Dodaj do ulubionych

Widzew pokonał MKS Kutno aż 12:1

IP: *.retsat1.com.pl 21.09.05, 22:01
oby tak w lidze. Tak trzymać, a awans będzie realny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Widzew pokonał MKS Kutno aż 12:1 IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 22:11
      Oby tk w lidze... masz zupełną racje oby tak widzew grał w piątej lidze...
    • Gość: Fulko de Lorsz Re: Widzew pokonał MKS Kutno aż 12:1 IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 22:11
      Zaraz ktoś się wypowie (jak na 90minutach) że się podniecamy wygraną z V
      ligą.....
      A co gdyby było 4:1 na przykład to byłoby lepiej?
      No cieszą bramki zawsze - nawet w sparingu z nie-renomowanym rywalem...
      Jak ćwierć tego strzelą w derbach to będzie super! A jak tylko jedną (przy
      zerze z tyłu) to także będę szczęśliwy!
      • Gość: ja Re: Widzew pokonał MKS Kutno aż 12:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:01
        Chcecie wygrać jeszcze więcej?Jest takie przedszkole na Piotrkowskiej40 mają
        niezłą paczkę - jak na widzew
        • Gość: rjjunior Czym sie Ci łódzcy dziennikarze zachwycają.....?? IP: *.p.lodz.pl 23.09.05, 11:20
          Dordzy Państwo, takie city jak Łódź, drugie miasto w Polsce, nie ma jednej
          drużyny w Ekstraklasie....!!!! Wstyd po prostu!!!
          Nastrzelali na prowincji (nie obrażając oczywiście Kutna-ale to naprawdę inna
          liga!) i na pierwszej stronie w regionalnym łódzkim forum.
          Być może redaktorzy artykułów sportowych chcieli zastosować automotywację...może
          mają nieliczne okazje...nie wydaję mi się, przecież są w tym mieście nie tylko
          tradycje ale i aktualne osiągniącia sportowe.
          Prawdziwi i inteligentni kibice Łodzi, wpłyńcie wreszcie z jakimiś rozsądnymi
          działaniami na władze, niech szukają sponsorów, wpłyńcie na kogo mozecie i
          zróbcie cos z tym. Przecież drużyna w Ekstraklasie to pozytywny marketing dla
          miasta! Widzew powiniem maksymalnie szybko wrócic do Ekstraklasy!!!
          Lubię to misto, tu się zaczyna coś dziać, powoli widać zmiany na dobre, ale
          niektóre rzeczy w oczy kłują. Wychowałem się w małej miejscowości w okolicach
          Grójec/Warszawa, z urodzenia Warszawiak, z wyboru student w Łodzi, a byc moze
          mieszkaniec wyjątkowej jak dla mnie Łodzi, ale tu się musi jeszcze naprawde dużo
          zmienić i to LUDZIE mają zrobić! Pozdrawiam sprotową i nie tylko Łódź.
          • Gość: gość Re: Czym sie Ci łódzcy dziennikarze zachwycają... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:29
            wreszcie rozsądna opinia tylko szkoda że aż z w-wy ale to takie łódzkie bagienko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka