Gość: justynka IP: *.outsourcing.atman.pl 17.11.05, 09:19 ROZMIAR 34-38 (GUMA W PASIE) KOLOR BIAŁY. DWA KOŁA DO WYBORU ELASTYCZNA ZYŁKA LUB SZTYWNIEJSZE KOŁO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ulka Re: SPRZEDAM HALKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:07 Ja szukam dużej halki ale nie rozmiaru tylko oglolnie z wieloma warstwami bo moja sukienka bedzie pieknie sie prezentowac w wlasnie takiej halce czy mozesz wstawic fotki i gdzie mieszkasz i na jaki wzrost jest halka?moja sukienka jest ecru i nie wiem czy biala pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: SPRZEDAM HALKĘ IP: *.outsourcing.atman.pl 17.11.05, 13:32 jesli ptzrebujesz dużej halki to musisz szukac takiej która ma kilka warstw tiulu. moja halka jest nieszeroka do sukni gładkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: SPRZEDAM HALKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:42 to raczej odpada bo moja sukienka jest drapowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: SPRZEDAM HALKĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:18 proszę o podanie średnicy dolnego koła, oraz wzrost na jaki będzie pasować Odpowiedz Link Zgłoś