Gość: Bałuty IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.06, 19:49 Liczymy na 3pkt. Chociaz wiadomo warunki beda ciezke. W gore serca zwyciezy ŁKS ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmuś zrób coś dla Matki Ziemi IP: *.eranet.pl 02.11.06, 22:30 czytając wypowiedzi '1910' staję się gorącym zwolennikiem ministra Giertycha i drakońskich metod edukacyjnych. takie okazy jak ty, powinno się zamykać w miejscach odosobnienia bez osobników płci przeciwnej, żebyście się nie mogli rozmnażać. świat byłby wtedy o wiele piękniejszy. i ty możesz zrobić coś dla Matki Ziemi. pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go [...] IP: *.retsat1.com.pl 02.11.06, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 06:48 Na razie poza stekiem inwektyw skierowanych w moją strone nie znalazłem odpowiedzi na te pytania... Rozumiem że na 2 pytanie mi nie odpowiecie bo to kala waszą łksiackąświadomość ale może ktoś mi wyjaśni co ma ŁKS do BOTa że policja przekłada mecze ŁKSu ze względu na mecze BOTa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 07:17 ponadto ŁKSowi grozi walkower!!!! Szatnie nie są ogrzewane i panuje tam temp. 10 stopni. Zgodnie z wymogami UEFA i PZPZ i OE powinno byc conajmniej 18!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK [...] IP: 165.72.200.* 03.11.06, 09:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo 1910* rzadzi na forach netowych IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 11:07 niech 1910* sie wpisuje i to jak najczesciej!jeden wpis prymitywa z Widzewa robi im wiecej przypalu niz nawet 50 niepochlebnych wpisow kibicow ŁKS :-) oby takich zakompleksionych malolatow bylo jak najmniej po stronie Rodowitych.a co do interesowania sie powstaniem klubu to zajmij sie najpierw Widzewem.dowiedz sie kto zalozyl Widzew i kiedy powstal bo sadzac po nicku nawet tego nie wiesz,powinno byc 1922 albo 2004. na koniec zycze 1910* jeszcze wielu wysublimowanych wypowiedzi w jego niepowtarzalnym stylu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:10 manolo idż i ogrzej wodę na ŁKSie, bedzie z tego więcej pozytku niż z płodzenia bzdur w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:54 bardzo mnie cieszy ze wciaz trzymasz swoj "poziom" wypowiedzi :-) sa rozne rodzaje troli internetowych,ty nalezysz do tych niereformowalnych. p.s.czekam na kolejna "blyskotliwa" wypowiedz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:42 1. Dlatego przełożyli im mecz, bo mecz GKS-u z Kolporterem uznano za spotkanie podwyższonego ryzyka (nie wiem dlaczego), więc nie mógł się odbyć w tym samym czasie, bo by policja nie ogarnęła 2 spotkań. Zrozumiałeś? 2. Dlaczego bardziej interesuje cię to co się dzieje u nich niż u nas??? 3. NIE RÓB NAM WSTYDU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba ...ta słaba Wisła nie przegrała z widzewem IP: *.4web.pl 02.11.06, 22:41 ale o tym pan Walczyk oczywiście nie napisał, bo swojemu tylko się cukruje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Re: ...ta słaba Wisła nie przegrała z widzewem IP: 194.165.54.* 03.11.06, 13:40 ZKS 3:0 ŁKS baty i tyle Puchar Polski jest nasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan 1910 to nie Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:34 gosc prowokuje a wy sie wdajecie w dyskusje!!jak by byl kibicem Widzewa to by tych bzdor nie pisal pod tym nickiem pluje na LKS a pod innym pewnie na Widzew ale co mozna zrobic przeciez nie bede za niego przepraszal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: 1910 to nie Widzew IP: *.os1.kappa.pl 03.11.06, 20:32 moze 1910 to dokładnie ten sam przygłup co 1908??:D:D obaj z reguły wypisuja jakies bzdury, wrzucaja na przeciwny klub i nie pisza nic sensownego:D ŁKSa walczyc!! jeszcze 20minut ...postawiłem na Was miedzy innymi i chce wygrac:)...ale ciezko to widze bo gracie słabo z tego co mowi ten komentator w radio:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba kolejny raz jajo próbowało być mądrzejsze od kury IP: *.4web.pl 03.11.06, 22:06 mówiłem żebyś postawił na 0:0; nie posłuchałeś i popłynąłeś:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 1910 to nie Widzew IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:52 tez mi porownanie:/ a oczywiscie remis przez ciebie, bo ty nigdy nie trafiasz z wynikami. tzn. najpierw nalezy cie zapytac o typy na kolejne mecze a potem pojsc do bukow i obstawic inne wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: 1910 to nie Widzew IP: *.os1.kappa.pl 04.11.06, 13:08 nie widze problemu, pytać możesz...tylko jakbyś nie patrzył mecze Widzewa z Odra czy tez mecz ŁKS z Wisła Płock do najpewniejszych nie należały a wiec jak Ci powiem zebys poszedł dzisiaj do buka i obstawił odwrotnie niz ja czyli na łaczna to pojdziesz??;> bo ja obstawiam ze zagłebie u siebie łeczna puknie na mieko...to jest pewny mecz z kursem 1,5 i tego jestem pewien:D ....szacunek Bomba...ale to tylko 10 złotych:PP a wiec przeboleje....szkoda ze zremisowaliscie bo ja jestem kibicem Łódzkiej piłki choc blizej mi do Widzewa to ŁKSowi zycze dobrze... ale z tego co widze to ŁKSa jednak w jakims dołku jest... i nie ma co tego ukrywac.. Pozdro dla normalnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 1910 to nie Widzew IP: *.chello.pl 05.11.06, 00:51 > a obstawiam ze zagłebie u siebie łeczna puknie na mieko...to jest pewny mecz z kursem 1,5 i tego jestem pewien:D . serio coraz bardziej wierze w to, ze jestes ekspertem!!! oczywiscie widzew sie utrzyma?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: 1910 to nie Widzew IP: *.os1.kappa.pl 05.11.06, 17:41 szkoda ze odpisałes po meczu...przed sie bałes ze mam racje?? kazdy normlany by postawił na zagłebie... ale to sa tylk ozakłady bukmacherskie mzoesz przegladac statystyki godzinami, dniami... po uprzednim takim przygotowaniu obstawisz derby : ŁKS - WIDZEW - 02...w koncu od 10 lat Wam sie nie udało wygrac...z pozru pewniaczek a jednak??? wiec zamiast krytykowac moje typy na mecze sam cos postaw a sie przekonasz ze nie jest to takie łatwe...myslisz ze dlaczego zakłady bukmacherskie isntnieja i zarabiaja??1! bo statystcznie rzecz biorac nawet jak 10 wygra po 150 tysiecy złotych a milion nasteonych pojdzie i obstawi po 2 złote to i tak beda do przodu... to nie jest trudna matematyka i kazdy moze ja pojac... inna sprawa ze Polska liga jest nieobliczalna, niepewna...dlatego masz limit 3 lub 4 spotkan jak grasz OE... korupcja robi swoje... Odpowiedz Link Zgłoś