Dodaj do ulubionych

ŁKS gra z ostatnim zespołem w tabeli

IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.06, 19:49
Liczymy na 3pkt. Chociaz wiadomo warunki beda ciezke.

W gore serca zwyciezy ŁKS !
Obserwuj wątek
    • Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 22:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zygmuś zrób coś dla Matki Ziemi IP: *.eranet.pl 02.11.06, 22:30
        czytając wypowiedzi '1910' staję się gorącym zwolennikiem ministra Giertycha i
        drakońskich metod edukacyjnych. takie okazy jak ty, powinno się zamykać w
        miejscach odosobnienia bez osobników płci przeciwnej, żebyście się nie mogli
        rozmnażać. świat byłby wtedy o wiele piękniejszy. i ty możesz zrobić coś dla
        Matki Ziemi. pomyśl o tym.
        • Gość: Go [...] IP: *.retsat1.com.pl 02.11.06, 22:43
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 06:48
            Na razie poza stekiem inwektyw skierowanych w moją strone nie znalazłem
            odpowiedzi na te pytania...
            Rozumiem że na 2 pytanie mi nie odpowiecie bo to kala waszą łksiackąświadomość
            ale może ktoś mi wyjaśni co ma ŁKS do BOTa że policja przekłada mecze ŁKSu ze
            względu na mecze BOTa...
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 07:17
              ponadto ŁKSowi grozi walkower!!!!
              Szatnie nie są ogrzewane i panuje tam temp. 10 stopni. Zgodnie z wymogami UEFA
              i PZPZ i OE powinno byc conajmniej 18!!!
              • Gość: ŁKS RTK [...] IP: 165.72.200.* 03.11.06, 09:33
                • Gość: manolo 1910* rzadzi na forach netowych IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 11:07
                  niech 1910* sie wpisuje i to jak najczesciej!jeden wpis prymitywa z Widzewa
                  robi im wiecej przypalu niz nawet 50 niepochlebnych wpisow kibicow ŁKS :-) oby
                  takich zakompleksionych malolatow bylo jak najmniej po stronie Rodowitych.a co
                  do interesowania sie powstaniem klubu to zajmij sie najpierw Widzewem.dowiedz
                  sie kto zalozyl Widzew i kiedy powstal bo sadzac po nicku nawet tego nie
                  wiesz,powinno byc 1922 albo 2004.
                  na koniec zycze 1910* jeszcze wielu wysublimowanych wypowiedzi w jego
                  niepowtarzalnym stylu!
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:10
                    manolo idż i ogrzej wodę na ŁKSie, bedzie z tego więcej pozytku niż z płodzenia
                    bzdur w internecie
                    • Gość: manolo Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:54
                      bardzo mnie cieszy ze wciaz trzymasz swoj "poziom" wypowiedzi :-) sa rozne
                      rodzaje troli internetowych,ty nalezysz do tych niereformowalnych.
                      p.s.czekam na kolejna "blyskotliwa" wypowiedz ;-)
                • Gość: 1910* [...] IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:12
            • Gość: RTS Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:42
              1. Dlatego przełożyli im mecz, bo mecz GKS-u z Kolporterem uznano za spotkanie
              podwyższonego ryzyka (nie wiem dlaczego), więc nie mógł się odbyć w tym samym
              czasie, bo by policja nie ogarnęła 2 spotkań. Zrozumiałeś?
              2. Dlaczego bardziej interesuje cię to co się dzieje u nich niż u nas???
              3. NIE RÓB NAM WSTYDU!!!
    • Gość: bomba ...ta słaba Wisła nie przegrała z widzewem IP: *.4web.pl 02.11.06, 22:41
      ale o tym pan Walczyk oczywiście nie napisał, bo swojemu tylko się cukruje:D
      • Gość: ZKS Re: ...ta słaba Wisła nie przegrała z widzewem IP: 194.165.54.* 03.11.06, 13:40
        ZKS 3:0 ŁKS baty i tyle Puchar Polski jest nasz
        • Gość: fan 1910 to nie Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:34
          gosc prowokuje a wy sie wdajecie w dyskusje!!jak by byl kibicem Widzewa to by
          tych bzdor nie pisal pod tym nickiem pluje na LKS a pod innym pewnie na Widzew
          ale co mozna zrobic przeciez nie bede za niego przepraszal...
          • Gość: mikasRTS Re: 1910 to nie Widzew IP: *.os1.kappa.pl 03.11.06, 20:32
            moze 1910 to dokładnie ten sam przygłup co 1908??:D:D obaj z reguły wypisuja
            jakies bzdury, wrzucaja na przeciwny klub i nie pisza nic sensownego:D
            ŁKSa walczyc!! jeszcze 20minut ...postawiłem na Was miedzy innymi i chce
            wygrac:)...ale ciezko to widze bo gracie słabo z tego co mowi ten komentator w
            radio:/
            • Gość: bomba kolejny raz jajo próbowało być mądrzejsze od kury IP: *.4web.pl 03.11.06, 22:06
              mówiłem żebyś postawił na 0:0; nie posłuchałeś i popłynąłeś:D
            • Gość: 1908 Re: 1910 to nie Widzew IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:52
              tez mi porownanie:/ a oczywiscie remis przez ciebie, bo ty nigdy nie trafiasz z
              wynikami. tzn. najpierw nalezy cie zapytac o typy na kolejne mecze a potem
              pojsc do bukow i obstawic inne wyniki
              • Gość: mikasRTS Re: 1910 to nie Widzew IP: *.os1.kappa.pl 04.11.06, 13:08
                nie widze problemu, pytać możesz...tylko jakbyś nie patrzył mecze Widzewa z
                Odra czy tez mecz ŁKS z Wisła Płock do najpewniejszych nie należały a wiec jak
                Ci powiem zebys poszedł dzisiaj do buka i obstawił odwrotnie niz ja czyli na
                łaczna to pojdziesz??;> bo ja obstawiam ze zagłebie u siebie łeczna puknie na
                mieko...to jest pewny mecz z kursem 1,5 i tego jestem pewien:D ....szacunek
                Bomba...ale to tylko 10 złotych:PP a wiec przeboleje....szkoda ze
                zremisowaliscie bo ja jestem kibicem Łódzkiej piłki choc blizej mi do Widzewa
                to ŁKSowi zycze dobrze... ale z tego co widze to ŁKSa jednak w jakims dołku
                jest... i nie ma co tego ukrywac..
                Pozdro dla normalnych!!
                • Gość: 1908 Re: 1910 to nie Widzew IP: *.chello.pl 05.11.06, 00:51
                  > a obstawiam ze zagłebie u siebie łeczna puknie na
                  mieko...to jest pewny mecz z kursem 1,5 i tego jestem pewien:D .

serio coraz bardziej wierze w to, ze jestes ekspertem!!! oczywiscie widzew sie
                  utrzyma?:)))
                  • Gość: mikasRTS Re: 1910 to nie Widzew IP: *.os1.kappa.pl 05.11.06, 17:41
                    szkoda ze odpisałes po meczu...przed sie bałes ze mam racje?? kazdy normlany by
                    postawił na zagłebie... ale to sa tylk ozakłady bukmacherskie mzoesz przegladac
                    statystyki godzinami, dniami... po uprzednim takim przygotowaniu obstawisz
                    derby : ŁKS - WIDZEW - 02...w koncu od 10 lat Wam sie nie udało wygrac...z
                    pozru pewniaczek a jednak??? wiec zamiast krytykowac moje typy na mecze sam cos
                    postaw a sie przekonasz ze nie jest to takie łatwe...myslisz ze dlaczego
                    zakłady bukmacherskie isntnieja i zarabiaja??1! bo statystcznie rzecz biorac
                    nawet jak 10 wygra po 150 tysiecy złotych a milion nasteonych pojdzie i obstawi
                    po 2 złote to i tak beda do przodu... to nie jest trudna matematyka i kazdy
                    moze ja pojac... inna sprawa ze Polska liga jest nieobliczalna,
                    niepewna...dlatego masz limit 3 lub 4 spotkan jak grasz OE... korupcja robi
                    swoje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka