Dodaj do ulubionych

projekt domu

04.12.06, 12:20
Cześć dziewczyny!

Znalazłam dwa projekty, które spełniają większość naszych potrzeb. Teraz nie
wiemy na który się zdecydować. Bardzo proszę o pomoc i ocenę tych projektów.
Ze względu na małą działkę będziemy musieli zrezygnować z garaży i zrobić je w
piwnicy :-(
Jeszcze dodam, ze jest nas czworo : ja i mąż oraz dwójka pociech Karolek i
Kamilek,

Kasia
Obserwuj wątek
    • ewazak3 Re: projekt domu 04.12.06, 12:55
      a gdzie te projekty:)
      • kasia_andrzej Re: projekt domu 04.12.06, 13:04
        Przepraszam, ale mały Kamil ( 3mies.) zaczął płakać i z pośpiechu nie wkleiłam
        linków.

www.mgprojekt.com.pl/domki/agnieszka/rzuty.php
        www.mgprojekt.com.pl/domki/edyta/rzuty.php
    • annasza33 Re: projekt domu 04.12.06, 15:06
      A wjazd jest od północy?
      • kasia_andrzej Re: projekt domu 04.12.06, 16:22
        mamy działkę narożną i wjazd może być od strony północnej lub wschodniej

Kasia
        • annasza33 Re: projekt domu 09.12.06, 11:39
          Wiedziałam, że miałam gdzieś jeszcze coś dopisać, a to tutaj. ;)))
          Jeżeli wjazd od strony wschodniej, to jak dla mnie - lepsze rozłożenie względem
          stron świata ma ten pierwszy projekt. A tak poza tym trudno mi coś powiedzieć,
          bo jak dla mnie oba są za wielkie, no jak dla mnie osobiście - sypialnia
          rodziców powinna być jednak najlepiej na parterze i tego będę się trzymać. :)
          Poza tym jak na tyle m kw. to ma i dużo powierzchni "technicznej" i spiżarnię
          itd. więc pewnie oba będą wygodne. Ja wolałabym jednak mniej tych metrów
          zużytych na halle, pom. techniczne, a więcej na pokoje, no ale co komu pasuje
          przecież.
          • kasia_andrzej Re: projekt domu 09.12.06, 16:52
            Po dyskusjach w gronie przyjaciół, którzy właśnie ukończyli budowę dużego domu i
            zaczynają płacić pierwsze rachunki już wiemy te domy są za duże. Rozpoczynamy
            zatem nowe poszukiwania domu w granicach 150 m z prostym dachem i wykorzystanym
            każdym centymetrem.
            Kasia
            • annasza33 Re: projekt domu 10.12.06, 14:18
              No to kamień mi z serca, wiesz, nie chciałam nic w tym tonie pisać, bo przecież
              wszystko zależy od funduszy, które można włożyć zarówno w budowę domu, jak i
              późniejsze jego opłaty, a wiadmo, im większy dom, tym większe później koszty
              jego utrzymania. No ale, jak mówiłam, nie każdy musi się liczyć z groszem. ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka