Gość: Izis IP: *.resetnet.pl 28.02.03, 22:25 Śpię krócej, budzę sie przed budzikiem, mordka mi sie sama uśmiecha... Czyżby juz wiosenka nadchodziła? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: Hej to juz wiosna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.03, 10:50 Zwłaszcza, że już marzec:))) "Marzec, marzec pięknie się wystroił!":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Hej to juz wiosna? IP: *.proxy.aol.com 02.03.03, 03:22 Gość portalu: Izis napisał(a): > Śpię krócej, budzę sie przed budzikiem, mordka mi sie sama uśmiecha... Czyżby > juz wiosenka nadchodziła? :) Pewnie jestes jak ten amerykanski "ground hog" zapowiadajacy dlugosc zimy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Hej to juz wiosna? 02.03.03, 16:39 Chyba już zbliża się wiosna... Pepperoni powoli budzi się ze snu zimowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hej to juz wiosna? 06.03.03, 19:30 Peppe, cóż się stało, ze sobie o nas poor little Świdniku przypomniałeś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Hej to juz wiosna? IP: *.lublin.mm.pl 06.03.03, 21:00 I jeszcze ja....mała delegacja z forum lubelskiego :-))) Wiosne dzis poczułam , po raz pierwszy w tym roku:-)))))))))) Wakacje moje zal;egłe coraz bliżej.................:-))))))))))))) Tak, to już wiosna...juz nic nie może sie zdarzyc, żaden 15 stopniowy mróz, może jeszcze śnieg popadać ale co to za śnieg???I z każdym dniem cieplej i cieplej a nieługo będziemy siadac na trawie i na murkach, grillować, tarzać sie na łonie natury itd czego sobie i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Hej to juz wiosna? 06.03.03, 21:33 A ja nie przypomniałem sobie tylko budzę się właśnie ze snu zimowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hej to juz wiosna? 06.03.03, 21:55 Ojej:)))))) Jaka miła niespodzianka!!!:)))))) Ryża i Peppe nas odwiedzili, hurrra, hurrra!!!!!!:) Dzisiaj to wiosnę było czuć. Jeszcze troszkę i już wiosna zawita. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Hej to juz wiosna IP: *.resetnet.pl 10.04.03, 23:10 No ale jest i mam nadzieję że już na dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś