Dodaj do ulubionych

Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Miastkowska 124

25.11.07, 21:50
Witam!

Czy ktoś może powiedzieć cos bliżej o tej placówce? Zastanawiam się nad
posłaniem tam dziecka - bardzo odpowiada mi lokalizacja - pracę będe miała
praktycznie obok, bo na Ławicy. Niestety, poz adresem nic na temat tego
przedszkola znaleźć nie mogę, dlatego będe wdzięczna za wszelkie opinie.

pozdrawiam
Clem
Obserwuj wątek
    • clementine_kruczynski poprawiam się 25.11.07, 22:13
      jednak coś znalazłam

www.edziecko.pl/przedszkolak/2,79347,,,,84202491,P_EDZIECKO_PRZEDSZKOLA.html

• illka1 Re: poprawiam się 28.11.07, 23:02
        tymczasowo mieszkam na ławicy i na tutejszym placu zabaw słyszałam
        bardzo dobre opinie na temat tego przedszkola. Mają stronę
        internetową. Wiem że siostry bardzo się przykładają ale zajęć
        dodatkowych nie ma ndzwyczaj duzo, czynne do 16.45 i płaci się ok
        600 zł/miesiąc. pozdrawiam, zyczę udanego wyboru!! ps. na
        Miastkowskiej jest jeszcze jedno przedszkole : Kraina Baśni.
        • ideoteka Re: poprawiam się 27.12.07, 01:54
          do tego przedszkola chodzą moje dwie córeczki, a od września pośle tam syna
          przedszkole cudne, ciepłe i przyjacielskie
          zajęć dodatkowych wg mnie w sam raz, są: ang, rytmika, tańce, logopeda,
          teatrzyki i zajęcia umuzykalniające, ale dzieciaki mają też trochę czasu na zabawę
          opłata 400 zł w tym roku za miesiąc i właściwie bez żadnych dodatkowych opłat
          (np za wyjazdy, wycieczki)
    • madzialinka82 Re: Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Miastkowska 11.07.14, 09:17
      Bardzo polecam. W cenie zajęcia dodatkowe. Siostry organizują sporo atrakcji dla dzieci i całych rodzin. Jedzenie domowe i zdrowe - dzieci mogą zawsze liczyć na dokładkę. Atmosfera super i moja córka ubolewa jak jest weekend i nie może iść do przedszkola.
      Wiem, że oddaliśmy ją w bardzo dobre ręce
      • masiak.pl Re: Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Miastkowska 10.02.15, 15:20
        jestem zachwycona tym przedszkolem, tylko argumentów jest za dużo, żeby się rozpisywać!
    • 60gg Re: Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Miastkowska 16.02.15, 13:48
      Serdecznie polecam. Moich dwóch synków uczęszcza i bardzo lubią przedszkole. Grupy są niezbyt duże (w najmłodszej jest 9 -cioro )dzieci, bardzo indywidualne podejście, z miłością.
      Dużo zajęć dodatkowych angielski, rytmika, (w sumie ok 7 różnych zajęć) dodatkowo piłka, szachy i balet.
      Bardzo dużo wycieczek w cenie czesnego - dzieciaki znają mnóstwo zabaw i piosenek, budują zdanie po angielsku!!
      Starszy synek po roku w "zwykłym" przedszkolu nie nauczył się niczego poza lękiem przed przedszkolem.
      pozdrawiam
      G
    • zielinskakasia Re: Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Miastkowska 29.06.18, 12:19
      Ja znalazłam super przedszkole! Fabryka Fantazji. Jest innowacyjne, wprowadzili aplikacje kidme dla rodziców, gdzie dostaje powiadomienia o której moja córka została przyprowadzona i odebrana i przez kogo. Mam cały raport płatności, wiem o której i co moje dziecko jadło danego dnia, podgląd zajęć każdego dnia i mogę sama dodawać w niej wzrost albo wagę mojego dziecka. Przychodzą mi powiadomienia z przypomnieniami o wyjazdach, festynach, cokolwiek, co dzieje się w przedszkolu. Jestem zachwycona i polecam każdemu! :) Podobno mają wprowadzać to też w innych przedszkolach, popytajcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka