Dodaj do ulubionych

Widzew chce gwiazd ekstraklasy!

IP: *.retsat1.com.pl 25.07.08, 23:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: RTS Retkinia 1910 Andradina??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.07.08, 00:35
      Tego zawodnika bym odpuścił.... Troszkę wiekowy, choć na I ligę może OK.
      • Gość: CK PANEM Re: Andradina??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:57
        Wszystkich odpuścicie wieśniaki! Won kupczyki do 2 ligi!
        • Gość: Brzoska tirurur panem IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.07.08, 19:34
          na tylko tyle cie stac Zuziu inej rymowanki nie jestes w stanie udzwignac w
          zwoajch mozgu >?
          • Gość: jf08 Re: tirurur panem IP: 217.76.112.* 27.07.08, 11:54
            Panowie, wasz klubik OSTATNIO uzyskał dzierżawę z mocnym naruszeniem
            prawa ;-)

Czeka was kolejna jazda prawnicza... :)
            • Gość: abc...z Re: tirurur panem IP: *.4web.pl 27.07.08, 22:26
              czy jf08 to skrót od "jestem frajerem i mam 8 lat", czy może "jestem frajerem, a
              mój IQ to 08"??
        • Gość: pumski Re: Andradina??? IP: 82.139.47.* 29.07.08, 15:42
          W pole harowac buraku jeden Boli was Widzew i o to chodzi kmioty a będzie bolec
          jeszcze bardziej
      • Gość: RTS GRK Re: Andradina??? IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 13:26
        Troche wiekowy , ale jest bardzo dobrym zawodnikiem ... umie przytrzymać pilke
        wyjsć rozegrac umie grac tylem do bramki no i ma dobra techinke.... BRAĆ GO
        ODRAZU !
    • Gość: fulko de lorsz ściema na łęczną IP: *.range86-157.btcentralplus.com 26.07.08, 00:37
      ściema z Robakiem by Łęczna odpuściła trochę kasy na Grzegorzewskiego - Robak
      byłby miłą niespodzianką ale po "hicie" z Piechną sceptycznie podchodzę do hitów
      - zwłaczcza hitów naszego Zubinha
      • Gość: hehe Re: ściema na łęczną IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 01:35
        no,na III ligę, w której w końcu zagra Widzew (po uchyleniu "wyroku"
        trybunału PKOL) to te "gwiazdy" są jak najbardziej ;)
        • Gość: roch Re: ściema na łęczną IP: *.lodz.msk.pl 26.07.08, 10:10
          poczeka, degradacja i sportowa i karna dopiero niedługo
          a dla was to będzie to koniec, zobaczycie
    • Gość: siurek Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 02:07
      Co za głupie teksty!!! wyślijcie tam Jurka Walczyka i powie o co chodzi!
    • Gość: brunet1910 mniam mniam IP: *.astral.lodz.pl 26.07.08, 08:04
      Ciekawe jak to wszystko się skończy...?!
      A w Łodzi i tak liczy się tylko Widzew!
      • Gość: tylkołódzkiwidzew mamy pake! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 09:00
        z taka paką jaką mamy to 1 sezonik i wielki powrót do ekstraklasy a na nasze
        miejsce wejdą grzybiarze hahah buhaha tylko łódzki widzew
      • Gość: Wstyd'zew w jakiej łodzi? podwodnej? IP: *.mobyhost.ru 26.07.08, 12:27
        • Gość: ŚRDM Re: w jakiej łodzi? podwodnej? IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 27.07.08, 14:31
          okret podwodny jest - fajko zwisła,łodzią podwodna twój stary pływa
      • Gość: scottirts Re: mniam mniam IP: *.toya.net.pl 28.07.08, 11:45
        sima brunet TYLKO WIDZEW
    • mr_reaper No tak, popadało to i grzybiarze się pokazali 26.07.08, 10:35
      Ciekawi mnie jedno, nam nie wolno wolno pisać na tematach łks, każecie nam
      wyp.....ać . A tu , temat o Widzewie i 75% wpisów to grzybiarze zrobili.
      Ciekawe. Kali ukraść to dobrze, Kalemu ukraść to źle. Idźcie na grzyby muchomory
      i dajcie sobie spokój.
      A co do transferów to pażyjom uwidim . Czas pokaże
      • Gość: s Re: No tak, popadało to i grzybiarze się pokazali IP: *.centertel.pl 26.07.08, 12:25
        niby kto tu jest oprocz was z buraczanej lodzi?
    • sapinek Widzew chce gwiazd ekstraklasy! 26.07.08, 11:27
      ciekawe nazwiska. najfajniej byloby gdyby pozyskali Robaka. zobaczymy. moze to
      zwykla dziennikarska kaczka
      • Gość: CK PANEM Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:58
        A macie 500tys euro buraki?
        • Gość: OLB Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:22
          Akurat kasa to rzecz, o którą w przypadku Widzewa musisz się
          najmniej martwić ;-). Jesteśmy bardziej nadziani niż Wisła, Legia i
          Górnik razem wzięte.
    • Gość: wfista Nikt nie da tyle ile Widzew IP: *.cust.tele2.pl 26.07.08, 11:51
      potrafi obiecać.
    • Gość: kefir durex lex sex:))) IP: *.centertel.pl 26.07.08, 11:52
      Nie ma się co nastawiać na konkretne nazwiska bo będzie napewno z
      tym różnie. Jeśli Zagłębie i Korona zagrają w Ekstraklasie a na to
      się zanosi to Widzew bez problemow awansuje do Ekstraklasy w
      przyszłym roku i to z tym składem który ma teraz.
      A co do Korony to można tylko ubolewać że ich największa gwiazda
      Czerkas jest już zatrudniona do grzybobrania w Las Gruzos Mohikanos:
      (((
      • Gość: s Ale tu burakow... IP: *.centertel.pl 26.07.08, 12:23
        z lodzi
    • Gość: Wstyd'zew niech sobie jeszcze kupią miejsce w ekstraklasie IP: *.mobyhost.ru 26.07.08, 12:24
      to w ich stylu.
      • Gość: rwt A jak tam gzrybek w szatni na al. Unii? IP: *.crowley.pl 27.07.08, 01:28
        że tak skromnie zapytam rodowitych, dość aktywnych dziś, kolegów?
    • Gość: robuś Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.echostar.pl 26.07.08, 13:11
      sorry ale który z nich to gwiazda???
      • Gość: poinformowany Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 14:45
        robak może przyjść do widzewa bo w kielcach jest spalony przed kibicami.
        Pozostali jeżeli Korona zostanie w ekstraklasie są nie do sprzedania !!!!!!!!
    • Gość: bubu osiedlowe szczury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 22:01
      spadać konfidenci do II ligi a nie gwiazd wam się chce...

pozdro dla prawdziwych kibiców z Krakowa
      • Gość: rwt Re: osiedlowe szczury IP: *.crowley.pl 27.07.08, 01:30
        A co to jest ta krakow?
        • Gość: ŚRDM Re: osiedlowe szczury IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 27.07.08, 14:43
          krakow to miasto kibiców gastronomicznych albo nożem albo widelcem
          buhahahha
          • Gość: rwt Re: osiedlowe szczury IP: *.crowley.pl 27.07.08, 17:07
            ewentualnie tasaczek...
    • Gość: ola Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 23:02
      nikt nie da tyle co WIDZEW obieca TO CHASŁO ZNA CAŁA POLSKA
      pozostałości po komunie.powodzenia w jakiś sposób musimy z gówna
      się wydostać ale za rok nie będzie zmiłuj się
      • Gość: karolew Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.range86-146.btcentralplus.com 26.07.08, 23:17
        "...TO CHASŁO ZNA CAŁA POLSKA..."

he he he! To prawda, co reprezentuja soba kibice LKS... :)
        • Gość: ola Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 00:33
          powiem ci tak jak ja chodziłem w szaliku łks-u na widzew to was
          nie było Jak ja topiłem się w błocie na w[dzewie też was nie było
          Jeżeli znajdzie się kibic Widzewa który pamieta jak wyglądał klub
          stadion i klub kibica to zapraszam kibic łodzi porozmiawiamy
          • Gość: ola Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 01:19
            WY WIELCY WSPANIANIALI KIBICE OD KIEDY JESTEŚCIE Z TYM
            KLUBEM. Interesują mnie lata 1960-1970.Czekam na polemike
            • Gość: rwt Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.crowley.pl 27.07.08, 01:30
              To ty dziadek jesteś...
              • Gość: ola Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 12:16
                rwt masz racje jestem dziadek.Pamiętam takich grajków Widzewa jak-
                Benkes,Świderek,Kubicki.ale Tobie te nazwiska nic nie mówią.jesteś
                młody i kto miał Ci powiedzieć.Przecież w tamtych latach chodziło
                się na mecz Widzewa że by wypić spokojnie(milicja nie obstawiła
                kurników-inne czasy)a Twoi rodzice,dziadkowie nigdy nie byli
                związani z tym klubem.Współczuję
                • Gość: rwt Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.crowley.pl 27.07.08, 17:13
                  Ja ciebie nie zaatakowałem, to dlaczego jesteś taki agresywny? Skąd wiesz, ile mam lat i jak mnie rodzice wychowywali? Chyba niezbyt grzecznym dziadkiem jesteś...
                  P.S. Faktycznie. Tych nazwisk nie pamiętam. Na widzew zacząłem chodzić jakieś 10 - 15 lat temu, bo jestem młodszy. Ale rodzina mojego ojca jest związana z "tą" częścią Łodzi: od Górniaka przez Szlezyng na Zarzewe kończąc. Mieszkamy w Mieście Łodzi od jego przemysłowych początków. Więc od mojej rodziny i wychowania - WARA !!!
                  • Gość: rwt Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.crowley.pl 27.07.08, 17:14
                    "Na widzew zacząłem chodzić jakieś 10 - 15 lat temu"

Nie "10-15 lat temu", ale "10-15 lat po tobie". Pomyłka.
              • Gość: ŚRDM Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 27.07.08, 14:46
                oszczędzaj oczy i wez nOOtropil na krążenie w mózgu.
          • Gość: lewiatan137 Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 01:40
            Dobrze porozmawiajmy.Zaczniemy rozmowe od powiedzmy1975 roku
            reflektujesz czy wchodziles na stojaco pod stol albo byles dopiero w
            planach 5 letnich.
            • Gość: ola Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 07:38
              no no lewiatan 137 kibic z lat siedemdzisiątychTo może opiszesz
              swoim młodszym kolegom jak wyglądał Wasz kurnikowy szał.Tylko prawde.
              • mr_reaper ola, to nie jest forum IPN 27.07.08, 12:20
                Daj spokój młodszym kibicom, nie ich wina że są dużo młodsi od Ciebie. Sam tego
                okresu nie pamiętam bo jestem 75 rocznik. Pamiętam że na mecze z Juventusem i
                Liverpoolem byłem zabierany na stadio da gruz. Wtedy Widzew nie miał oświetlenia
                i odpowiednich warunków. Ale to było dawno. No chyba że z IPN jesteś. Liczy się
                teraźniejszość. Dla większości z nas liczy się teraźniejszość. Puszysz się na
                forum, że starszy jesteś i wiele pamiętasz. Gratuluję napisz książkę, ale nie
                upoważnia Ciebie to do tego by uważać się za jedynego mądrego i odbierać tym
                argumentem innym głosu. A dzisiejsza rzeczywistość jest taka. To Widzew ma
                stadion (jak wy mówicie kurnik) a nie łks. Stadio da gruz nawet nie zasługuje na
                to miano. Dzisiaj to łks ma długi, a nie Widzew. Długi wobec piłkarzy, ZUS, US,
                MOSiR. To wy żebrzecie w mieście o pieniądze. Fakt, to wy gracie w ekstraklasie,
                a my w I lidze, ale niedługo tak będzie. My wrócimy za rok , co będzie z wami ??
                Nie wiem , nie zazdroszczę wam, ale życzę sobie by derby jednak były w
                ekstraklasie, i w Łodzi, a nie w Bełchatowie
                • Gość: ola Re: ola, to nie jest forum IPN IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 12:44
                  widzisz mr Reaper Jak Tadziu Błachno pytał się 1975 r.Jana
                  Tomaszewskiego w który róg,to na trybunach było 7/8 ełkaesiaków.jAK
                  DOSTAWALIŚCIE LICENCJE 2003r-to nie było ważne żemamy długi
                  (wszystkie przypisaliście Panom G i P.bO JAKIM PRAWEM MAMY SPŁACAĆ
                  DŁUGI ZA ZAWODNIKÓW Z LIGII MISTRZÓW ligii już nie ma a my mósimy
                  ggrać.Bo My to terżniejszośc tamten smród to nie my.Ale
                  mistrzostwa,puchary,to medal.To My 1910 ściema,1922 blisko,2004
                  dokładnie
                  • mr_reaper Re: ola, to nie jest forum IPN 27.07.08, 13:06
                    I znowu historia i historia. OKI. że chodziliście w 75 na Widzew ?? Wiem o tym i
                    ja i mnie podobni, którzy szanują historię, a nie tylko napinają mięśnie na necie.
                    Co do licencji, z tego co mnie pamięć nie myli, a nie myli mnie to sąd się
                    wypowiedział na ten temat i stwierdził, że wszystko odbyło się zgodnie z prawem.
                    Co do nie uznawania długów panów G i P to wg prawa postąpiono słusznie.
                    Stowarzyszenie nie było spadkobiercą SPN Widzew SSA. Niemniej jednak obecny
                    właściciel Widzewa Pan Cacek pospłacał wszystkie długi narobione przez SPN
                    (łącznie ze słynnym płotem i itp) Czy nieuznanie długów SPN przez Stowarzyszenie
                    było moralne? Nie jestem etykiem, prawnie wszystko było oki. Teraz Widzew nie ma
                    długów. Jeżeli znasz kogoś komu Widzew "wisi kasę" , skieruj go do klubu.
                    Co do roku 1910, sam nie wiem co mam myśleć i powiem szczerze bardziej mi pasuje
                    data 1922 niż 1910. Pani tatarkówna czy jak jej tam było naciągnęła historię.
                    A co Ty masz do roku 2004 ?? Tego już nie rozumiem.
                    • Gość: ola Re: ola, to nie jest forum IPN IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 14:22
                      a Twoim zdniem od kidy jest ten prawdziwy Widzew bez długów.Prawdiwy
                      wypłacalny,czysty bez podtestów.Pomijam ten smród który ,jest już
                      wyczuwalny za Waszą bramą stadionu
                      • mr_reaper Re: ola, to nie jest forum IPN 27.07.08, 14:32
                        No tu masz rację, a co do smrodu to sorki, ale za waszą bramą też niestety
                        śmierdzi. I chyba jesteś ostatnią osobą (jako kibic Łks-u), która może mówić o
                        smrodzie na Widzewie.
                        • Gość: ola Re: ola, to nie jest forum IPN IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 16:19
                          Jestem kibicem,kiedyś Widzewai łks-U DZIŚ TYLKO ŁKS-U Smród był jest
                          ibędzie Tomasz C.POWIEDZIAŁ prawdę była ostatnia szansa by
                          wyciągnąć kase od Pa.P.Potem ogolili głowy,przytulili kase,i czekali
                          jak spuścić klub.Bo P.P.OSIĄGNOL to co chciał,pokazał że można i
                          wyjechł.Ipotem co się okazało nie ma sianka nie ma granka.I kto
                          pierwszy uciekł z tonącego statku(wiem kto to był ale mi wstyd że
                          piniądze były ważniejsze niż barwy klubowe a tego piłkarza zawsze
                          kojarzyłem z ŁKESEM.jeżeli.Widzew no cóż zacznę od meczu który
                          decydował o wejściu do ligii po pirwszym spadku pamiętasz ile trwał
                          mecz?Licencja 2003 i teraz ostatnie posunięcia(Adamski nie
                          uprawniony,Mysona rasista,Polonia Bytom szukanie praw licencji i
                          ostatni hit przyzwolenie na kupowanie i sprzedawanie)Jako łodzianin
                          wstydzę się jako były kibic Widzewa wstydzę się że kiedyś
                          dopingowałem ten klub
                          • mr_reaper Re: ola, to nie jest forum IPN 27.07.08, 16:55
                            Sorki nie pamiętam roku 1975, urodziłem się wtedy.
                            Licencja 2003- Ty jak zdarta płyta, może nie doczytałeś, ale licencje wydano
                            zgodnie z prawem.
                            Z Adamskim to chyba UEFA się wypowiadała na ten temat
                            Mysona - w normalnym kraju za takie rasistowskie zachowanie gnój by dostał
                            minimum rok dyskwalifikacji.
                            Polonia Bytom - To bez udziału Widzewa komisja licencyjna nie przyznała Polonii
                            licencji. To że Widzew nie zgadza się teraz z nowym orzeczeniem , ma do tego
                            prawo. Dura lex sed lex. A Polonia nie dostosowała się do obowiązujących
                            przepisów. Tak gardłujesz o stadionie Widzewa w latach 80 i dlaczego w pucharach
                            grał na da gruz. A nie przyjmujesz do wiadomości że Polonia nie ma stadionu, nie
                            ma kasy, jest Stowarzyszeniem, a nie spółką (wasza licencja to też chyba lepszy
                            przekręt).
                            Przyzwolenie na kupowanie... - Trybunał nie przyzwolił na kupowanie, nawet nie
                            orzekł niewinności Widzewa. Potwierdził tylko jedno, czyny za które zdegradowany
                            został Widzew w momencie ogłaszania wyroku przez WD uległy przedawnieniu.
                            Powtarzam, twarde prawo, ale prawo. Powtarzam po raz wtóry na tym forum. Wolę by
                            po takim orzeczeniu Widzew przystąpił jedna do rozgrywek II ligi. Zamknęło by to
                            usta kibicom (jak Ty), dziennikarzom i byłym członkom PRON (Tomaszewski).
              • Gość: lewiatan137 Re: Widzew chce gwiazd ekstraklasy! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 16:08
                Wiec opowiem.Stadion byl bardzo maly zaniedbany bo komitet nie
                inwestowal bo dopiero kilka lat wczesniej wybudowali stadion
                lks,byla drewniana trybuna,drewniana hala i tyle.Po awansie gralismy
                na lks to byly mecze 35000 widzow (jesli nie wierzysz to sobie
                sprawdz).Potem prezes WIdzewa prebudowal stadion na miare naszych
                mozliwosci przy wydatnej pomocy kibicow ktorzy przychodzili i praca
                fizyczna pomagali w budowie moze i bylo bloto ale to bylo nasze
                bloto.Trybuny zawsze byly blisko plyty boiska co wytwarza lepsza
                atmosfere i wiez kibicow z pilkarzami.
    • Gość: obiektywny do lks!!! IP: 195.117.116.* 27.07.08, 05:36
      skoro tak bardzo kochacie swoj klub a tak bardzo nienawidzicie widzewa to
      dlaczego na forum dotyczacym rtsu jest wiecej waszych wpisow niz na lksu???
      ODP poniewaz bardziej nienawidzicie widzewa niz kochacie swoj klub to dzieki
      widzewowi a raczej nienawisci do rtsu istniejecie!!! pozdrawiam najwiekszy w
      polsce Łodzki KOMPLEKS Sportowy
      • Gość: ola Re: do lks!!! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 08:13
        obiektywny gościu mam kompleks.mam poczucie winy że nigdy nie
        oglądałem gimnastyki artystycznej w wykonaniu zawodniczek
        Widzewa.Bardzo ubolewam bo to była jedna z 5-ciu,a może 4-ech
        wiodących duscyplin w tym klubie
        • Gość: ms Re: do lks!!! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 08:37
          A co ma za znaczenie to wszystko o czym piszesz? Co mnie i wielu
          innych obchodzą lata 60? Większości nie było może na świecie więc
          jak mieli chodzić na mecze. Żyjesz historią, tyle że wybiórczo.
          • Gość: ola Re: do lks!!! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 10:51
            poprostu przypominam Wam że na tym el gruzo rozgrywaliście mecze
            ligowe,pucharowe (bo nikt nie chciał grać w kurniku(stadion Widzewa
            był niedopszczony do rozgrywek) c
            • Gość: no i? Re: do lks!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:36
              ...a teraz role się odwróciły i to wy macie stadion jak po wojnie w Bośni.
      • Gość: ktoś tam Re: do lks!!! IP: *.net.euron.pl 27.07.08, 18:35
        wiesz, to działa też w drugą stronę - pod informacjami na temat ŁKS
        też znajdzie się zawsze jakiś widzewiak albo kibic innej drużyny i
        zacznie się wzajemne obrażanie...|| sumie w waszym przypadku to
        chyba głód wielkiego futbolu, gdybyście mieli ten cały
        śmieszny "widzewski charakter" i brak kompleksów to przyjęlibyście
        ze zrozumieniem wyrok za korupcję i zaczęli grac w 2. lidze. i nie
        napinajcie się że jesteście lepsi bez podstaw ponieważ o tym mówią
        wyniki na boisku: w ostatnim sezonie zajęliście przedostatnie
        miejsce w lidze, a ŁKS 11 (i tu chyba nikt normalny nie zaprzeczy że
        ŁKS jest lepszy).
        • Gość: . Re: do lks!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 18:59
          ...Łks BYŁ lepszy w zeszłym sezonie, nasza drużyna była rozbita, a trener był tragiczny, spadek zasłużony...i tyle. Teraz nie mielibyście szans (jak zwykle zresztą).
          Co ty możesz wiedzieć o widzewskim charakterze, jak ty łksiak jesteś? Wiec daruj sobie dobre rady wujku, my wiemy co mamy robić. Ciekawy jestem waszych reakcji i zachowań, kiedy w końcu na światło dzienne wyjdą wasze ciemne sprawki...Szczerze mówiąc, to nie mogę się doczekać - i nie dlatego, że nie znoszę Łksu jako klubu, ale z powodu waszych reakcji przy naszych kłopotach.
    • Gość: master of pryczek wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 10:47
      Uspokojmy sie wszyscy,najwazniejsze ze pastuchy graja o klase nizej....zobaczymy
      za rok a tymczasem niech bija nam poklony prowincjusze:)))))
      • Gość: ms Re: wiocha IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 11:25
        Najważniejsze, że za parę miesięcy znów będziecie grać na kredyt.
        Piłkarzyki znów nie dostaną kasy, upomni się MOSIR, ZUS, US... Ale
        póki co humor wam dopisuje:)
      • Gość: ola Re: wiocha IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 11:47
        master prosze nie ubliżaj wioskom,Rolnik sije dogląda izbiera.A
        WIDZEW SIEJE ZAMĘT DOGLĄDA CZY PZPN SIĘ POGUBIŁ I ZBIERA CHWAŁE W
        MĘTNYM PRAWIE.Panowie duma okolicznych mieścin przypominam Wam
        Widzew mimo milionowych długów,wyłączony prąd,telefony,brak cipłej
        wody dziwnym trafem dostaje licencje.I to był ostatni dzwonek dla
        p.B.Panowie musimy coś zrobić.Niestać Nas by to spłacić poszukamy
        kruczków w prawie(a tym co jesteśmy winni to niech żałują że kidyś
        tu grali)To był pierwszy wałek a drugi to cała Polska widzi.Pzdrawim
        Tych co uważają że im należy się ekstraklasa.ZA LATA
        PRZEKRĘTÓW,którzy brali działke o rządów komuchów,pozdrawiam
        wszystkich konfidentów,a także tych któży,że spaść z ligii to nie
        ważne,że kuowaliśmy to nieważne.Polska widzewem stoi(można Was zgiąć
        ale nie można złamać)czyli jesteście ch....
      • Gość: riposta Re: wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:39
        lepiej być pastuchem niż bezdomnym śmierdzielem z dworca;)
    • Gość: obiektywny do lks!!! IP: 195.117.116.* 27.07.08, 11:11
      troche nie rozumiem o co chodzi ci z tymi dyscyplinami??? zrozum ze ilosc
      dyscyplin o niczym nie swiadczy no moze dla was!!! ilosc to nie znaczy jakosc! a
      tutaj niestety jestesmy "troche" lepsi 4 tutuly mistrza polski ze o pucharach
      europejskich nie wspomne !!! a na lksie gralismy puchary poniewaz nie bylo na
      widzewie jupiterow i dzeieki temu na waszy stadion zagoscila wielka europejska
      pilka!!!
      • Gość: ola Re: do lks!!! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 12:00
        tak rozumujesz bo tak Ci wygodnie.Nie jupitery tylko Wasz obskurny
        stadion był problemem.Dyscypliny-no tak wasi jedyni
        wychowankowie,ale oni są nie ważni.My to jest piłka,My kupuje MY JAK
        kupowaliśmy że by wejść to tylko ODRA nie chciał wziąść.Iteraz to
        wina P.SZ.bo za mało dał
    • Gość: OBIEKTYWNY DO LKS!!! IP: 195.117.116.* 27.07.08, 12:29
      prosty chlpocze jestes wnioskuje z twoich wypowiedzi i bledow jakie robisz ale
      typowe dla was sami napisaliscie ze jestescie z tej ciemnej strony miasta a to
      tylko potwierdza ze jestes ciemny skoro uwazasz ze nie gralismy pucharow u
      siebie bo jak napisales ze obskurny stadion mielismy i pewnie dlatego uefa nie
      zezwolila na gre bo stadion zbyt obskurny!!! zalosny jestes! przestan pisac o
      wychowankach miara wielkosc klubu sa trofea jakie zdobyl a na tym polu
      wygladacie slabo i nie pisz mi ze jestescie wielofunkcyjnym klubem bo wielkosc
      fizyczna nie ma tutaj nic wspolnego !!! bo gdyby tak rozumowac to przeciez
      stadion tez macie lepszy bo wiekszy! oj sorry przeciez stadionu nie macie! nawet
      jestescie lepsi od jakiegos tam manchasteru bo przeciez macie tylu wychowankow i
      tyle dyscyplin a tem slaby manchaster tylko pilke!!! co do kupowania to
      jestescie ostatnim klubem ktory ma prwao cokolwiek powiedziec bo to wy
      kupiliscie polowe waszego najwiekszego "sukcesu" do czego przyznali sie wasi
      pilkarze a o innych zeczach nie wspomne! a jezeli chodzi o licencje to wyrok
      wydal niezalezny sad a nie pzpn a to chyba o czyms swiadczy! a jestescie tak
      prosci ze wierzycie co mowi wasz mentor z ktorego smieje sie cala polska czyli
      spocony janek! przypominam ze w sadzie przegral sprawe z bonkiem! pozdrawian
      bezdomna dume z lodzkiego kompleksu sportowego - najwiekszego!!! jedyny lodzki
      klub jak to piszesz haha ciekawe dlaczego Haha
      • Gość: ola Re: DO LKS!!! IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 13:51
        obiektywny-jeżeli ja jestem dzieckiem,to Ty jesteś
        dzidziusiem.CZARNA STRONA MIASTA.jESTEM AZ STARY BY BAWIĆ SIĘ W
        KOLORY.Jeżeli chodzi o puchary to byś mógł napisać od którego roku
        na swoim stadionie.Widzisz Wy macie swoje trofea zdobyte na rynku
        krajowym,a my światowym.Nigdy nie osiągniecie tego jako klub
        Widzew.Obiektywny-Wasza wielkosść pierwsze mistrzostwo Polski(Johny
        staje na piłce i czeka na wynik innego meczu)wiesz o jaki mecz
        chodzi.Sławetny mecz w Warszawie.Kupa kasy poszła,by grać w lidze
        mistrzów,tylko Legia na przeszkodzie.Tyle się dało,trzeba
        więcej.Może kiedyś ktoś powie jak wyglądał tamten mecz(na zawodników
        Widzewa nie liczę)Doskonale pamiętasz jak był u Was smród bród i
        ubustwo(wody ciepłej zero,telefony zero,prąd zero, nawet płot
        chcieli Wam rozbierać,ale na całe szczęście miasto zapłaciło ile?)
        Czekam jak mi odpiszesz - jeżeli Wiesz.Może,się okazać,że PZPN
        WYGRA SPRAWE W SĄDIE to co?Gdzie będziecie szukać ssprawidliwści?
        Mysony już nie ma.
        • mr_reaper Re: DO LKS!!! 27.07.08, 14:36
          Tylko , o który mecz w Warszawie Tobie chodzi?? Wielkich meczów w warszawie było
          kilka.
    • Gość: obiektywny do ola IP: 195.117.116.* 27.07.08, 12:57
      widze ze juz nie masz nic do powiedzenia ze juz skonczyles sie
      • Gość: ola Re: do ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 14:05
        poszukaj a znajdziesz(Trochę cierpliwości,a nie spadliśmy sportowo,
        wyciągneli nam brudy,to nic my jesteśmy Widzew,my jesteśmy poza
        prawem,nam wszystko wolno graliśby w pucharach na swoim stadionie
        P.P iP.G.NOSILIŚMY ICH NA RĘKACH.A teraz niech spadają bo My
        jesteśmy Widzew P. CACKa
        • Gość: ola Re: do ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 14:11
          Jaki klub -takie zamieszanie Jaki kibic takie nieporozumieni,Jaki
          dzień niedziela
          • Gość: ŚRDM Re: do ola IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 27.07.08, 14:56
            Tak ,tak, tak Daniel miljoner i Igor wielki talent......
    • Gość: obiektywny do ola IP: 195.117.116.* 27.07.08, 14:16
      nie czrna tylko ciemna ciemniaku jak z toba dyskutowac jak ty nawet czytac nie
      potrafisz!!!tak gralismy puchary na lksie ale to WIDZEWtam gral a nie lks jak
      nie wiesz a gdybyscie nie udostepnili nam wtedy stadionu to mecz odbyl by sie
      gdzie indziej!!! to bez widzewa nie bylo by meczu a nie bez stadionu lksu wtedy
      to widzew byl najwazniejszy a nie stadion lksu!!!haha ale zalosny jestes! jakie
      wy macie osiagniecia miedzynarodowe??? oczym ty piszesz czlowieku skad ty
      jestes??? tylko nie pisz mi o skoku wzwyz i takich tam bo to jest forum
      dotyczace PILKI NOZNEJ i wpisujesz sie pod artykulem o widzewie wiec nie
      kompronituj sie!!! jestes tak zalosny ze mi ciebie szkoda a do tego tak prosty
      ze przy tobie mlotek to machina rodem z nasa!!! o czy ty piszesz ??? czy ty
      czytales to co napisales??? widzew mecz z legia kupil w ogole to wszystkie mecze
      kupil nawet te z juwentusem i liverpoolem nigdy nie wygralismy zadnego meczu
      wszystkie kupilismy boniek tez byl sztucznie i za kase wypromowany i pozostali
      rowniez!!! powstalismy w 2004 najwiekszym i najlepszym klubem jest lks i basta a
      jest najlepszy za to ze jest!!! JANEK TOMASZEWSKI THE BEST!!! zadzwon do
      oddzialowego z pawilonu D zeby zabral juz ci komputer bo oko sobie nim
      wybijesz!!! a i pozdrow pozostalych pensjonariuszy z oddzialu zamkietego
      szpitanie babickiego
      • Gość: ola Re: do ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 14:32
        czego można było się sspodziewać po kibicu Widzewa?
        Wrzuty,obrażanie,szukania winnych,Bo my dieci osiela jesteśmy
        najlepsi.A jeżeli chodzi o komputer,,to Masz problem ja jeszcze
        nie.Szukaj a znajdziesz
        • Gość: ola Re: do ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 14:47
          nie będę zniżał do Twego języka.Jeżeli chodzi Tobie o pierwsz
          puchary to nikt nie był w stanie wydać licencje na kurnik.I
          graliście na czym (na tym sławetnym bez którego nikt by nie
          wiedział,że ktoś puka do bram miasta)a, tak ktoś Wam otworzył a Ty
          Wiesz obiektywny ---ja też
          • Gość: ŚRDM Re: do ola IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 27.07.08, 14:59
            i tak dalej, i tak dalej ........i kurnik ,przekrety,bełkot...
    • Gość: obiektywny do ola IP: 195.117.116.* 27.07.08, 14:57

czytaj czlowieku co piszesz bo znowu kompromitujesz sie jak przy kazdym
      wpisie!!! to ja pisze co widzew osiagnal a ty mi piszesz ze kupil ja przytaczam
      fakty chce rozmawiac na argumenty a ty piszesz takie rzeczy na ktore nie masz
      dowodow!!! kompromitujesz sie!!! jedyna odpowiedz na moje argumenty to jest
      proba zdyskredytowania widzewa!!! piszesz ze jak cos udalo nam sie osiagnac to
      zrobilismy to w sposob nieczysty!!! jak masz dowody na to co piszeszi o co
      oskarzasz to napisz!!! a poki co to jako klub jestescie gorsi i slabsi
      przypominam tytuly mistrza i puchary !!! i przyjmij to do wiadomosci bo taka
      jest rzeczywistosc ! o tym przeczytasz we kazdej encykoledii!!! i takie sa fakty
      i nie dyskutuj!!! a jezeli to cie boli i nie chcesz tego przyjac do wiadomosci
      to tylko swiadczy o kompleksie twoim!!! a ze jestes zenujacy jak wszyscy twoi
      koledzy kibole lksu czego potwierzdeniem sa wyjatki to juz twoj problem!!! pisze
      to bo powolujesz sie na mysone ktory byl odwazny tylko wtedy jak schodzil do
      szatni a przed kamerami przepraszal i prosil o przebaczenie!!! powiem cie ze to
      co zrobiliscie na ostatnich derbach to bylo w waszym stylu i nikomu wiecej nie
      przyszlo by to do glowy osiagneliscie dno ktore jest dnem po wielkiej dziurze po
      szambie brak mi slow !!! ale tak jest jak zyje sie caly czas w cieniu i jest sie
      pelnym flustracji !!! powiem tak szkoda mi jest was!!! mam nadzieje ciemny
      prostaku zE wiesz o czy pisze!!! CHODZI MI O WYWIESZONY TRANSPARENT
      ...inwalidzi... pomoglem ci bo nigdy nie wpadlbys na to z poziomem swojego intelektu
    • Gość: obiektywny do ola IP: 195.117.116.* 27.07.08, 15:03
      najwazniejsze dla ciebie w meczu jest stadion na ktorym jest rozgrywany!!! no
      ale tak to jedyne czy mozecie pochwalic sie jezeli chodzi o wielki futbol w
      miescie ! 20 lat temu gral na waszym stadionie widzew !!! haha
      • Gość: ola Re: do ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 15:16
        widzisz wielki kibicu Widzewa trzeba znać historie swojego klubu.Ale
        co można oczekiwać po kibicu(przyjezdnym,dzieciakiem,bądż
        zakoplesinym)skreśl co Ci nie pasuje.Pamiętaj że był rok 1948
      • mr_reaper obiektywny Ty sklerotyku !!! 27.07.08, 15:59
        Zapomniałeś dodać najważniejszego. 25 lat temu na ich stadionie grał WIELKI
        WIDZEW !!! Pod resztą się podpisuję, zazdrość i nienawiść to jednak straszne
        choroby. Żeby sensem życia była nienawiść do drugiego klubu spowodowana
        zazdrością o ich sukcesy ....
    • Gość: obiektywny do ola IP: 195.117.116.* 27.07.08, 15:27
      ty nie jestes normalny !!! przeciez ty nie odnosisz sie w zaden sposob do tego
      co napisalem!!! piszesz zadajesz pytanie i sam sobie odpowiadasz!!! czytasz to
      co chcesz i przyjmujesz do wiadomosci to co chcesz typowy kibic lksu!!! nie
      pisze juz wiecej bo nie jestes juz w stanie dyskutowac na argumenty!!! juz
      skonczyles sie!!!
      • Gość: ms Re: do ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 16:12
        Pojawił się nowy internetowy troll - ola. Sfrustrowany życiem i
        stuletnią szarością swojego klubu.
    • Gość: yoda do niejakiego ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 16:07
      panie dziadek jestes pan tak samo zgrzybialy jak wasz stadion.skoro
      tak zes sie uczepil tego ze WIDZEW gral na waszym stadionie bo niby
      kurnik to ja zapytam sie gdzie zes pan wtedy byl jak WIDZEW gral na
      waszym stadionie w pucharach?????pewnie siedzialem na jupiterach
      albo na bierzni,wiec przestan pierdziec farmazony,bo gdyby nie
      WIDZEW to nigdy bys nie zobaczyl juve liverpoolu itd itp.skoro tak
      was gryzie NASZ osiedlowy klubik a wy taka elita jestescie(wtedy w
      lodzi wiekszosc)to po jakiego GRZYBA szliscie ogladac waszym
      zdaniem'wsiowy klubik"czyzbyscie zatesknili w tamtych czasach za
      dobra pilka?ten OSIEDLOWY KLUBIK dal waszym zgrzybialym dupska
      chwile radosci i nie wciskaj nam juz swoich kiepskich docinek.
      z WIDZEWSKIMI fuckersami!!!!!

a i jeszcze jedno panie dziadek.myslalem z emlodsi kibice bezdomnego
      klubu maja klopoty z ortografia ale,ze starsi??no coz nie daleko
      pada jablko od jabloni.sayonara
      • Gość: ola Re: do niejakiego ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 16:43
        tak yoda jestem dziadkiem.który pamiętał,pamięta,i bedzie pamiętał
        wszystkie Wasze przekręty.A od teraz Widzew będzie kojarzony w
        Polsce z tym jak załatwić nie spadanie za korupcje(zielony stolik to
        jest Wasz wilki Widzew)tak trzymajcie a kibice w Polsce już swoje
        zrobią
        • Gość: łojezucozakoleś Re: do niejakiego ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:55
          ...skoro tak dokładnie pamiętasz "wszystkie nasze przekręty", to może sięgnij pamięcią wstecz (i dalej, i bliżej) i przybliż nam wszystkim "wszystkie WASZE przekręty"...albo chociaż kilka...no jeden na boga, bo dziwicami orleańskimi chyba nie jesteście? A może masz wybiórczą pamięć?

BTW, cyt.:"tak trzymajcie a kibice w Polsce już swoje zrobią". Czy to groźba? A może przewidujesz bojkot:)? To straszne, już nam przykro...:) Może jednak faktycznie nie walczmy o swoje, bo jeszcze komuś podpadniemy i nas nie będą lubić:)
          • Gość: yoda Re: do niejakiego ola IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 17:06
            problem w tym ze oni tzn szlachcice nie chca pamietac swoich win
            wola pamietac cudze,a jak im si ewypomni to odrazu wala
            textem "..masz dowody to do prokuraturt.."to ja sie zapytam czy
            jeden i drugi baran ze szlacheckim rodowodem ma jakies dowody na
            licencje z 2004?!!!to ja poprosze chetnie je poczytam.no prosze
            barany pokazac mi te dowody!!!!!!!!
    • Gość: master of pryczek ale kołchoz IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 16:14
      spokojnie...od powrotu do ekstraklasy to ŁKS jest przed rudymi
      czeresniakami,teraz bedzie 3 rok ,a jesli kiedys wroca do
      ekstraklasy to obijemy im japcoki jeszcze przez pare lat i wtedy
      zrozumieja co to znaczy NOWA ERA :)))))
      • Gość: JG do m.o.p.'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 17:00
        kolego średnio sympatyczny...przecież to wasz ostatni sezon w ekstaklasie na długie długie lata...w następnym roku już nie będzie tak lekko z licencją jak teraz, a i sportowo jak ostro powalczycie, to moze przedostatnie miejsce uda się zająć...
        ...a obić, to możesz sobie co najwyżej kanapę u tapicera...

• Gość: yoda nastepny sie urwal IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 16:28
      teraz beda wypominac ze w derbach wygrali i ze od 3 sezonow sa wyzej
      od WIDZEWA.a gdzie byliscie cwoki przez dobre 15 lat??czyzby
      amnezjia??a moze grzyb wam zaszedl na slepia.przyjmijcie do
      wiadomosci ze BYLISCI JESTESCIE I BEDZIECIE SZRZYZNA.to takie
      oczywiste jak to ze nie macie stadionu w lodzi.

raz jeszcze z WIDZEWSKIMI FUCKERSAMI
      • Gość: ola Re: nastepny sie urwal IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 17:00
        a kto Wam dał możliwość do szcenia się mistrzostwami ligami mistrzów
        (myślę,że panowie p i G KTÓRYCH NOSILIŚCIE NA RĘKACH)A dziś Oni to
        nie Widzew.My to WIDZEW,kibice którzy w najważniejszym meczu
        odwracają się plecami do piłkarzy.A jak spadli to Polonia
        niesłusznie dostała licencje.Bo to jest Widzew nam wszystko wolno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka