diormenot 23.03.08, 18:57 Jakiego ginekologa w Mielcu polecacie, najlepiej przyjmującego w ramach NFZ, bardzo proszę o rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 24.03.08, 09:26 ile dup tyle opini :) tak naprawde to chyba nie ma dobrego :/ poszukaj w wyszukiwarce, temat byl juz licznie maglowany :) ewentualnie pomogloby napisanie czy po prostu potrzebny lekarz czy chodzi o ciaze i te sprawy bo to juz trezba szukac lekarza spelniajacego okreslone kryteria, tu masz jednego linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=47468854 Odpowiedz Link Zgłoś
wiliambun Re: dobry ginekolog w Mielcu 24.04.08, 06:51 To znaczy ten co dobrze maca ,wszycy traktują kobiety jak mazynki do pieniędzy a jak przyjdie jej rodić to prztjdzie zwielką łachą na porodókę . Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 24.04.08, 07:38 wiliambun napisał: > To znaczy ten co dobrze maca ,wszycy traktują kobiety jak mazynki do > pieniędzy a jak przyjdie jej rodić to prztjdzie zwielką łachą na > porodókę . a czy ty wiesz ze to nie lekarz odbiera porod tylko polozna?! lekarz jest, czuwa i reaguje w razie komplikacji! i zawsze tak jest chyba ze masz jakis "uklad" z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
wiliambun Re: dobry ginekolog w Mielcu 10.05.08, 17:44 tak to własnie chodzi o te komplikacje niechcę zeby czuwał ten sam co poprzednio gdy zona rodziła pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
monik.a22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 09.07.08, 13:32 polecam pania Lubere przyjmuje w przychodni na Borku, bardzo fajna babka:) Odpowiedz Link Zgłoś
diormenot Re: dobry ginekolog w Mielcu 25.03.08, 10:14 Chodzi mi głównie o cytologie, proszę równiez o opinie jak to wyglada w gabinetach prywatnie, ile kosztuje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 25.03.08, 20:50 po co robic cytologie prywatnie jak na nfz zrobia to samo i za darmo? a wyglada tak samo a ile kosztuje to nie wiem bo mialam raz prywatnie robiona i wliczona w cene wizyty, potem robilam na nfz :) Odpowiedz Link Zgłoś
miastkowa Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.03.08, 17:29 Na cytologię to chyba najlepiej do SOS na borku iść. Odpowiedz Link Zgłoś
ina771 Polecam p. Zofię Barłowską 01.05.08, 08:46 Chodzę do niej regularnie i bardzo ją sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: Polecam p. Zofię Barłowską 26.05.08, 18:14 Ma tylko jedno pytanie, dlaczego w Mieleckim szpitalu nie ma ani jednej pani ginekologa tylko sami faceci nie karzda kobieta lubi sie rozbierac przed facetem ktos się nad tym zastanawiał dlaczego to tak jest, meski fach ginekolog ,czy hobby czeba to ruszyc zmiejsca moze poprostu nikt nie chce dopuscic kobiet do tej pracy .. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Polecam p. Zofię Barłowską 26.05.08, 20:11 a moze ogolnie jest malo kobiet ginekologow??? jakby nie patrzyl zadna przyjemnosc grzebac babce tu i owdzie a facet to ma przynajmniej za mlodu chyba troche "inne" podejscie? Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: Polecam p. Zofię Barłowską 27.05.08, 17:43 Acha wszysko rozumie to dlaczego w przychodniach grzebią kobiety tylko w szpitalu nie, skąd wiesz ze to zadna przyjemnosc , dla mnie jest to krępujące jesli bym miala isc do faceta . facet lubi grzebac a kobieta nie . niby jakie podejscie . Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 27.05.08, 20:48 rozwiazanie problemu jest nastepujace: zostan ginekologiem, pracuj w szpitalu i walcz o prawa kobiet! pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jj78 Re: dobry ginekolog w Mielcu 27.05.08, 21:50 Bardzo mądrze kiniak22. Tylko taki jest sposób żeby zgłębić temat i móc się na ten temat wypowiadać. Sprowadzanie ginekologii do "grzebania" to zbyt duże uproszczenie i spłycenie tematu. Z zażenowaniem czytam niektóre posty. Pozdrowienia. Życzę powodzenia forumowym ekspertom w dz. ginekologii. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: dobry ginekolog w Mielcu 28.05.08, 19:24 Po pierwsze o gzebaniu pierwsza powiedziala kiniak22 a po drugire widze że jesteś znawcą tematu wiec to rozwiń i nie upraszczaj i nie spłycaj, zazenowana jestem czytaniem twojego postu bo nic zniego nie wynika pozatym mój wiek nie pozwala mi na studiowanie zycze powodenia expertom i znawcom kobiet.. zutka Odpowiedz Link Zgłoś
jj78 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 16:42 A co konkretnie chcesz wiedzieć z ginekologii zutka? Zapytaj to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 17:08 Moje pytanie bylo jasne i przejzyste z ginekologi mnie nic nie intersuje było zawarte wczesniej nic dodac nic ująć jj 78 przeczytaj posty wczsniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
jj78 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 17:13 OK. Nie narzucam się. Posty czytałem. Myślę że Twoje pytanie należy zadać nie na forum a zapytać same panie ginekolog dlaczego nie pracują w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
jj78 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 17:16 Jeszcze jedno.... może praca w gabinecie sprowadza się do "grzebania" no i jeszcze USG ale praca w oddziale to dużo więcej niż tylko te czynności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 20:36 O tak napewo dużo więcej czyli kobiety się nie naddają wedłg ciebie jj78 , to polozne i pielengniarki odwalają za waz całą robote . przeciez panie ginekolożki też robily studia tez odbywały staze w szpitalach a ty zproadzasz je do robienia usg z naszj rozmowy wnioskuje zejestes mlodym lekazem który wcale nie szanuje kobiet napełnia cię pycha współczuje twoim pacjętkom nigdy bym nie poszła do ciebie zapytam tez bezposrdnio dyrektora szpitala, popraw sie bo nie zrobisz kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
jj78 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 21:15 Oj zutka... pochopne wnioski Twojego autorstwa. Nic z tych rzeczy o których mówisz nie zostało powiedziane. Zauważam tylko czym różni się praca w gabinecie od tej w oddziale. Zeby było do końca w porządku to i tu i tu potrzebna jest głowa. I nikomu nie ujmuję ani nie dodaję. A dlaczego kobiety ginekolog akurat w Mielcu nie pracują w szpitalu tego nie wiem. Więc pytaj nie na forum a Ich samych. I spuść trochę z tonu bo ja nikogo nie obrażam więc Ty nie obrażaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 21:38 Widzisz niczego sie nie nauczyleś z naszej rozmowy śpiewasz starą spiewką a w dodatku mógłbyś miec troche pokory ,mowisz ze cię obrazam a to sam sie obrazasz ,ja tylko wyciągam wnioski z twoich słów Odpowiedz Link Zgłoś
jj78 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 21:47 Chyba nadajemy na innych falach więc nie ma sensu ciągnąć tej pseudodyskusji. Bez obrazy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 22:05 Skoro tak twierdzisz ze to pseudodyskusja bardzo mi przykro z tego powodu,a na jednej fali nadawać powinien mąż z żoną a nie lekarz z pacjętką . Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 23:00 a pewnie z tego samego powodu dr cebulaka wywalili co dr barlowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiliambun Re: dobry ginekolog w Mielcu 30.05.08, 15:06 ale to był medyk z doktoratem a reszta zwytkłe ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 21:52 ha jeszcze kilka lat temu dr barlowska byla ordynatorka na oddziale ginekologicznym czy polozniczym (ale to jest nieistotne) pytanie to dlaczego ja wyrzucili?! Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 21:58 Dobrze to dlaczego dr.prawdziwy doktor Cebulak nie jest juz ordynatorem kiniak 22? pytnie na pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 20:23 W porządku nie omieszkam zapytac moją panią ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
wiliambun Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 20:45 witam widze zazartą dyskuje mam pytanko do medyka cy moge byc w gabinecie przy badaniu mojej polowki Odpowiedz Link Zgłoś
jj78 Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.05.08, 21:22 Żeby to chociaż była dyskusja a to tylko się sprowadza do pokrzykiwania. To smutne... szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
wiliambun Re: dobry ginekolog w Mielcu 05.06.08, 10:48 Hej co sie nie odzywasz jj78 zadalem ci pytanko a ty nic nie odpowiadasz boisz się że ci sie męzowie zwalą do warsztatu i praca stanie sie zbyt stresująca ??? wiliam Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry ginekolog w Mielcu 12.06.08, 13:41 nie widzę tu opinii o panu nazwiskiem Jachyra - ktoś może coś o Nim napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
nikami2006 Re: dobry ginekolog w Mielcu 12.06.08, 18:55 Całą moją ciąże prowadził dr. Jachyra. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nauczył mnie dystansu do ciąży bo mocno panikowałam,od początku wyobrażałam sobie najgorsze scenariusze a dzięki niemu zrozumiałam że to coś zupełnie naturalnego.Po porodzie doszłam do wniosku że każdy lekarz jest dobry dopóki wszystko przebiega prawidłowo, dopiero w momencie zagrozenia możemy się przekonać czy lekarz jest rzeczywiście "dobry" co nie oznacza że również taki"dobry"lekarz nie popełni błedu.Tak jak my są to tylko ludzie.Poza tym zależy czy szukasz lekarza do prowadzenia ciązy czy do leczenia jakiegoś schorzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry ginekolog w Mielcu 12.06.08, 21:43 zalezy mi jedynie na poznaniu opinii kobiet o tym własnie lekarzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 13.06.08, 06:23 prowadzilam ciaze u dr jachyry, bardzo mily lekarz, ma swietny kontakt z pacjentem, duzym plusem wg mnie jest to ze nie czeka sie na wizyte 3 tygodnie jak to u niektorych lekarzy jest no i jest za friko bo ja chodzilam na nfz :) bardzo sobie chwale tego lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry ginekolog w Mielcu 29.06.08, 20:51 zutka napisała: > szukasz taniej reklamy to do mnie? jeśli tak to zargumentuj swoje przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
basiapytanie Re: dobry ginekolog w Mielcu 02.07.08, 23:33 Witam! Widzę, że na forum toczy się zażarta dyskusja :) Proszę jednak o odpowiedź na kluczowe pytanie - KOGO polecacie? Szukam ginekologa, być może lepiej PANI ginekolog, fachowca, nie do prowadzenia ciąży, lecz do zwykłych badań ginekologicznych. Będę wdzięczna za konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
basiapytanie Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIelcu 02.07.08, 23:36 Witam! Widzę, że na forum toczy się zażarta dyskusja :) Proszę jednak o odpowiedź na kluczowe pytanie - KOGO polecacie? Szukam ginekologa, być może lepiej PANI ginekolog, fachowca, nie do prowadzenia ciąży, lecz do zwykłych badań ginekologicznych. Będę wdzięczna za konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 06.07.08, 18:52 do tego nie potrzeba fachowca wystarczy zwykly to zalezy kogo wolisz beszczelnego faceta, czy kobietę www.rodzicpoludzku.pl/dla_poloznych/artykul.php?polozna_konferencje_artykuly_id=59&polozna_konferencja_id=10 Odpowiedz Link Zgłoś
basiapytanie Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 06.07.08, 20:14 Heh, nie potrzeba fachowca? Wiesz, dla mnie bez względu na to, jaki charakter ma badanie, to chcę, by wykonał je fachowiec... Interesuje mnie dobrze wyposażony gabinet, gdzie wykonują kompleksowe badania, a nie taki, który da skierowanie na jakieś dodatkowe badania i będę musiała biegać po laboratoriach w innych częściach miasta. Najlepiej prywatnie, bo nie trzeba tak długo czekać na wizytę, no i chyba preferuję panią ginekolog. Proszę o podanie orientacyjnej ceny wizyty jeśli to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zutka Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 16:27 niby w co ma byc wyposazony w szkielka do cytologi wzierniki to ma kazdy ginekolog a badania i tak robią laboratoria a nie ginekolodzy jesli pujdziesz prywatnie to za badania będziesz placić nie słyszałam zeby byly kolejki do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
basiapytanie Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 16:35 Cóż, chyba nie rozmawiam z właściwą osobą... Pozdrawiam jednak za RZECZOWĄ odpowiedź nie dziękuję, gdyż jej nie otrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zefireq Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 17:47 ja polecam doktora Blaszczaka,mna duzo pacjentek,ale zawsze przyjmie kazda. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 20:39 hehehe :) jak chodzilam prywatnie to wiecznie byly kolejki :) co mnie wielce zdziwilo jak poszlam na nfz to wizyte mialam tego samego dnia kiedy sie zarejestrowalam :P za to prywatnie czekalam 2-3 tygodnie, ale moze zalezy do jakiego lekarza, moze sa tacy co nie maja kolejek prywatnie a jesli chcesz zrobic wszystkie badania prywatnie plus wizyta to na wolnosci w tej nowej przychodni mozesz to zrobic (z tym ze krew i inne rzeczy do analizy i tak odsylaja do szpitala ale to sobie zobaczysz jak je dostaniesz bo bedzie tam szpitalna pieczatka) ty chyba nie z mielca jestes skoro masz takie wymagania? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
basiapytanie Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 21:20 Dziękuję Wam dziewczyny za bardziej konkretne odpowiedzi, prosiłabym jednak o uszczegółowienie - Zefireq - gdzie przyjmuje p. Błaszyk? A do Kiniak22 mam pytanie o dokładniejszy adres na ul. Wolności, bo o ile dobrze pamiętam, to dość długa ulica. Czy chodzi o przychodnię nieopodal szpitala jadąc w stronę Smoczki? Odpowiedz Link Zgłoś
zefireq Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 21:28 doktor Blaszczak przyjmuje na ulicy potockiego 5a w poniedzialki,srody i piatki od 16,30 chyba,wizyta 80zl ,w tym badanie cytologia i usg Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 21:35 dokladnego adresu nie znam, ale tak to jest ta przychodnia niedaleko szpitala, obok sklepu z farbami itp Odpowiedz Link Zgłoś
basiapytanie Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 21:40 Zefireq i Kiniak22 bardzo Wam dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zefireq Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 22:30 bardzo prosze,jak bedziesz juz po wizycie to daj znac czy bylas zadowolona,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Proszę o rzeczową odpowiedź - ginekolog w MIe 07.07.08, 22:44 nie ma za co :) a jakbys miala ochpte to zapraszam tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48996 Odpowiedz Link Zgłoś
zefireq Re: dobry ginekolog w Mielcu 25.07.08, 19:10 zy wie ktos moze gdzie mozna oprocz szpitala zrobic wymaz z pochwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dobry ginekolog w Mielcu 25.07.08, 20:38 w kazdym gabinecie lekarz ci zrobi wymaz :) gdzie wysylaja probki to nie wiem (nie wiem czy to akurat tylko do szpitala czy tez jakies inne labolatorium) Odpowiedz Link Zgłoś