Gość: mateuik IP: *.eu.org / 192.168.1.* 24.05.03, 18:05 kogo daliscie na kapitana bo ja do ostatniej chwili wachalem sie miedzy Kuzba Niedzielanem i Reissem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ugugunana Re: KAPITAN!!!! 24.05.03, 18:24 Gość portalu: mateuik napisał(a): > kogo daliscie na kapitana bo ja do ostatniej chwili wachalem sie miedzy Kuzba > Niedzielanem i Reissem!!! Ja wybrałem tego ostatniego... Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Re: KAPITAN!!!! 24.05.03, 18:40 Ja kupiłem Niedzielana, oby nie zawiódł, a kapitanem jest tym razem Dawid, zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrii Re: KAPITAN!!!! 24.05.03, 18:42 Ja na kapitana dałem Dawidowskiego, ale boję się że to może nie być dobry wybór. Chyba trzeba było kupić Reissa i go dać na kapitana bo coś mi mówi że może Pogonii z dwie bramki strzelić. No cóż już nic nie moge zrobić oprócz kibicowania Dawidowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: KAPITAN!!!! IP: *.wmc.com.pl 24.05.03, 20:01 Ja dałem Gajtkowskiego i jak na razie strzelił 3 bramki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gurek Re: KAPITAN!!!! 24.05.03, 21:43 Gość portalu: mario napisał(a): > Ja dałem Gajtkowskiego i jak na razie strzelił 3 bramki:) Nie uwierzę, jak nie zobaczę screen-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: KAPITAN!!!! IP: *.lanet.wroc.pl 24.05.03, 21:56 Ja specjalnie na ta kolejke sprzedałem Chałbinskiego a kupiłem Gajtkowskiego i dałem go na kapitan opłaciło sie 44 pkt zdobył a jutro jeszcze kuzba i żurawski Odpowiedz Link Zgłoś
gurek Re: KAPITAN!!!! 24.05.03, 21:58 Gość portalu: Witek napisał(a): > Ja specjalnie na ta kolejke sprzedałem Chałbinskiego a kupiłem Gajtkowskiego i > dałem go na kapitan opłaciło sie 44 pkt zdobył a jutro jeszcze kuzba i Taaak??? Podaj nazwę Twojej drużyny, to sprawdzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: KAPITAN!!!! IP: *.lanet.wroc.pl 25.05.03, 00:10 gurek napisała: > Gość portalu: Witek napisał(a): > > > Ja specjalnie na ta kolejke sprzedałem Chałbinskiego a kupiłem Gajtkowskie > go > i > > dałem go na kapitan opłaciło sie 44 pkt zdobył a jutro jeszcze kuzba i > > Taaak??? > Podaj nazwę Twojej drużyny, to sprawdzimy. Rossoneri Odpowiedz Link Zgłoś
gurek Re: KAPITAN!!!! 25.05.03, 11:07 Gość portalu: Witek napisał(a): > > Taaak??? > > Podaj nazwę Twojej drużyny, to sprawdzimy. > Rossoneri No, no :-) Już Ci gratuluję duużego skoku w klasyfikacji. Napisz tutaj o ile skoczyłeś do góry. Odpowiedz Link Zgłoś