fenikss3 11.09.07, 23:27 co sadzicie o projekcie DOMEK POZIOMKAwww.domnahoryzoncie.pl/pl/BEDE WDZIECZNA ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karynk Re: prosze ocencie doradzcie 12.09.07, 13:24 Patrząc jedynie na funkcjonalność: mnie nie podoba się chodzienie przez cały dom (jadalnia,salon) z zakupami do kuchni. Ale jak kto woli... Odpowiedz Link
mifff Re: prosze ocencie doradzcie 12.09.07, 23:51 www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=69&a=151&sid=5&projekt=72 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=42938579&a=42938579 Tak było :) Co Cię może zaskoczyć? - radosne pierdzenie w czsie przyjęcia - atak tafefobii u gości (5. pok.dzienny+jadalnia 41,1 m² przy wysokości poniżej 2,7 m) Co Cię zmartwi? - brak pomieszczeń na narzędzia ogrodowe i rupiecie - zakopcona ściana od zewnętrznego kominka - bezsensowny podcień tarasu (zobacz, gdzie są drzwi tarasowe) - brak prysznica na dole - rozrzutność powierzchni przeznaczonej na schody i garaż - brak dodatkowego pokoju na dole Co Cię ucieszy? - wdzięczność samochodu za przestronność - ma lepiej niż domownicy (3. garaż 22,3* m²; 5. pok.dzienny+jadalnia 41,1 m²) - rezygnacja z tego gniota Horyzont ma adekwatną nazwę do właściwości swoich produktów: domy dobrze wygląda z odległego horyzontu. Odpowiedz Link
fenikss3 Re: prosze ocencie doradzcie 19.09.07, 07:25 tak macie racje przyjrzalam sie jeszcze raz , od nowa wertje projekty a czasu coraz mniej i wyglada na to ze strzalem w dziesiatke dla mnie bedzie domek MILA z pracowni www.domnahoryzoncie.pl/pl/ jedyna przerobka to chce zmnijszyc jeden pokoj i zrobic garderobe jestesmy 2 osobowa rodzina i mysle ze to nam w zupelnosci wystrczy Odpowiedz Link
mifff Re: prosze ocencie doradzcie 19.09.07, 23:22 www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=122&a=295&sid=5&projekt=64 Brak spiżarki jadalni Brak kanciapy na narzędzia Garaż za duży Pokój 8 - tam będzie głośno od tv WC 9 Radosne pierdnięcia będzie słychać w kuchni i salonie. Ogółem wartość kosztorysowa robót 205 893,19..... x2 Szukaj architekta :) Odpowiedz Link