Gość: jakub26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:42 Dostałem nareszcie poleconym info o zebraniu wspólnoty!!! Myślę że warto poruszyć kilka kwestii. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w NOcie 24maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 24 maj Re: BUDNEX Wojskowa IP: 83.238.69.* 17.05.07, 15:32 Czy otrzymales to pismo od Budex Prohome - kto to jest,(developer to przecież PU-H Budnex spółka z oo) kto to jest co zyczy sobie pieniądze np.za konserwację windy która nie działa)nie posiadam jeszcze aktu notarialnego i ktoś bez mojej wiedzy ustala sobie fundusz remontowy. Ja myśle że to jakaś podpucha dla frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub26 Re: BUDNEX Wojskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:36 Tak, dostałem od Budnex Prohome. To spółka, która będzie zarządzała budynkami wybudowanymi przez P.H.U Budnex, jest to pewien odłam. Sam budnex nie administruje kompleksów wybudowanych przez siebie. Akurat w tym nie widzę nic złego. Mam kilka innych za to wątpliwości...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: BUDNEX Wojskowa IP: 83.238.69.* 19.05.07, 09:53 Tez dostalam pisma Moj prawnik powiedzial że nie ma spójnosci między umową PHU BUDNEX a jakąś firma która ni z gruszki ni z pietruszki wnosi o pieniadze ktore maja być placone na konto wlasciwie nie wiadomo czyje. W umowie PHU BUDNEX nie wskazał na inne firmy. Mówił aby nie placić do wyjaśnienia. Nie bardzo się na tym znam ale myślę że ma rację Odpowiedz Link Zgłoś