Forum   nokia 7650

nokia 7650

(8 wyników)
  • czy moglibyscie prosze zapodac mi kilka informacji na temat nokii 7650. cokolwiek wiecie, czy warto ja kupowac, ,wady, zalety itd... dzieki z gory. pzdr...
  • co polecacie ? kupiłem sobie neca z kabelkiem bez sima za 250 zł nokie mam teraz -mogę opchnąc za 350. co sądzicie który fon lepszy?
  • czy może ktoś się wie jak ją rozłożyć alb ma linka do strony, bo kiedyś taką znalazłem z foto ale nie zapisalem /mój błąd/. pzdr
  • Kiedy wejdzie na rynek i ile będzie kosztować? Czy ktoś z Was zna odp? Interesuje mnie ten model w sieci Era. Pozdraw
  • najbezczelnniej w swiecie skradzionoo mi telefon, moja ukochana Nikie 7650, poprostu wyrwana ja z reki w centrum miasta. Choc wiem , ze telefonu nie odzyskam czy istnieje jakies zabezpieczenie aby zlodziej juz nigdy nie mogl z niego korzystac ???? Moze i Was spotkala taka historia? Pozdrawiam r
  • naczytalem sie w temacie byle nie nokia i jestem przerazony. kupilem dzis ten model, bo chcialem miec z aparacikiem, mam nadzieje ze nie jest tandetny. czy ktos z uzytkownikow moze sie podzielic doswiadczeniem? dzieki.
  • Mam pytanko? Co byscie wybrali mot C550 czy nokie 7650?
  • W jakiej cenie są teraz Nokie 7650. Posiadam taką, ale zastanawiam się nad jej sprzedażą. Dzięki za info:-)
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się