Dodaj do ulubionych

Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ!

27.01.12, 17:08
Chcesz przeprowadzić metamorfozę pokoju, łazienki, a może sypialni?
Nie masz pomysłów ani budżetu, żeby to zrobić? Zgłoś się!

Szukamy par do udziału w programie o charakterze wnętrzarskim.
Jeśli jesteście otwarci na innowacje, masz szansę przeżyć przygodę
swojego życia i jednocześnie odmienić jedno z pomieszczeń w Twoim domu
pod okiem grupy ekspertów.

Nieważne, czy mieszkasz w bloku, domku jednorodzinnym, czy kamienicy.
Nieważne, czy dzielisz mieszkanie z żoną, mamą czy bratem – ważne,
że mieszkacie razem.
Nie czekaj i wyślij zgłoszenie na adres: dom@tvn.pl
Zgłoszenie powinno zawierać:
- opis osoby zgłaszającej się (wiek, zawód, miasto, nr tel, kilka zdań
o sobie) oraz informację z kim mieszka
- zdjęcia lub nagranie video (może być jakość telefonu komórkowego)
pomieszczenia przeznaczonego do metamorfozy oraz opis, dlaczego chcesz je
zmienić
- klika zdań o tym, dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać

Pisz szybko. Nie będziemy długo czekać!

Zastrzegamy sobie, że odpowiemy tylko na wybrane zgłoszenia.

Obserwuj wątek
    • woda.lekko.gazowana Re: Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ! 28.01.12, 11:59
      irytuje mnie taki spam (widziałam to ogłoszenie tez w innych miejscach) i uwazam, ze tego typu program moze zrobic wnętrzu wiele złego, ale zostawiam ogłoszenie do Waszej wiadomości - z adnotacją, że nie polecam.

i ten wymóg - tylko dla par. ble.
      • korhana Re: Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ! 28.01.12, 23:59
        Nie mam parcia na szkło ,więc się nie zgłoszę ...nie lubię takich akcji ! Oczywiście nie powiem ,że nie chciałabym posłuchać eksperta ,ale nie w takich okolicznościach :P)
        • dorjana1 Re: Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ! 30.01.12, 22:37
          Ja kiedyś myślałam o tym sposobie na zdobycie podłogi na poddaszu -dokładnie pod kątem Dekoratorni.Ale jak się dowiedziałam że za wszystkie te szkaradztwa dobierane przez tamtejszych stylistów wnęrz mam zapłacić sama -oczywiście oddając teren i twarz do dyspozycji -padłam :))
          • woda.lekko.gazowana Re: Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ! 31.01.12, 18:04
            tu byc może nie trzeba płacić:
            "Nie masz pomysłów ani budżetu, żeby to zrobić? Zgłoś się!"

ciekawe, czy ktos z Was sie zgłosił :)) Dajcie znać!
    • brum38 Re: Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ! 13.05.12, 16:05
      Czy te zgłoszenia są jeszcze aktualne? ,Jak wygląda zgłoszenie? Jak to wygląda finansowo?
    • 64paula Re: Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ! 02.03.15, 14:26
      Witam! Mam na imię Paulina i mam 28 lat. Jestem mężatką mieszkam z mężem i 7 letnią córką Zuzią. Mąż pracuję jako stolarz a ja pracowałam na poczcie , w biurze handlowym jako administratorka , w agencji reklamowej... Piszę do Państwa chociaż wiem , że to marne realia u prostych ludzi na tego typu zmiany w domu ;-) mieszkamy pod Warszawą (okolice Sulejówka ) mamy mały stary ale w miarę ogarnięty dom (w miarę naszych możliwości ) w domu jest ganek , korytarzyk , kuchnia , pokój i mała łazienka .... bierzemy się za drugi pokój ponieważ chcielibyśmy żeby Zuzia miała już swój własny kąt ...ale metamorfozę postawiłabym na łazienkę.... fakt nie jest ona w opłakanym stanie ale i prędko jej nie zmienimy tym bardziej że stawiamy teraz na wyszykowanie drugiego pokoju ...zrobienie dachu ponieważ mamy eternit i zrobienie elewacji. Wydaje mi się że kuchnia i łazienka są że tak powiem ozdobą domu ponieważ oba te pomieszczenia powinny być schludne i zadbane. Chciałabym zmienić swoją łazienkę na taką nowoczesną...fajną ...świeżą...zmienić płytki na ścianie nowe i większe jaki i na podłodze ...zmienić kolor łazienki bo fiolet i róż już mi bokiem wychodzi :-/ CZEMU TO MNIE MAJĄ PAŃSTWO WYBRAĆ .....hmm... ogólnie to trudne pytanie :-) no ale chociażby z tego powodu że nigdy nic takiego mnie nie spotkało? nigdy nic nie wygrałam ... nie no przepraszam raz wygrałam 24zł w lotka ;-) tak jak wspominałam wcześniej nie wierzę zbytnio w to że przypuszczalnie ktoś do mnie oddzwoni i postanowi zrobić mi tą metamorfozę ...mimo tego że jestem usmiechniętą osobą stawiającą na sukces. POZDRAWIAM. PAULINA 514-731-901
      • 64paula Re: Metamorfozy wnętrz - program TV - ZGŁOŚ SIĘ! 02.03.15, 14:42
        czy to jest aktualne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka