dorjana1 29.03.10, 23:43 No nareszcie coś wspaniałego -czy wszyscy na zawsiówkach (miastowi niech nie próbują) piją sok z brzozy ?Leci jak szalony :)detox bez skalpela i odnowa nerek. Ja tam piję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: hallo wreszcie pozytyw na zawsiówku :) 30.03.10, 07:26 Jedna tycia brzoza- nie mam sumienia jej ciąć :( Ale zabiorę pchlarza na dłuższy spacer i poszukam większych drzewek ;) Odpowiedz Link
ela38 Re: hallo wreszcie pozytyw na zawsiówku :) 30.03.10, 13:49 Dorka, a Ty gop sama ściągasz czy kupujesz? Może też popiję i mnie trochę odmłodzi i skołatane nerwy ukoi... Odpowiedz Link
dorjana1 Re: hallo wreszcie pozytyw na zawsiówku :) 30.03.10, 14:09 No sama nie ale teść lata i robi instalacje.Rurka +butelka.Potem dziurkę trzeba zasklepić żeby drzewo się nie zniszczyło.Codziennie 5 litrów mamy -wszyscy już piją.Ten w butelce Oskroby -dosyc drogi - wydaje mi się już zdrowo rozcieńczony.Poczytajcie,super sprawa Odpowiedz Link
veev Re: hallo wreszcie pozytyw na zawsiówku :) 30.03.10, 23:54 Jaka gruba ta brzoza musi być, żeby dało radę? Moje jeszcze za chude, ale sąsiadowi w sumie mogłabym się nieformalnie podłączyć ;) v. Odpowiedz Link
dorjana1 veev 31.03.10, 09:59 aby nie młode niskie drzewko...Sąsiada będą dobre.Poczytaj o zaklejaniu potem dziurek -może być plastelina z atestem.Dzieci będą miały frajdę. wiesz że ja w roboczych niedawno znalazłam niewysłany mail do Ciebie? Pierdoła ze mnie:)Przepraszam ale kilka maili zamiast wyslac to zachowałam -i zadowolona ... Odpowiedz Link
dwapsyikot Re: hallo wreszcie pozytyw na zawsiówku :) 31.03.10, 12:14 jak to się robi????? i ile w obwodzie powinna mieć brzoza minimum???? Odpowiedz Link
cromwell1 Re: hallo wreszcie pozytyw na zawsiówku :) 31.03.10, 18:16 dorjana1 napisała: > No nareszcie coś wspaniałego -czy wszyscy na zawsiówkach (miastowi > niech nie próbują) piją sok z brzozy ?Leci jak szalony :)detox bez > skalpela i odnowa nerek. > Ja tam piję moj pierwszy szef pil te wode hektolitrami myl sie w niej myl wlosy jest starszy ode mnie o 11 lat wlosy ma imponujace ale porusza sie krokiem slimaka winniczka i nie poznaje ludzi widzialem gosci przytulajacych sie do drzew widzialem ladujacych kilka razy w roku w czakrach wierzysz w voodoo? inne czary? zamow se piekarnik odpowiedniej wielkosci dla dzieci pzdr. Odpowiedz Link
dorjana1 Re: hallo wreszcie pozytyw na zawsiówku :) 31.03.10, 19:00 Od czasów Antka i Janko Muzykanta wiele się zmieniło.To są rzeczy zbadane.Voodoo i takie różne chyba nie podchodzą pod tą kategorię. Właściwie w rośliny i wywary tylko wierzę.Sparz sobie paluszek i szybko posmaruj aloesem.Albo pij na umór ,zniszcz wątrobę a potem spróbuj ją podleczyć żując popularny mlecz.Zadziwi Cię Twoja historia :) O przytulaniu do drzew to niewiele wiem ale podporą są niezłą :) Odpowiedz Link