25.05.08, 21:31
Jestem w rozpaczy! fotograf mnie wystawil- wyjezdza z kraju- szkoda ze wczesniej nie dal mi znac:(
Do slubu 3 miesiace a ja nie mam fotografa. Wszyscy lepsi juz zajeci:( Interesuja mnie zdjecia chociaz troszke artystyczne- nie ze slonce na poltnie i noga w podwiazce.
Jesli ktos zna jakiegos wolnego fotografa- slub 6 wrzesnia- to prosze o wiadomosc. Nie musi to byc zawodowy fotograf- wazne zeby zdjecia byly interesujce.
Slub i wesele beda na Podkarpaciu.
Obserwuj wątek
    • foto_slubik Re: Fotograf 25.05.08, 21:39
      Tak to zwykle jest jak zatrudnia się amatorów i pseudo-profesjonalistów. Dzisiaj
      robi zdjęcia, jutro wyjeżdża za granicę, po jutrze otworzy biuro turystyczne,
      albo firmę przewozową. I nauczona tym doświadczeniem szuka Pani kolejnego
      amatora. Brawo.
      • studentkapoloznictwa Re: Fotograf 25.05.08, 21:45
        ten gosc nie byl amatorem- fotografowal dla kilku gazet i byl fotoreporterem znanego klubu pilkarskiego. Moze amator bedzie bardziej odpowiedzialny niz "profesjonalista" !
        • foto_slubik Re: Fotograf 25.05.08, 21:49
          Nieważne. Jak sama Pani potwierdza nie zajmował się zawodowo fotografią ślubną,
          a jedynie traktował ją jako dodatek do tego co robi na co dzień. Trudno wymagać
          od kogoś takiego solidności bo raczej nie zależy mu zbytnio na renomie w tej
          branży. Naprawdę szczerze radzę celować w kogoś dla kogo fotografia ślubna jest
          ważną pracą, stara się zrobić to jak najlepiej, bo zależy mu na opinii klientów.
          Weźmie Pani kolejnego amatora, któremu np. bateria padnie w kościele i po zabawie.
        • politycznie Re: Fotograf 25.05.08, 21:51
          Studentkopoloznictwa, nie przejmuj się tym oto Panem, ten Pan zwykł wyrażać się
          negatywnie o prawie każdym innym fotografie. Łącznie z tym, że wysyła głupawe
          maile do fotografów udzielających się na tym forum. Tego Pana tu chyba mało kto
          trawi.
      • politycznie Re: Fotograf 25.05.08, 21:48
        Foto_slubik daruj sobie swoje wypowiedzi na tym forum. Nawet nie wiesz z jakiego
        powodu fotograf wyjeżdża za granice ale jak zwykle masz jedno zdanie -
        zachowujesz się jakbyś był jedynie słusznym fotografem, a już nikt nie może
        znieść twojego jechania po konkurencji na tym forum. Czyżby zazdrość?
        • foto_slubik Re: Fotograf 25.05.08, 21:51
          Po jakiej konkurencji? Czy ja kogoś szkaluję z imienia i nazwiska? Daruj sobie
          uwagi na mój temat jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Coś Ci zaświtało,
          coś zadzwoniło tylko jeszcze nie wiesz w którym kościele.
          • politycznie Re: Fotograf 25.05.08, 21:53
            hahaha, proszę cię... wystarczy wpisać twój login w wyszukiwarkę i już pojawia
            się cała prawda o tobie, a to, że wiecznie się wyrażasz niepochlebnie o
            fotografach to każdy tu wie. I już pominę kwestię wysyłania przez ciebie głupich
            maili do fotografów z tego forum.
            • foto_slubik Re: Fotograf 25.05.08, 21:54
              politycznie napisała:

> hahaha, proszę cię... wystarczy wpisać twój login w wyszukiwarkę i już pojawia
              > się cała prawda o tobie, a to, że wiecznie się wyrażasz niepochlebnie o
              > fotografach to każdy tu wie. I już pominę kwestię wysyłania przez ciebie głupic
              > h
              > maili do fotografów z tego forum.

Zacytuj moje głupie maile jako dowód. Bo jak na razie każde Twoje zdanie to stek
              kłamstw.
              • politycznie Re: Fotograf 25.05.08, 21:58
                Stek kłamstw?
                Proszę o to wątek, w którym m.in. jest poruszona kwestia mail'i:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=76993167&a=76993167
                A tutaj treść maila, którego Pan foto_slubik jest uprzejmy wysyłać do fotografów
                z tego forum:

Imię i nazwisko:Josef
                E-mail: foto_slubik@gazeta.pl
                Wiadomość:
                Jakiś nip? regon? czy taka szara strefa bez podatków?
                Adres IP:
                83.7.195.123
                • foto_slubik Re: Fotograf 25.05.08, 22:04
                  Brawo! Cóż za przenikliwość, jestem pod wrażeniem. Znajomości prawa i podatków
                  również :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka