Gość: meg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:39 nie wiem jak sie to stało ale zniknął mi power dvd nie mogę odtwarzać filmów i grać w gry.Mam pytanie czy można ściągnąć ten program.Z góry dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mk Re: power dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:29 sprawdz w dodaj usuń programy czy usuniety jest płatny więcnei powinno się sciagać ale na pewno gdzieś jest :D dvd.dva.pl/index.php?dzial=download&nr=531 Link Zgłoś
Gość: meg Re: power dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:16 ściągnełam ale nie da się go uruchomić i co dalej... Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: power dvd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.04, 14:25 www.videolan.org/ videolan jest programem darmowym - w przeciwieństwie do powerDVD za który trzeba zapłacić download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.8.1/win32/vlc-0.8.1-win32.exe ściągnij,zainstaluj i oglądaj :) Link Zgłoś
Gość: MEG Re: power dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:49 Dzięki,zainstalowałam ale dalej się nie da odtwarzać. Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: power dvd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.04, 15:16 Mam nadzieje że masz możliwość dostępu do dysku DVD z poziomu explorera ? może (raczej bardzo możliwe) że albo dysk albo DVD(urządzenie) jest uszkodzone .... możesz przegrywać na dysk pliki z płyt DVD ? to dzieje się przy wszystkich płytach ? czy tylko filmowych (pisał(a)ś coś o grach ... ?? Link Zgłoś