrali się jak debile a właściwie zachowali się jak nastolatkowie. Ciekawe kto będzie grac w weekend i za tydzień?.... Chyba żaden piłkarz Lecha nie ma ani czapki ani nawet opaski na uszach. Jedynie co poniektórzy szale-opaski o rajstopach już nie wspominając. W Juve poza Iaquinta i Manningerem wszyscy czapki lub przynajmniej opaski, szalik oraz rajstopy.
        • Gość: xxl Re: połowa składu Lecha będzie chora od weekendu. IP: 90.156.57.* 01.12.10, 22:18
          to nie rajstopy.... to kalesony hihihi :P
        • Gość: beno Re: połowa składu Lecha będzie chora od weekendu. IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:15
          Gość portalu: OLO napisał(a):

> ubrali się jak debile a właściwie zachowali się jak nastolatkowie. Ciekawe kto
          > będzie grac w weekend i za tydzień?.... Chyba żaden piłkarz Lecha nie ma ani cz
          > apki ani nawet opaski na uszach. Jedynie co poniektórzy szale-opaski o rajstopa
          > ch już nie wspominając. W Juve poza Iaquinta i Manningerem wszyscy czapki lub p
          > rzynajmniej opaski, szalik oraz rajstopy.

Ty OLO, lubisz chlopcow w rajstopach?

ha ha hah ah a h ahah a ha hah ah ah
      • Gość: ja Lech Poznań - Juventus IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 22:13
        Kto to mówił w sobotę, że w Kielcach jest beznadziejnie przygotowane boisko i trzeba Koronie dać taką karę żeby popamietała...
        kurde nie pametam...
        • Gość: czesio Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.unknown.vectranet.pl 01.12.10, 22:52
          Niejaki maz-47. Kibic Widzewa.
        • Gość: Korona Re: Lech Poznań - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 23:39
          Jakbyś nie zauważył w Poznaniu CIĄGLE PADAŁ ŚNIEG nie ma takiego stadionu na którym by nie było śniegu. U was podczas spotkania nie padało więc...
      • Gość: Sraka Lech Poznań - Juventus IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 01.12.10, 22:26
        Brawo Lech!Niestety 2 polowa meczu to parodia ze wzgledu na warunki,moim zdaniem nie powinni grac.
      • waldemarkoc2 stadion Juve 01.12.10, 22:34
        Stadion JUve
        www.marketingsportowy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=432&Itemid=1
      • Gość: bordsi Lech Poznań - Juventus IP: *.248.247.2.skyware.pl 01.12.10, 22:37
        juve przegra!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: beno Lech Poznań - Juventus IP: 78.145.16.* 01.12.10, 23:09
        Gdyby nie bezdenna glupota idioty Peszki, Lech wygralby ten mecz. Jak mozna w takiej sytuacji w tak idiotyczny sposob oddawac pilke przeciwnikowi, zeby wypreowadzil kontre i strzelil bramke?

Dlatego Peszko nigdy nie bedzie klasowym ilkarzem w zadnym klasowym europejskim klubie, bo tam nie wystarczy biegac jak wol, tam podstawa jest inteligenca na boisku, a Pesz\ko tonajwiekszy idiota!

Mimo wszystko wielkie gratulacje dla Lecha od kibica Wisly - Szacunek.
      • Gość: zulu Lech Poznań - Juventus IP: *.telkomadsl.co.za 01.12.10, 23:14
        brawo dla obu zespolow ale takze dla kibicow.w takich warunkach trzeba miec cos wiecej w sobie niz obowiazek. rzadka okazja ogladania polskiej druzyny w tv w RPA. szkoda tylko ze ten klub nosi imie kolejarzy. pamietam czasy kiedy polskie koleje jezdzily wedlug rozkladu a ludzie byli dumni z miana kolejarz. podroznym ktorzy utkneli na dworcach lub w nieruchawych pociagach zycze wytrwania.
      • maxymus1 Lech Poznań - Juventus 01.12.10, 23:33
        Gratuluję raz jeszcze. Kibic ze Szczecina.
      • Gość: grochow FORZA LECH! IP: *.acn.waw.pl 01.12.10, 23:34
        szacun wielki dla lecha z warszawy od kibica legii, który w prawdzie meczu nie widział bo pił z kumplami na mieście, ale zawsze trzyma kciuki za polski futbol. Z dumą wołam FORZA LECH! FORZA POLONIA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka