Dodaj do ulubionych

Lech ze Smudą na Widzewie

IP: *.toya.net.pl 19.10.06, 19:48
WIdzew chyba ma zgodę z Lechem, podobnie jak z Arką - znaczy na meczu powinno
byc super. Pozdro dla normalnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 19.10.06, 22:22
      NIE MA ZADNEJ ZGODY!!!
      Jest tylko brak ciśnienia a to co innego....
      mozna ich kroić z barw!!!
      • Gość: ... Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:30
        kolejny debil...
      • Gość: ... Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:31
        dodam jeszcze ,ze przekumaty hehehe .Wstyd ,ze sie losiu podpisujesz 1910.
    • Gość: Marian WIDZEW Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.toya.net.pl 19.10.06, 22:40
      Z tego co wiem to zgoda jest tylko z RUCHEM. Z Lechem dażymy się szacunkiem co
      z resztą było widać nieraz (choćby podczas turnieju halowego w Poznaniu). A co
      do krojenia barw to zawsze znajdzie się jakiś idiota co będzie chciał to
      zrobić, ale jakbyśmy chcieli to byśmy mieli najlepszą flagę Lecha, która była
      łatwo dostępna w Arenie, a zamiast tego podzielilismy sie z kibicami Lecha
      nagrodą za Najlepszych Kibiców Turnieju... :)
      • Gość: rwt Re: Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.centertel.pl 19.10.06, 23:58
        FORZA WIDZEW!!!
        P.S. Czy dobrze zrozumiałem, że w FIFA 2007 jest Widzew?
        • Gość: Michal Wlkp Re: Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.icpnet.pl 20.10.06, 00:57
          Czolem Lodziaki,

podaje przepis jak zarobic 160 zl w 90 minut - stawiacie 100 zl na Lecha ;)
          Mnie nie bedzie, pozdrawiam wszystkich.
          Hej Lech
          • Gość: Widzewiak Re: Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 02:13
            podaje ci przepis jak dostac w morde, krzyknij jutro pod naszym stadionem: hej Lech
          • Gość: rwt Re: Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.astral.lodz.pl 20.10.06, 08:54
            Żarty żartami. Za pozdrowienia dziękujemy.
          • Gość: mikasRTS Re: Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.os1.kappa.pl 20.10.06, 10:45
            rozum przemawia za tym aby postawić na Lecha ale serce będzie zawsze za
            Widzewem!! j ja wierze że dzisiaj sie uda i 3pkt zostaną w Łodzi, a swoją
            drogą jeśli choć raz byłes w zakładach bukmacherskich to pownieneś gościu
            wiedzieć że trzeba przynajmniej 3 (prof), 4(sts) nie wiem jak w toto...
            obstawic zdarzenia jesli grasz na mecz z polskiej naszej kochanej
            ligii....jesli nie wiesz czemu to moge sprobowac wyjasnic...otoz na chłopski
            rozum chodzi o korpupcje i ustawianie meczy z w ostatnich latach było dosc
            popularne i buki nie chca zbankrutowac na przeciekach a 3 mecze znac ktore sa
            ustawione to juz zadkosc:D:D
            Pozdro dla normlanych!!
            TYLKO WIDZEW, Szacunek dla Lecha (jak sie zachowanie na stadionie zdecyduje czy
            dalej bede Was szanował) a niech mi tylko jakis Łkaesiak napisze ze wchodze
            Lechowi w dupe to chyba spadne z krzesła...ech sa ludzie i parapety...pozdro!!
      • Gość: posener Re: Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:50
        " Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.toya.net.pl

Przeczytaj komentowany artykuł »
        Gość: Marian WIDZEW 19.10.06, 22:40 + odpowiedz

ale jakbyśmy chcieli to byśmy mieli najlepszą flagę Lecha, która była
        łatwo dostępna w Arenie,"

Chłopie nie pisz takich bzdur bo psujesz atmoseferę... Mogliście mieć najlepszą
        fanę Lecha? Byliście z wielkopolską gościnnościa przyjęci więc mogliście luźno
        chodzic po Arenie itd. a Ty tu takie coś opowiadasz. Gdybyście tą
        fanę "pozyczyli" to byście szybko ją musieli oddać i pewnie w kompelcie byście
        z Poznanai nie wyjechali... Ale jestem przekonani, że Wasi przywódcy sami by na
        to nikomu od Was nie pozwolili. Do zobaczenia wieczorem.
        Jeśli chodzi o wynik to czuje, że... mecz można wygrać, przegrać lub
        zremiaować! ;)
    • Gość: CityofLodz Re: Piggy IP: *.mofnet.gov.pl 20.10.06, 08:04
      Co za podmiejska piggy podszywa się pod nie swojego nicka. Tylko ŁKS.
      • Gość: CityofLodz Re: Piggy IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 09:01
        to może ty kolego -kibicu klubu spod dworca kaliskiego podszywasz się !
        TYLKO WIDZEW
        • Gość: CityofLodz Re: Piggy IP: *.mofnet.gov.pl 20.10.06, 10:37
          Podmiejski świniopasie jeden, poczytaj sobie kilka artykułów wstecz to wyjdzie
          na to, iż jesteś wszawą uzurpatorska mendą.
          • Gość: pyra77 pozdro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 10:45
            Podro dla Waszych kibiców z Poznania. Niech zwycięży lepszy, a na trybunach
            niech będzie święto :)))
          • Gość: CityofLodz Re: Piggy IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 16:23
            a co ty w ogóle smieszny podskakiewiczu robisz tutaj - idz pogadaj ze swoimi
            koleżankami , które kibicują eł-kał-esowi.
            Śmieszny różowo-biało-różowy
    • Gość: 4ewerRts Re: Lech ze Smudą na Widzewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:35
      Chłopaki, a może by im tak obciągnąć po kolei? Co wy na to? wtedy może wkoncu
      by się zgodzili miec z nami zgodę...
    • Gość: Widzewiak Janów Co do tych spotkań z kibicami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 13:43
      Jak bedziecie wiwedzieć czy za tydzień w carfourrze też bedzie widzew to
      napiszcie wczoraj było spoko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka