Gość: katriona IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.03, 17:07 Portugalczycy od 36 lat, kiedy jako pierwszy brytyjski klub zdobyli Puchar Europy ej????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: Przed finałem Pucharu UEFA: Porto - Celtic IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 18:42 czy mogła/mógł byś wytłumaczyć co miałaś/miałeś na myśli pisząc te tajemnicze słowa? od siebie dodam,że będę kibicowała drużynie z Porto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN GO CELTIC, GOOOO !!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 19:11 jako wielki fan pilki z wysp calym sercem jestem za celtikiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cinek8119 Re: Przed finałem Pucharu UEFA: Porto - Celtic 21.05.03, 03:47 niewiem o co ci dokladnie chodzi ale jestem za porto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Przed finałem Pucharu UEFA: Porto - Celtic IP: *.chello.pl 21.05.03, 18:15 Czy ty rozumiesz co czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)emmy a gdzie ty to przeczytales??? IP: *.acn.pl 21.05.03, 19:14 ja niczego takieg w tekscie nie widze oswiec mnie jezeli mozesz- bo ja jakos nie widze tego.Fakt zdaza sie popelnic blad"Gazecie"ale nie tym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: a gdzie ty to przeczytales??? IP: *.lublin.mm.pl 21.05.03, 21:14 To takie proste. Po przeczytaniu uwagi Katriony, dziennikarz ,,Gazety" zmienil pomylkowo wpisanych Portugalczykow na Szkotow. I tyle, cala tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś