jolitha 01.08.07, 17:48 Zna ktos jakies oferty kursow dla negocjatorow?Polskie lub zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszunka Re: Negocjator-kursy 27.11.07, 14:55 Witam! Wlaśnie zapisałam się na kurs mediatora sądowego( negociatora) w Studium Prawa Europejskiego. Zgłoszenia są do 30 listpoada więc jak ktos chce to musi sie pospieszyć. Kurs kosztuje 570 złotych i prowadzony jest w formie e-learning:) Adres do stronki www.uniaeuropejska.net.pl. Wchodzimy w zakłądkę Studium Prawa Europejskiego i tam wybieramy ,, kursy'' Może wie któras o jakiś kurasch związanych z psychologią sądową:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Negocjator-kursy 30.11.07, 00:34 Dzieki za stronke :) Juz troche za pozno, ale na nastepna ture moze sie zalapie. Pozdrawiam Myszunka:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszunka Re: Negocjator-kursy 03.12.07, 14:08 proszę, niestety za późno trafiłam na to forum:) chcoć jak mówi przysłowie, nigdy nie jest za późno.Serdeczne ozdrowienia dla Ciebie jolitha:) Długo już interesujesz się taką tematyką?? Ciesze się,że trafiłm na to forum, bo cięzko w jednym miejscu znalezc miłośników takiej tematyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Negocjator-kursy 04.12.07, 20:59 Rowniez Cie pozdrawiam serdeczne myszunka :) Forum jest, ale niestety nie rozwija sie tak jak oczekiwalam. No ale moze, jeszcze wszytsko przed nami :D A ja to juz od dziecka uwielbialam zabawy w policjantow, jakies tajne sluzyby i takie tam heh...Niestety jakos nigdy nie udalo mi sie jakos specjalnie rozwijac tych zainteresowan. Ale chce cos zaczc robic w tym kierunku teraz, polaczyc to z moimi obecnymi sutudiami. Jesli mozesz to podziel sie wrazeniami z kursu o ktorym pisalas, jakies szczegoly moze? Odpowiedz Link Zgłoś
myszunka Re: Negocjator-kursy 20.12.07, 13:53 Bardzo chętnie się podziele wrażeniami z kursu, tylko ,że dopiero zaczyna się on od stycznia:)więc musisz troszeczke poczekać:) pozdrawiam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś