Gość: XXX IP: *.krak.tke.pl 23.08.05, 16:21 Czy istnieją dziewice po 24 roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehhe Re: Dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:36 brzydkie tak Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Dziewictwo 23.08.05, 23:28 Lub potrafiące uszanować własne postanowienie o czystości do dnia ewentualnego ślubu. Nie tyle brzydkie co godne uznania, jak i silnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika nie ma brzydkich kobiet,no może za wyjatkiem vikki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:27 buhahahaha, ale ona dziewica to nie jest, raczej sponsorowana utrzymanka wiec juz wielu facetow w swoim łóżeczku i nie tylko miała.... buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dziewictwo IP: *.krak.tke.pl 23.08.05, 16:53 Do weterana: Wiesz znam 1 osobę jest prześliczna, może każdego mieć, ale ona uznaje wszystko oprócz współżycia. Bo twierdzi, że piękne i mądre muszą się szanować, skoro głupie i brzydkie tego nie umieją powiedzieć NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteran Re: Dziewictwo IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 17:31 No właśnie. Szybki "numerek" nie musi być zaletą dziewczyn. Też znam taką, która - o ile wiem - odmawia współżycia a naprawdę jest za kim sie oglądać. Nie wiem oczywiście czy jest dziewicą ale jestem prawie pewny, że tak. Zatem mogą być atrakcyjne 24 letnie dziewice. No - forum zaczyna przesmradzać jak starsze pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Dziewictwo IP: *.icpnet.pl 23.08.05, 17:45 znam tylko jedna dziewice ale ma 21 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Dziewictwo IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.05, 18:13 No chyba tylko siostry zakonne Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Dziewictwo 23.08.05, 18:56 a może "XXX" szuka podobnej do siebie i chce o tym porozmawiać, a wszyscy oczywiście prezentują swoją autoironię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: Dziewictwo IP: *.hstl2.put.poznan.pl 23.08.05, 19:16 są...własnie kolejna poznalem, 81 rocznik...i naprawde ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapa Re: Dziewictwo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 21:36 No XXX- powiedz cos o sobie, skoroś taki ciekawy dsamskich talemnic. Ile masz lat i jakie masz dokonania! Forum jest anonimowe i nikt nie będzie się smiał z Ciebie a może nawet ktos coś doradzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:45 O jednej slyszalam - czeka do slubu, ktory tuz tuz;)) I o jednej wiem na pewno - ale ma 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Dziewictwo IP: *.krak.tke.pl 23.08.05, 21:42 A mi się marzy dziewica po 26 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Dziewictwo IP: *.krak.tke.pl 23.08.05, 21:43 A ja jestem dziewicą i mam 29 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Dziewictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:50 No to chyba przegiełaś? Zrób rachunek sumienia i odmień swoje życie Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dziewictwo 23.08.05, 23:49 > A ja jestem dziewicą i mam 29 lat. Jeśli to nie ściema, to gratuluję. Nie dziewictwa, bo to po pierwsze Twoja prywatna sprawa, a po drugie tu nie ma reguł, ale tego, że mówisz o tym otwarcie nie uważając się za kogoś "gorszego". Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
malec9 Re: Dzidka 24.08.05, 00:36 O Dzidce wiemy sporo i z kazdym dniem coraz wiecej . Najpierw dowiedzielismy sie , ze jest zydowka z pochodzenia . Potem ,ze ma 33 lata i jest stara panna .Pozniej bylo , o tym jak sie leczy psychiatrycznie w gabinecie na Osiedlu Pod Lipami (depresja kliniczna). A teraz wiemy , ze jest dziewica . Polki bierzcie przyklad z tej zdrowej dziewczyny !!! Odpowiedz Link Zgłoś