cromwell1 08.03.08, 10:14 obowiazkiem kobiety jest lezec i pachniec tago wam zycze drogie babeczki:) pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awok aż mi się tak błogo zrobiło... 08.03.08, 11:14 położyłam się i zastanawiam się czy aby nie jesteś wirtualnym tworem??? Dzięki za życzenia :-) Odpowiedz Link
kasia_de Re: aż mi się tak błogo zrobiło... 08.03.08, 19:13 ha, ja dziś zamiast leżeć sprzątałam bo w poniedziałek tynkarze przychodza... bynajmniej nie pachniałam ;-))) ale za dobre słowo w imieniu bab dziękuje i polewam setkę na wzmocnienie ;-)) Odpowiedz Link
jezzmam Re: aż mi się tak błogo zrobiło... 08.03.08, 20:58 Dziękujemy dziękujemy:) Ja też dziś ani nie leżalam ani nie pachnialam hihi obcinalam psy na wystawę. Odpowiedz Link
karynk Re: 8 marca 08.03.08, 21:31 Dziękuję. Idę zatem leżeć i pachnieć ......... Ech.. Odpowiedz Link
mifff Re: 8 marca 09.03.08, 00:15 No i stało się tradycji zadość. W okresie zniewolenia (w młodym wieku przez rodziców, w starszym przez niesłuszny reżim) miałem przyjemność nie złożyć ani jednego życzenia, nie wręczyć ani jednego kwiatka. Jakoś nie zauważyłem, żeby w tym Dniu, kobiety puchły od nadmiaru szacunku (czy szacunków) składanych przez ..... (długa lista przedstawicieli, instytucji, organizacji, organów, członków itp.) W każdym innym dniu, macie u mnie szczere życzenia Spełnienia: - marzeń - się - obietnic ale nie w tym dniu :) Swoją drogą, Dzień Kobiet wymyślił kartofel (mógł być bliźniakiem), zamiast uczciwie go nazwać Dniem Ogólnopolskiego Ochlaju. Odpowiedz Link
cromwell1 Re: 8 marca 09.03.08, 13:33 nie zepsujesz mi przyjemnosci mifciu:) > Swoją drogą, Dzień Kobiet wymyślił kartofel (mógł być bliźniakiem), > zamiast uczciwie go nazwać Dniem Ogólnopolskiego Ochlaju jest taki dzien dla srodowisk patologicznych 8 marca 2008 byl ogolnopolskim dniem sterylizacji zwiarzat! myslisz ze zbieznosc dat jest przypadkowa;) pzdr. Odpowiedz Link
jezzmam Re: 8 marca 09.03.08, 16:03 cromwell1 napisał: > jest taki dzien dla srodowisk patologicznych > > 8 marca 2008 byl ogolnopolskim dniem sterylizacji zwiarzat! > myslisz ze zbieznosc dat jest przypadkowa;) > > pzdr. I bardzo dobrze!! nich sterylizują a nie zapelniają schroniska. Precz z pseudohodowlami!! niech suki nareszcie odpoczną!! Odpowiedz Link
mifff Re: 8 marca 09.03.08, 21:37 Picie nie jest złe. I nie chcę Ci psuć przyjemności. Twoje zdrowie, albo, jak mówią górale: "Do Tobie" :) > jest taki dzien dla srodowisk patologicznych Picie nie jest patologią. Patologią jest negatywne postępowanie przy i po piciu. Pije się dla przyjemności, dla/lub z wyobraźni :) A ustanowienie durnego święta, które niczego nie załatwia, a wręcz hamuje wyobrażnię (kiedy, dlaczego i z kim?), to jest dopiero patologia. Sam pomyśl: buźka, rączka, kwiatek, podpis i butelczyna w pokoju planistki... Na cholerę ubieranie w wielkie słowa, w wielki blichtr. Analogicznie: zjazd intelektualnych kartofli :) Odpowiedz Link
cromwell1 Re: 8 marca 10.03.08, 17:22 straszy cie:))) chodzilo mi o przyjemnosc ZLOZENIA ZYCZEN BABECZKOM chyba to oczywiste normalnie skopales caly watek dzieki;) pzdr. Odpowiedz Link
mifff Re: 8 marca 12.03.08, 00:13 > normalnie skopales caly watek Wcale nie. Tu powinien nastąpić wspomnień czar. Czasem z łezką w oku wspominam :) Dziewczyny, jakieś bardziej uroczyste, kawę zrobiły... mimo, że nie składałem życzeń. Chłopaki z tulikapciem szarmancko walcowali. Czuć było podniecednie, radość wszechobecna, podnieta wzniesienia pierwszego toastu..... i ... następnych... i ....potem następujących. A potem już nikt nic nie pamiętał :) Odpowiedz Link
aga-kosa Re: 8 marca 10.03.08, 19:47 kochany, Swięto kobiet wymyślił wielki myśliciel i miłośnik naszej płci.Zazwyczaj każde rodzinne święto kobieta spędza w przedpokoju /biega z potrawami między kuchnią i pokojem/ a jak przychodzi 8 dzień marca może leżeć i patrzeć spokojnie jak się robi cudny bałaganik a kobieta nic . Leży. Śniadania może nie zrobić i może nie zjeść bo niby kto ma podać. Zmywać nie musi , zrobi to następnego dnia. I w ten sposób przynajmniej częściowo kobieta dostosowuje się do powiedzenia "co masz zrobić dziś zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego Odpowiedz Link