Gość: krzrek IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 21.07.06, 00:18 Jak w ostatnich sezonach krzrek liga zaczyna życie.Kod - 7602000061.Zapraszam prezesów starych stażem i wszystkich którzy mają ochotę na sportową rywalizację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobut Re: krzrek liga - piłkarzyki 21.07.06, 11:04 Jestem i czekam na rewanż. Mój kod: 7722000511 Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek na to niech nikt nie liczy 21.07.06, 19:33 Oczekuję,że do krzrek ligi wstąpią prezesi bezinteresownie,dla których uczestnictwo w tej lidze będzie przyjemnością i zaszczytem.żadnych rewanży z mojej strony nie będzie.Wpisuję się do tych lig które SAM wybieram. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anubizz Re: krzrek liga - piłkarzyki 21.07.06, 22:06 Już jestem!Pozdrawiam Cię Krzysiek!:)Mam nadzieję ,że puchar też ruszy.Jak co to prosze zapisać ekstramocni.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: krzrek liga - piłkarzyki IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 22.07.06, 00:00 A tak było cicho i spokojnie. Nie wiem czy sił i czasu starczy na puchar.Jestem już taki stary. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin13 Re: krzrek liga - piłkarzyki 23.07.06, 14:32 dobra,dobra,jesteś w tym debeściak,więc bierz sie do roboty i nie narzekaj tylko sie ciesz,że ktoś Cie docenia.Pozdrawiam i życze sukcesów:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorbird Re: krzrek liga - piłkarzyki 24.07.06, 02:35 Ano właśnie, a żeby trochę cię rozruszać krzrek'u to proszę zerknij do wątku o DFP i się wypowiedz :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=532&w=45597777&a=45597824 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek piłkarzyki i nie tylko IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 24.07.06, 20:22 Witam serdecznie wszystkich,którzy wpisali się do krzrek ligi.Niestety do czasu podliczenia pierwszej kolejki przez redakcję nie będę znał jej składu.Mam nadzieję,że prezesi z poprzedniego sezonu nie zawiodą i ponownie zaszczycą swoją obecnością ligę.Do tatkowo sklad ligi powiększy się o zespoły które będą brały udział w rozgrywkach PPFP,co jest jednym z warunków aby uczestniczyć w tej rywalizacji.Jednocześnie zapraszam wszystkich,którzy mają ochotę być członkiem krzrek ligi o wpisywanie się. KOD -7602000061. Ale krzrek liga to nie tylko Piłkarzyki. Na fantasy.premierleague.com/ jest gra dotycząca ligi angielskiej. I oczywiście jest i krzrek liga. KOD - 5473-1372. W lidze jest już piętnaście drużyn i zapraszam nowych członków. W ramach ligi będzie rozgrywany DPLA (Drużynowy Puchar Ligi Angielskiej). Zgłoszone trzyzespołowe drużyny będą rywalizować o Puchar aż do końca rozgrywek ligi angielskiej przez38 kolejek.Więcej informacji o Pucharze na forum tej ligi. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzrek Re: piłkarzyki i nie tylko 27.07.06, 00:07 Zachęcam do przeczytania poprzedniego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
brittanic Re: piłkarzyki i nie tylko 27.07.06, 13:24 Zglaszam sie z zespolem Legia Dundee.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek piłkarzyki - fantasy IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 30.07.06, 22:20 Miło mi przywitać w krzrek lidze na fantasy prezesa mufana i Jego Cyklon Lębork. Liga liczy już 16 zespołów,ale do rozpoczęcia rozgrywek jeszcze sporo czasu.Angielska liga rusza dopiero 19 sierpnia i liczę,że jeszcze kilka drużyn się zapisze.Ponieważ na tamtejsze forum raczej teraz nikt nie zagląda,przypominam że będzie rozgrywany tam drużynowy puchar ligi angielskiej i proszę uczestników chętnych do uczestniczenia w nim o łączenie się w zespoły trzyosobowe.Bo będzie za późno. Pozdrawiam i przypominam kod na fantasy -5473-1372 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Już 19-go sierpnia IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 15.08.06, 21:47 na fantasy.premierleague.com/ ruszają angielskie piłkarzyki.Najwyższy czas podjąć decyzję o przyłączeniu się.Chętnych zapraszam też do krzrek ligi.Kod 5473-1372. Uczestnikom ligi,którzy już się zapisali,przypominam,że najwyższy czas zacząć organizować się w trzyosobowe zespoły.Inaczej nici z planowanego Drużynowego Pucharu Ligi Angielskiej.Propozycja co do składów zespołów można zgłaszać tutaj,lub na forum ligi na fantasy. Przy okazji podziękowania dla kolejnych prezesów którzy wpisali się do ligi.Jest już 18 zespołów,ale nie ilość jest ważna a jakość.A ta jest wysoka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek piłkarzyki - gazeta IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 31.07.06, 23:00 krzrek liga rozpoczęła sezon rewelacyjnie.Jak nigdy przedtem.14 miejsce po pierwszej kolejce napawa optymizmem.Walnie przyczynili się do tego Prezesi matmas,orso,ceyvol,sienia,którzy zgłaszają swoje aspiracje do wygrania ligi w tej edycji.Nie należy oczywiście zapominać o pozostałych uczestnikach.Straty są niewielkie a do końca wiele kolejek. Pozdrawiam i zachęcam do podzielenia się własnymi przemyśleniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Po 2-giej kol. IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 07.08.06, 23:17 Od czego tu zacząć. Jednak od podziękowań wszyskim nowym Prezesom,którzy przystąpili do ligi. Powoli liga rozrasta się i liczy już 58 członków.Czasem jest ich więcej,ale wypisują się sami.Ich strata.Nikogo nie zmuszam do zapisania się (za wyjątkiem uczestników PPFP,ale na niektórych i tak to nie działa - uparte Prezesy)i nie będę płakał jak ktoś się wypisze. Po drugiej kolejce liga spadła co prawda w generalce na 23 miejsce,ale jak dla mnie jest to i tak rewelacyjna pozycja.W poprzednich edycjach tułała się gdzieś pod koniec pierwszej setki a tu jesteśmy na pierwszej stronie.Tak trzymać. Różnice punktowe między drużynami w samej lidze,nie są jeszcze znaczące i znakomita większość prezesów ma szansę na zajęcie w lidze miejsca na pudle.Zwłaszcza,że jest ono przeznaczone dla pierwszych pięciu prezesów. Dziękuję wszystkim i zchęcam do wyrażania swoich opini. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek Re: Po 3-ciej kol. IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 15.08.06, 21:36 Witam uczestników krzrek ligi. Niestety trzecia kolejka dała się we znaki większości prezesów. Odsunięcie Eltona i brak w składzie Paulisty,spowodowało ogromne straty punktowe.Zwłaszcza,że część Prezesów wybrała tych zawodników na kapitanów swoich zespołów.I to od razu przeniosło się na pozycję krzrek ligi w klasyfikacji generalnej lig.Spadliśmy na 36 miejsce. W lidze na uwagę zasługuje drużyna polska 2 prezesa beenhakera,która awansowała na trzecie miejsce.Czyżby miał to być dobry omen przed meczami naszej reprezentacji,trenowanej przez imiennika prezesa.Oby.Jutrzejszy mecz rzuci trochę światła na formę naszych kopaczy. Pozdrawiam i zachęcam do jeszcze większej aktywności na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzrek piłkarzyki - Yahoo IP: *.19.165.17.osk.enformatic.pl 15.08.06, 23:16 Jeszcze jedna gra fantasy na uk.premiership.fantasysports.yahoo.com/football. Oczywiście liga angielska i dla grających powstała oczywiście krzrek liga. Zapraszam.ID - 11295,hasło - alaikot Odpowiedz Link Zgłoś