kkatka2 24.11.05, 14:55 rozmiar 38, bez rekawow, prosta, z trenem i bolerkiem. Kolnierz i mankiety bolerka zdobione koralikami. Firma - Daalarma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: sprzedam - satynowa, biala suknia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:10 Ja co prawda jestem już po ślubie i sukni nie potrzebuję, ale moim zdaniem twoja suknia jest jedną z najpiękniejszych na tym forum. Może zamieścisz jakieś real-foto ??? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: sprzedam - satynowa, biala suknia 28.11.05, 22:04 suknia rzeczywiście jest PRZEPIEKNA. na jaki wzrost była szyta i gdzie mozna ja ewentualnie przymierzyc no i oczywiscie jaka jest jej cena :) jesli moge prosic o jeszcze kilka twoich zdjeć na meila gazetowego to byłabym bardzo wdzieczna. chciałabym zobaczyc jak wyglada na pannie młodej a nie na modelce w salonie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innge Re: sprzedam - satynowa, biala suknia IP: *.33.11.univie.teleweb.at 29.11.05, 09:48 moglabym prosic o kilka zdjeć na maila gazetowego: innge@gazeta.pl byłabym bardzo wdzieczna. chciałabym zobaczyc jak wyglada na pannie młodej. prosze o podanie ceny, miejsca przymiarki i wymiarow panny mlodej (bede mogla sie latwiej zorientowac). pozdr innge Odpowiedz Link Zgłoś