boaa 06.03.05, 12:34 Cześć !!! Jestem zainteresowana modelami Pronovias : Tunez, Triso, Bahia Ślub - sierpień Czy znajdę partnerkę..?::))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiab10 Re: !!!! KUPIĘ PRONOVIAS LA SPOSA 06.03.05, 22:28 jeśli interesuje Cię La Sposa model Planeta (b.podobna do Piramidy), to będę ją miała po 9.07.05 do sprzedania (w Krakowie). Model zbliżony do twoich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rn Re: !!!! KUPIĘ PRONOVIAS LA SPOSA IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 07.03.05, 11:09 AJ tez jestem zainteresowna tylko ze slubik mam 25 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boaa Re: !!!! KUPIĘ PRONOVIAS LA SPOSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:31 a widziałaś San Patrick model Cafetal ??? to jest cudo... daj znać ok boaa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: !!!! KUPIĘ PRONOVIAS LA SPOSA IP: *.aster.pl 05.04.05, 19:36 mam pronoviasa, ale Niza. Rozmiar 36/38, bedzie nie przerabiana. Mam slub 04/06. Dysponuję też zdjęciami, jak byś chciała zobaczyć. Jest .sliczna i bardzo klasyczna. Do tego będę miała szal, można zrobić zz niego welon. Mój e-mail: karolinacichalewska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś