Dodaj do ulubionych

Kawiarnia w Zamku

20.10.14, 17:48
Czy ktoś był? Fajnie tam jest?
Obserwuj wątek
    • paulaatbg Re: Kawiarnia w Zamku 21.10.14, 10:14
      Bardzo fajnie :) maja pyszne ciasta i wina!
      • kibel76 Re: Kawiarnia w Zamku 21.10.14, 16:50
        No to na niedzielne popołudnie wybiorę się z rodzinką . Dzięki za info
        • paulaatbg Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 09:56
          Nie ma za co :) Największym atutem tego miejsca jest taras-szkoda że zrobiło się juz zimno.
          • angelsik Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 13:38
            Byłam z rodziną na deserze lodowo- owocowym. Oddaliśmy całe pucharki, niestety nikt nawet nie zapytał o przyczynne oddania. Nawet małe dziecko nie chciało lodów zjeść, bo mówiło, że są okropne. Owoc był jeden - jedna malina w każdym pucharku.
            • paulaatbg Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 14:28
              Jeśli z lodami było coś nie tak to należało powiadomić obsługę :) jeśli się tego nie zrobiło nie można oczekiwać że ktoś będzie wnikał dlaczego się ich nie je. Dziwną mentalnośc macie ludzie-położyć na ladzie i wyjść z lokalu. Bardzo zaściankowe zachowanie. Nadmienię, że ja również kosztowałam we wrześniu desery lodowe i mam zupełnie inne doświadczenia. :D co do opinii MAŁEGO dziecka-większość maluchów marudzi że coś jest niedobre zwłaszcza jeśli karmii się je w kółko tym samym i ma nijakie pojęcie o różnorodności samków.
              • angelsik Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 15:53
                Moje dziecko jada wszytskie owoce, warzywa, kasze i ryże, owoce morza i typowe staropolskie dania typu bigos, fasolka, więc sorry, nie trafiłeś. Jest WSZYSTKOŻERNE. Gotujemy w domu wszystkie możliwe kuchnie ze wszytskich możliwych dostępnych w naszym mieście produktów.
                A moje zachowanie nie było zaściankowe. Za to zachowanie i podawnia takiego deseru ludziom jest co najmniej nie na miejscu. A jakoś specjalnie wymagająca nie jestem, każde gałkowe w naszym mieście są bez porównania.
                • paulaatbg Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 16:11
                  Rzeczywiście znając smaku bigosu ma porównanie z lodami :D
                  Owoce morza hmmm...no jeśli karmisz je tymi z Kauflanda to rzeczywiście wyrabiasz mu spaczone pojęcie o ich smaku.
                  Twoje dziecko-karm je czym chcesz. Jeśli uważasz że z lodami było coś nie tak to Twoja sprawa ale wypadałoby właścicielowi zwrócić uwagę a nie pierniczyć głupoty a jednej malinie.
                  • angelsik Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 18:21
                    Jeżeli Twoje życie ogranicza się do Kauflandu to szczerze współczuje. A chyba musisz być mocno związana z tym miejscem skoro tak go bronisz;) Ktoś zapytał jak jest - odpowiedziałam, to MOJE zdanie.
                    ps. piszesz o ograniczonych smakach mojego dziecka, a kiedy daje Ci przykłady co dziecię moje zjeść potrafi w dziwaczny sposób porównujesz bigos do lodów. Troszkę to dziwne z Twojej strony, nie uważasz. A swoją drogą, słyszałaś może o lodziarniach Limoni? Jeżeli masz ochotę, zaserwują Ci i lody o smaku bigosu, łososia, buraka - baaardzo ekstrawaganckie smaczki dla wybrednych. O sorry, zapomniałam, ze Ty tylko Kaufland.
    • tomi.86 Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 19:05
      Miejsce godne polecenia! Byłem tam już wiele razy i za każdym razem jestem pod dużym wrażeniem.
      W zeszłą niedzielę byłem tam z żoną i synkiem. Młodemu zamówiliśmy sok świeżo wyciskany a sami kupiliśmy sobie (polecane przez znajomych) wino sandomierskie.
      Sok był pyszny. Gdyby nie to, że miałem wino to bym wypił młodemu cały. Z tego co pamiętam to sok był z jabłek, gruszek i banana.
      Wino jest drogie ale od czasu do czasu można sobie pozwolić, bo smaczne.
      Niema drugiego takiego miejsca w tbg! :)
    • saco-wgniecenia Re: Kawiarnia w Zamku 22.10.14, 19:57
      Pomysł na kawiarnie w tym miejscu-Super.
      Obsługa miła,,, ciasta bardzo fajne,,,klimat zaje,,,cóż więcej potrzeba :)
      Powodzenia dla właściciela/li
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka