zlydom 02.01.12, 00:48 Witam Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga www.zlydom.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.lekko.gazowana Re: zły dom 02.01.12, 10:39 trzy wpisy na blogu i już koniecznie reklama na forach? hmmm.. poczekamy, poczytamy. Odpowiedz Link
woda.lekko.gazowana Re: zły dom 02.01.12, 10:56 no nie mogę, nie mogę.. "Każdy z nas potrzebuje choć odrobinę komfortu i estetyki" (cytat z zlydom.pl) - obie te potrzeby warto uwzglednić również czytając własny tekst przed publikacją i poprawiając literówki oraz błędy interpunkcyjne ;) Przy okazji, szczypta pokory też mile widziana! Odpowiedz Link
dorjana1 Re: zły dom 03.01.12, 11:10 Wodo ktoś tu karierę chce robić a Ty mordujesz :)))) zajrzę tam ,potrzebuję rozrywki Odpowiedz Link
zlydom Re: zły dom 04.01.12, 18:22 A jest jakiś limit powyżej którego można się reklamować? Kto to niby ustala? Odpowiedz Link
woda.lekko.gazowana Re: zły dom 07.01.12, 09:23 Na forach prywatnych w ogóle nie mozna się/swoich produktów reklamować. Gwoli wyjaśnienia. Mnie sie po prostu wydaje dziwne, że promujesz cos, co tak naprawde jeszcze nie istnieje, nie mozna ocenic jakości, itd - i tyle. Odpowiedz Link