Dodaj do ulubionych

Na tropie dziury

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:01
JA PRAGNE ZWROCIC UWAGE NA SKRZYZOWANIE ULICY KURCZAKI I STERNFELDA NA
CHOJNACH. TAKIEGO ZAGESZCZENIA NA JEDNYM METRZE KWADRATOWYM NIE ZNAJDZIECIE
CHYBA NIGDZIE. KONIA Z RZEDEM TEMU KTORY PRZEJEDZIE PRZEZ TO SKRZYZOWANIE BEZ
WJECHANIA W KTORAKOLWIEK Z DZIUR :) :) :) MNIE SIE TO NIE UDAJE :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tomga latanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:48
      > Dopiero teraz zaczniemy naprawy gorącym asfaltem, który na dłużej przykryje
      dziury.

na 3-4 mc, a co potem? abarot, od nowa???
    • Gość: Slepy Re: Na tropie dziury IP: *.toya.net.pl 18.02.06, 16:43
      Proponuje aby ekipy łatajace wybrały sie na ulice węglową i szterlinga przy
      parkingu dla autobusów Pksu tam jest dopiero cyrk .
      A co z ulica łagiewnicka , pomorska, kilińskiego maratońska , 6 sierpnia ,
      tuwima , tramwajowa , narutowicza , telefoniczna , wojska polskiego ,
      franciszkańska , inflancką , zgierską i setkami innych ulic . Przecierz nie
      można ich łatac w nieskończonośc , trzba kłaść nowe nawierzchnie , budować od
      podstaw nie remontować . Ale bym dał plame zapomniałem o najlepszym przykładzie
      degradacji ulic w naszym mieście aleja włókniarzy .

PANIE PREZYDEŃCIE KIEDY ŁÓDŻ BĘDZIE MIAŁA OBWODNICE JAK NARAZIE MA LOTNISKO NA
      LUBLINKU I CO Z TEGO JA SIE PYTAM BEDZIEMY WSZYSCY LATAC SAMOLOTAMI DO PRACY .
      MOZE TAK JAK WSZYSCY BEDĄ PRACOWAC W WIELKIEJ BRYTANI LUB IRLANDII TO IM DROGI
      ZABARDZO NIE BEDA POTRZEBNE A CO Z TYMU KTÓRZY ZOSTANA W ŁÓDZI NO CO MAJA
      JEŻDZIĆ PO TYM CO PRETENDUJE DO MIANA DRÓG TO JEST KPINA . LEPSZE DROGI MAJĄ
      CHYBA JUZ W BURKINAFASO .
    • artnow Re: Na tropie dziury 19.02.06, 00:11
      Bo łatanie na zimno jest rozwiązaniem tymczasowym. Latem trzeba pamiętać, żeby to poprawić na ciepło...
    • Gość: daro Re: Na tropie dziury IP: *.toya.net.pl 20.02.06, 10:33
      >[...] trzy wyrwy na ul. Lodowej 94 znajdują się blisko siebie i zajmują cały
      pas >ruchu. W tym miejscu jest też podwójna linia ciągła, która nie pozwala ich
      >wyminąć - opowiada. [...]

Rozumiem ze jezeli na Lodowej pas jazdy blokowalby jakis zepsuty samochod to ze
      wzgledu na linie ciagla ten Pan by stal za nim do czasu usiniecia ? Przeciez
      jest linia ciagla i nie wolno OMIJAC przeszkod :P prawda?? :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka