o-lcia 23.03.09, 23:28 Strasznie podobaja mi sie domy z okiennicami:) Macie moze okiennice? Drogi to interes? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belika Re: Okiennice 25.03.09, 12:52 Mam :) Wykonane przez stolarza z mojej wsi, sa zupełnie nietypowe, jedna wielka, składana na boki dwie rozsuwane na prowadnicach /okap dachy nie pozwolił na inne rozwiązanie/ + jedna zupełnie typowa - cena nas nie zabiła, ale też wykonywane były jako element wiekszego zamówienia (m.in. taras, balustrady na schodach itp). Odpowiedz Link
dorjana1 Re: Okiennice 25.03.09, 13:02 wybrałam takie okiennice do mojego podobnego stylistycznie domu chociaz jeszcze nie jestem pewna czy będą pasowały do bryły -to się okaże na jesieni po zrobieniu fasady i dokonczeniu gzymsów. picasaweb.google.pl/dorota.jankowska5/WnTrzaDomu#5286494586213606786 stolarz na oko mówi że zmieścimy sie w 30 tys.Ale to czysta rozpusta wiec nie wiadomo czy będą bo mąż oszczędny i rozsądny.A ja tragicznie rozhulana Odpowiedz Link
wipsania Re: Okiennice 25.03.09, 13:29 30 tys ale za ile sztuk? Ja też planuję ale chyba raczej "pełne" - chodzi o to, żeby pełniły też funkcje ochronne (obronne?). A tak w ogóle wysłałam do Ciebie @ na wp :))) Odpowiedz Link
kaha1 Re: Okiennice 11.06.09, 20:46 a czy możecie konkretnie podać cenę za okno? Bo ja mam w projekcie przynajmniej na 1 okno i bardzo chciałabym je zrobić... Odpowiedz Link