Gość: MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:06 tak sobie przegladam wyniki z anglii - szukam zawodnika wiadomo na czyje miejsce.jakies info na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 23:36 Harris podobnie jak Barker to są zawodnicy dobrzy na ligę angielską ale w Polsce nie sprawdziliby się.Polonia nie ma już czasu na eksperymentowanie z obcokrajowcmai,lepiej zakontraktować takiego który choć raz już u nas jeździł.Nie wiem czy takich jest jeszcze dużo.Przychodzi mi na myśl Stonehewer ale to też żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 09:42 a czy ktos ich w polsce sprawdzal? jezdzili gdzie ? moze w nizszych ligach? jezeli sa mlodzi to mozna dac im szanse, tym bardziej ze koszty beda pewnie nizsze. nie mowie konkretnie o tej dwojce ale jakims mlodym zawodniku z wysp. w ten sposob do polski trafil m.in. sullivan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Kim jest Chris Harris IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:04 Co robi Chris Louis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 22:22 Jest jeszcze Craig Boyce,choć akurat o nim wiem niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 11:14 jak slysze nazwiska typu laukannen, boyce, louis to mi sie plakac chce. oni jezdza od lat na bardzo miernym poziomie - lepsi z pewnoscia nie beda. dlatego wole kogos mlodego - rozwojowego. stawialbym na deana barkera chociaz musze przyznac, ze niewiele wiem na jego temat. takie pytanie. czy obcokrajowca mozna zakontraktowac na kilka sezonow? tak jak anwil zrobil ze skele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 11:38 z tym mlodym deanem barkerem to niezle sie osmieszam. facet jest z rocznika 1970 - w eastoburne jezdzi 10 lat; dwie ciezkie kontuzje w polowie lat 90tych. piata srednia w zespole. podobno zawodnik wlasnego toru, dobrze jezdzi przy krawezniku ale dla mnie to za malo. temu panu raczej podziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 11:48 a to tegoroczne wyniki barkera w lidze angielskiej: BELLE VUE ACES 41, EASTBOURNE 49 Dean Barker 7+3(4) EASTBOURNE 47, OXFORD CHEETAHS 43 Dean Barker 10+2(5) COVENTRY BEES 48, EASTBOURNE 42 Dean Barker 8+1(5) EASTBOURNE 47, COVENTRY BEES 43 Dean Barker 10(5) READING RACERS 42, EASTBOURNE EAGLES 51 Dean Barker 11+1(4) The Eagles of Eastbourne 47 Wolverhampton Wolves 42 Dean Barker 8+2 (4) kurcze, powiedzialbym ze bardzo przyzwoicie ale czy stare drzewo wyrwane z eastbourne bedzie tak dobrze radzic sobie w bydgoszczy. tor w eastbourne jest bardzo specyficzny - trudny, rywale gubia sie na nim. to moze tlumaczyc niezle wyniki w domu. a wyjazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 15:38 Młody,rozwojowy.Być może,ale nie w sytuacji Polonii która potrzebuje zawodnika na 8-10 punktów i to od zaraz a nie za miesiąc czy dwa.Młody,rozwojowy to jest Janniro,który po niezłym pierwszym występie w drugim wypadł blado i już ZKZ musiał powoływać Svaba na mecz z Lesznem.To ma byc ostatni obcokrajowiec którego będzie można zakontraktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 15:48 Z tych zawodników które podała GW to najlepszy będzie chyba Ryan Fisher.Z tego co pamietam starował on w zeszłym roku w eliminacjach do GP ale odpadł chyba w półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 17:39 patrzac na srednie w tym sezonie to lepszy jest barker ale tak na dobra sprawe zatrudnienie zawodnika z wysp, ktory wczesniej nie byl u nas sprawdzany to spora ruletka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 18:04 Coś mi się wydaje że chyba trafisz z tym obcokrajowcem.O Kylmaekorpim,też domniemanym kandydacie wiem tylko że jest Finem i jeździ w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 18:59 jak znam zycie to barkera polecil Loram, razem startuja w parze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Kim jest Chris Harris IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 20:04 Staechmann? Gunnestad? Howe? Kugelmann? Boyce? Ktos z Danii? Szwecji? Moze jakis Rusek? Czy Rinat Mardanszin jeszcze w ogole jezdzi? :) byl kiedys dobry tak jak Rif Saitgariejew tylko ten sie rozchlastał :( Australijczyk jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Toruń Re: Kim jest Chris Harris IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 09:05 Słyszałem że w Polonii mają zadebiutować albo Carl Stonehewer lub David Ruud. Na pewno Carl będzie wzmocnieniem dla Polonii. Mam nadzieję, że derby 13 lipca będą na styku. Pomimo tego, że jestem z Torunia i mam nadzieję na 2 punkty w Bydzi, życzę Polonii jak najlepiej. Oby wszystko rozstrzygnęło się w sportowej walce na torze. Zamiast zwycięstwa w Bydogszczy wolałbym 2 punkty we Wrocławiu lub Częstochowie. Pozdrawiam wszystkich normalnie myślących kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 13:10 Myslałem o Stonehewerze,o Ruudzie nie.Ten drugi jeszcze chyba w Polsce nie jeździł.Carl nie jest jednak zawodnikiem na 8 punktów w każdym meczu.Tak mi się przynajmniej wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 13:34 poza stonehewewrem pozostale nazwiska to raczej przeszlosc niz przyszlosc zuzla.dlatego stawiam na niego, fischera albo lindebacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 15:39 Antonio Lindbaeck to chyba ten czarnoskóry Szwed? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 18:25 tak, to o nim rickardsson mowi jako o swoim nastepcy. klopot w tym ,ze on twierdzi, ze na polska lige nie jest jeszcze gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 19:24 Pozostaje już tylko 3 kandydatów Barker,Stonehewer i Fisher.Chyba tak obstawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 20:26 Gość portalu: Mario napisał(a): > Pozostaje już tylko 3 kandydatów Barker,Stonehewer i Fisher.Chyba tak > obstawiamy? i toby sie zgadzalo tym bardziej, ze polonia negocjuje z 2 anglikow i 1 amerykaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 22:20 A czy wiadomo kiedy zapadnie decyzja,tzn, kiedy zostanie to ogłoszone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 22:49 Stonehewer to chyba jednak odpada gdyż ma to byc zawodnik bez przeszłości GP. W jego miejsce możemy wstawić Davida Norrisa.On podobnie jak Fisher i Barker nigdy w Polsce nie jeździł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:09 mam nadzieje, ze to nie norris - kiedys skompromitowal sie strasznie w toruniu. wczesniej tez chyba byly jakies niudane wystepy w polsce. a co do terminu to jak sie dzialaczom uda to moze cos powiedza. napewno nie przed meczem z wybrzezem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:44 portale tez typuja ta 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 00:02 W dzisiejszym dwumeczu z Poole Norris pojechał dość dobrze,dużo lepiej od Barkera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 00:04 zgadza sie, ale na przestrzeni calego sezonu lepszy jest barker. gdzie jezdzi lee richardson? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 00:11 W Lublinie.Tak a propos ostatnio też miał upadek w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 00:47 Ze Stonehewerem i Fisherem rozmawia też Wybrzeże.Znowu dojdzie do podbijania "ceny" za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 15:49 norris zrezygnowal wiec zostaje barker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Kim jest Chris Harris IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 16:11 Wydaje mi sie ze Barker jest zbyt niepewny. Przy kontraktowaniu trzeciego obcokrajowca trzeba pamietac ze to juz ostatni zawodnik ktorego Polonia moze zatrudnic tak wiec to musi byc ktos mozliwie najlepszy i najpewniejszy. Moim zdaniem takim zawodnikiem moze byc Carl Stonehewer. Niestety nie widze lepszego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 00:20 Poddaje pod rozwagę Simona Steada,który po raz 2 został mistrzem Anglii juniorów.Harris był dopiero 5.Już jak ma być młody i perspektywiczny to chyba ten nie będzie zły.Nie mam pojęcia czy nie jeździ lub nie jeździł w Polsce,ale nazwisko jest mi już od dawna znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Kim jest Chris Harris IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:13 A co powiecie na jakiegos Wlocha, Niemca albo Slowenca? ;P spojrzcie na liste z Lonigo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kim jest Chris Harris IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:16 Zapomniałeś o Holendrze i Francuzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Chris Harris w GP Wlk. Brytanii IP: 62.244.137.* 13.06.03, 20:02 Jak podal portal interia.pl Harris zastapi kontuzjowanego H.Andersena Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Chris Harris w GP Wlk. Brytanii 14.06.03, 10:45 to zobaczymy jak sobier poradzi. chyba wciaz jest wolny Odpowiedz Link Zgłoś