smutek20 15.04.09, 18:30 www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/ar_1/222/opis co sadzicie o tym małym domku?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mifff Re: opinia o projekcie AR-1 15.04.09, 23:00 Mam nadzieję, że ogrzewanie gazowe :) Piec z zamkniętą komorą spalania... i... Kotłownia koło łazienki (tylko jeden komin z dwoma szufladami, za ścianą masz kominek; mała odległość od grzejnika do odbiornika), wyjdzie z WC i garderoby. Z pomieszczenia 3 zrób garderobę. Brak pomieszczeń na szpargały ogrodnicze, ale to może być w osobnej budowli. Trochę mały spadek dachu. Dachówk wymaga min 23 stopnie. Odpowiedz Link
didiewicz Re: opinia o projekcie AR-1 13.06.09, 15:23 spokojnie mozna zastosowac dachówke firmy creaton model premion już mozna stosowac od nachylenie 10 stopni Odpowiedz Link
cromwell1 Re: opinia o projekcie AR-1 13.06.09, 18:15 spadaj cieciu z creatonem jak jeszcze raz wylecisz przed orkiestre zarzuce opinie nabitych w butelke o tym syfie pzdr. Odpowiedz Link
cromwell1 Re: opinia o projekcie AR-1 17.06.09, 18:04 mowisz masz forum.gazeta.pl/forum/w,796,65436696,,Dachowka_Creaton_fatalna_jakosc.html?v=2 pzdr. Odpowiedz Link
alba27 Re: opinia o projekcie AR-1 16.04.09, 12:01 Ja bym zrobiła kotłownię w pomieszczeniu 7, pomieszczenie 6 bym powiększyła i zrobiła tam małą łazienkę a w pomieszczeniu 3 drugą większą łazienkę. Zależy ile osób będzie tam mieszkać. Jak 2 to jedna łazienka wystarczy, jak powyżej 3 to juz muszą być dwie. Odpowiedz Link
smutek20 Re: opinia o projekcie AR-1 17.04.09, 09:11 dokładnie mam taki plan - z duzej łazienki pomieszczenie gospodarcze- jeden komin do budowy..wc powiekszyc aby wszedł prysznic a łazienka tam gdzie teraz pomieszczenie gospodarcze.ogolnie mnie osobiscie domek sie podaoba- szukam taniego domu, potrzeb wiekszych nie mam - dom dla dwoch osob plus pies. Odpowiedz Link
kaha1 Re: opinia o projekcie AR-1 14.06.09, 09:40 projekt fajny na 2 osoby. Mnie jednak trochę przeszkadza brak garażu. Mój samochód po 8 latach używania pokazuje mi dobitnie że polskie zimy źle mu służą. Poza tym każda zima z łopatą w ręce kiedy ściągam z niego tony śniegu.. Ale to już zależy od osoby :) Odpowiedz Link
edziakrys Re: opinia o projekcie AR-1 26.06.09, 09:03 my jesteśmy na etapie wybierania projektu i dostaję pipsum myrdum:) Ale dla nas najważniejsza jest kotłownia od strony ogrodu, spiżarnia i garderoba. Ale oczywiscie każdy ma inne oczekiwania i ja to szanuje. Odpowiedz Link