Gość: zzolwik IP: *.icpnet.pl 11.08.05, 12:58 Po 17 września będę miała do sprzedania suknię Demetriosa Cosmobella 7099 Cena 1000zł (w salonie 2130zł)gratis dodam buty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: !!!!!!!!SUKNIA DO SPRZEDANIA !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:51 prosze o dodatkowe zdjęcia, szczegóły dot. rozmiaru (biust, talia) i gdzie można ją obejrzeć Pozdrawiam Agnieskza Makarewicz a-makar@tlen.pl 12 294 49 05 (wyborcza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: !!!!!!!!SUKNIA DO SPRZEDANIA !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:39 Proszę podaj wymiary, rozmiar - ile w biuście, ile w talii, ile zaś w biodrach. Pytam, bo niestety mam dość nietypową figurę. Proszę podaj też na jaki wzrost - ja mam 172 cm wzrostu. Czy możliwe są ewentualne przeróbki? To pewnie zależy od rozmiaru sukienki. Czy sukienka jest biała, czy ecru? Z jakiego jesteś miasta? Ja jestem z W-wy. Jeśli Ty też, proponuję ewentualnie (jeśli wymiary będą odpowiednie) umówić się na odbiór osobisty. Pozdrawiam, Ola mój e-mail: awawrzynczak@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamij Re: !!!!!!!!SUKNIA DO SPRZEDANIA !!!!!!!! 16.08.05, 19:16 hej ! a skąd jesteś, tzn gdzie będzie można przymierzyć i odebrać tę suknię i jaki rozmiar ??? odpisz na kamij@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junioreczek1 Re: !!!!!!!!SUKNIA DO SPRZEDANIA !!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 17.08.05, 20:44 Jest boska! Czy mogę dostać na e-mail: atram63@wp.pl informacje na temat rozmiaru, wzrostu itd. ponadto z jakiego jesteś miasta. Ja z Torunia. Moje wymiary to 168 cm wzrostu, rozmiar 38 Odpowiedz Link Zgłoś