Gość: kibic IP: *.retsat1.com.pl 21.09.05, 22:01 oby tak w lidze. Tak trzymać, a awans będzie realny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Widzew pokonał MKS Kutno aż 12:1 IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 22:11 Oby tk w lidze... masz zupełną racje oby tak widzew grał w piątej lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Widzew pokonał MKS Kutno aż 12:1 IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 22:11 Zaraz ktoś się wypowie (jak na 90minutach) że się podniecamy wygraną z V ligą..... A co gdyby było 4:1 na przykład to byłoby lepiej? No cieszą bramki zawsze - nawet w sparingu z nie-renomowanym rywalem... Jak ćwierć tego strzelą w derbach to będzie super! A jak tylko jedną (przy zerze z tyłu) to także będę szczęśliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Widzew pokonał MKS Kutno aż 12:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:01 Chcecie wygrać jeszcze więcej?Jest takie przedszkole na Piotrkowskiej40 mają niezłą paczkę - jak na widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rjjunior Czym sie Ci łódzcy dziennikarze zachwycają.....?? IP: *.p.lodz.pl 23.09.05, 11:20 Dordzy Państwo, takie city jak Łódź, drugie miasto w Polsce, nie ma jednej drużyny w Ekstraklasie....!!!! Wstyd po prostu!!! Nastrzelali na prowincji (nie obrażając oczywiście Kutna-ale to naprawdę inna liga!) i na pierwszej stronie w regionalnym łódzkim forum. Być może redaktorzy artykułów sportowych chcieli zastosować automotywację...może mają nieliczne okazje...nie wydaję mi się, przecież są w tym mieście nie tylko tradycje ale i aktualne osiągniącia sportowe. Prawdziwi i inteligentni kibice Łodzi, wpłyńcie wreszcie z jakimiś rozsądnymi działaniami na władze, niech szukają sponsorów, wpłyńcie na kogo mozecie i zróbcie cos z tym. Przecież drużyna w Ekstraklasie to pozytywny marketing dla miasta! Widzew powiniem maksymalnie szybko wrócic do Ekstraklasy!!! Lubię to misto, tu się zaczyna coś dziać, powoli widać zmiany na dobre, ale niektóre rzeczy w oczy kłują. Wychowałem się w małej miejscowości w okolicach Grójec/Warszawa, z urodzenia Warszawiak, z wyboru student w Łodzi, a byc moze mieszkaniec wyjątkowej jak dla mnie Łodzi, ale tu się musi jeszcze naprawde dużo zmienić i to LUDZIE mają zrobić! Pozdrawiam sprotową i nie tylko Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czym sie Ci łódzcy dziennikarze zachwycają... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:29 wreszcie rozsądna opinia tylko szkoda że aż z w-wy ale to takie łódzkie bagienko Odpowiedz Link Zgłoś