morrodiel 03.11.06, 22:26 Plissss, macie jakieś uwagi nt tego projektu? Czytałam kilka niepochlebnych uwag o oknach połaciowych a na piętrze same takie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morrodiel a link tu 03.11.06, 22:26 www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=386&IdKolekcji= Odpowiedz Link
taje Re: a link tu 03.11.06, 23:05 Lukarna, jak widzę jest, choć jedna, więc nie wszystkie okna to okna połaciowe. Nie zmienia to sytuacji - większość to jednak okna połaciowe: w zimie ciemno, cały rok trudno umyć, nie widac świata obok (tylko świat ponad). Na poddaszu zwróć uwagę na słupy konstrukcyjne. Moim zdaniem to dyskwalifikuje projekt. Parter - salon zdecydowanie za mały. Na plus: spiżarnia przy kuchni. Mnie się podoba pustka nad jadalnią choć lepsza byłaby nad saloem ale uczciwie przyznaje, że to jest to trudne do ogrzania (sama mam salon wysoki na 6 m). Przynajmniej w jadalni rozważ ogrzewanie podłogowe. Przy stosunkowo dużym metrażu nie rozumiem dlaczego przynajmniej jedna sypialnia nie ma prywatnej łazienki, dla mnie to już norma. Dlaczego nie rozważasz projektu indywidualnego? Odpowiedz Link
annasza33 Re: a link tu 05.11.06, 13:57 o oknach dachowych było już w kilku watkach, poszukaj, naprawdę to jest jakaś pomyłka, czemu te wszystkie domy teraz mają za punkt honoru wszędzie okna połaciowe??? Odpowiedz Link