Dodaj do ulubionych

Widzew nie chce niewidomego masażysty

IP: 212.191.130.* 01.08.08, 12:05
Smutna wiadomość.

Mam wrażenie że obecne władze Widzewa robią krok naprzód by zrobić 2 kroki do
tyłu. Pół Polski nienawidzi ich za słuszną walkę o przestrzeganie przez PZPN
własnych przepisów, ale oni nie robią nic aby tą opinię poprawić. Wręcz ją
pogarszają takimi zagrywkami. Co to jest 1600 zł dla Cacka, jeśli chce wydać
100 milionów na stadion???
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: 80.48.10.* 01.08.08, 12:06
      Widzewski charakter władz klubu?
    • Gość: mm Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 12:10
      Nie wierzę! Ręce opadają.
      • Gość: Widzewiak Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: 80.50.190.* 11.08.08, 10:04
        Podziwiam Marcina i jego miłość do klubu. Niewiele klubów na Świecie ma takiego
        kibica, jeśli wogóle. Wyjątkowość klubu tworzą kibice, a to jest bardzo
        wyjątkowy kibic. Szkoda że to nie dociera do władz klubu...:(

Wiem że Marcin nigdy nie przestanie chodzić na Widzew, bo wg. mnie pomimo że nie
        grał na boisku jest jego legendą.
    • Gość: gość Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: 217.153.125.* 01.08.08, 12:11
      PR dotyczy spraw strategicznych i globalnych -tzn jak uratować
      umoczoną wi.dzew.ską dupę od słusznej i sprawiedliwej kary ...kto by
      tam się w takim wielkim klubie przejmował zwykłymi ludźmi
    • Gość: julianowska rts Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: 195.117.116.* 01.08.08, 12:41
      mysle ta cala sprawa potwierdza tylko ze pewni ludzie nie powinni pracowac w
      naszym klubie! mam nadzieje ze pan cacek nie wie o calej tej sytuacji chce w to
      wierzyc i mam nadzieje ze zostana wyciagniete konsekwencje wobec tych ktorzy
      doprowadzili do tej sytuacji! nie moze byc tak ze w klubie dziala agencja
      dbajaca o postrzeganie widzewa i w tym samym klubie pracuja ludzie ktorzy
      strzelaja samoboja widzewowi!!!wstydze sie za to ze tacy ludzie pracuja w
      widzewie!!! WIDZEW to nie jest zwykle przedsiebiorstwo tutaj pracuja ludzie
      ktorzy sa zwiazani emocjonalnie z klubem a takich ludzi trzeba szanowac !!! a
      szczegolnie MARCINA !!! przeciez on chce tylko godziwej zaplaty za wykonywana
      prace w ktora wklada cale swoje serce!!! zeby wszyscy obecnie zatrudnieni w
      widzewie byli tak zaangazowani w swoja prace i tak sumiennie i solidnie
      wykonywaliby ja to widzew dzisiaj gralby w lidze mistrzow!!! mam nadzieje ze ta
      cala sprawa znajdzie swoj happy end !!! ale niestety niesmak juz pozostanie!!!
      pozdro dla MARCINA kibice sa z toba!!!
    • Gość: Widzewskie Stoki Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:43
      Marcin jeśli ktoś Ci bedzie czytał te komentarze..

na zawsze jestes i będziesz dla nas kims wyjątkowym - to tacy ludzie
      jak Ty buduja historię i magię tego klubu!

ogromne pozdrowienia dla Ciebie

Widzew ty My - Kibice

kasa a klasa to zupełnie inne pojęcia..bankowcy nigdy tego nie pojmą
      kim i czym są Symbole w sporcie i w historii klubu
      • Gość: bałuciarz Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:47
        popieram w 100% to co napisales

pozdro Marcin, pomozemy ci!
    • Gość: mirek Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:49
      Widzew postępuje bardzo niezrozumiale. Wyrzuca z klubu osoby, które
      są żyjącymi legendami: Gapiński, Młynarczyk, obraża : Smuda,
      Smolarek lub nie wykorzystuje w pełni najbardziej znanej postaci w
      świecie i we władzach fifa, uefa: Zbyszka Bońka. Teraz żegnają się z
      Marcinem, najbardziej zagorzałym kibicem Widzewa. Co się z Tobą
      dzieje Widzewie skoro nie szanujesz swojej historii?
      • Gość: zjs1910 Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: 194.42.116.* 01.08.08, 12:58
        myślałem, że coś się zmieni, ale na buractwo nię będę przychodził.
        Wolę już Budowlanych Łódź. Tam jest przynajmniej atmosfera. Rodzinna
        atmosfera. Beznadziejny zrobił się ten Widzew, prywatny folwarczek
        jakiś przymułów.
    • Gość: pp K....wa, skandal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:56
      i tyle...
    • Gość: asdfghj Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.retsat1.com.pl 01.08.08, 13:09
      Tyle się mówi o równym traktowaniu niepełnosprawnych.
      No i jak się jednego tak traktuje, bo zażądał zbyt wysokiej podwyżki to się
      ludzie oburzają. Kapitalizm i tyle, tego chcieliście no to macie, cieszcie się.

W ogóle robienie filmu o kimś bo jest niepełnosprawny to robienie taniej sensacji.

Jak pies tańczy na dwóch łapach to ludzie klaszczą bo to pies a nie dla tego, że
      dobrze tańczy ...
      • Gość: kjk Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: 62.233.184.* 01.08.08, 13:41
        Wreszcie ktoś coś mądrego napisał!
      • Gość: cmr Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.4web.pl 01.08.08, 15:23
        sorry chłopaku ale jesteś idiotą.
      • Gość: Fiacik Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 15:52
        jesteś kretynem i go.no wiesz. To nie jest robienie filmu o kimś
        niepełnosprawnym, to robienie filmu o niepełnosprawnym kibicu, wzorze kibica -
        tego prawdziwego, nie Hoolsa. Zapraszam do lektury bo warto -->
        www.oczyotwarte.pl/podstrona.php?dzial=archiwum&temat=mjozwiak&navi=navi_arch&height=3100
      • Gość: aaaa Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.chello.pl 01.08.08, 20:36
        ciekawe ku.. jak ty byś był niewidomy, niewidomą żonę no i córkę na utrzymaniu
        czy byś się porównywał się do psa debilu
    • Gość: bombalina Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:10
      Smutne to jest, nie rozumiem jeżeli z niego jest naprawdę taki dobry masażysta
      to faktycznie 1600 zł to nie majątek - co to jest 700 zł, kompromitacja klubu!!!
      • jarkoni Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 01.08.08, 13:18
        SKANDAL...
        Ktoś znajdzie lepsze określenie? Ja też mam nadzieję, jak już ktoś napisał, że
        pan Cacek o niczym nie wie. I że jak się dowie, to wyciągnie konsekwencje wobec
        tego urzędasa klubowego, który jest winny.
        I tyle..
    • Gość: WIDZEWIAK Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.timplus.net 01.08.08, 13:12
      Trzeba będzie na meczu zrobić tzw. strajk nie chodzi mi jak w meczu z polonią
      bytom... ale np. W dopingu krzyczeć Marcin itp.. :D
      • witul85 Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 01.08.08, 23:15
        Ludzie, do cholery! gdyby nie fakt że chłopak jest niewidomy, też byłby to
        skandal????? co do równouprawnienia/równego traktowania niepełnosprawnych i
        pełnosprawnych. wiecie co znaczy "RÓWNY", chyba nie, bo nikt by nie lamentował z
        powodu zwolnienia zdrowego masażysty.. a to że kibic? -ok tyle że jestem kibicem
        Widzewa, ale nie domagam się z tego powodu żeby mnie zatrudnili..
        • Gość: OLB Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 04:01
          To nie do końca o to chodzi. To jest kompromitacja klubu z kilku
          powodów:
          - Marcin jest niewidomy.
          - Marcin ma dwójkę dzieci oraz żonę. Całe towarzystwo jest w jakimś
          stopniu niewidome...
          - Marcin zarabiał 700 zł na rękę.
          - Zarobki masażysty w różnych regionach Polski to średnio 1500 zł na
          rękę. A Marcin to bardzo dobry masażysta, więc spokojnie mógłby
          zarabiać kilka razy więcej.
          - Widzew pozbywa się ikony Widzewa, kogoś, kto samą swoją obecnością
          robi Widzewowi dobry PR.
          ...
          nie chce mi się już tego podsumowywać. Zbierz do kupy te punkty i
          coś sobie ulep... dobranoc.
          • witul85 Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 03.08.08, 00:48
            "- Marcin jest niewidomy.
            - Marcin ma dwójkę dzieci oraz żonę. Całe towarzystwo jest w jakimś
            stopniu niewidome..."

I bardzo mu współczuję..

"- Marcin zarabiał 700 zł na rękę."

Malutko... ale zależy też ile miał godzin...

"- Zarobki masażysty w różnych regionach Polski to średnio 1500 zł na
            rękę. A Marcin to bardzo dobry masażysta, więc spokojnie mógłby
            zarabiać kilka razy więcej."

A skąd wiesz że jest dobrym masażystą?
            Skoro jego koledzy po fachu zarabiają więcej, on może znaleźć sobie nową pracę i
            będzie więcej zarabiał. Pensje dyktuje rynek. Jeżeli jest naprawdę dobry, to
            będzie zarabiał nawet ponad dwa tysie... I jak mu dobrze będzie...

"- Widzew pozbywa się ikony Widzewa, kogoś, kto samą swoją obecnością
            robi Widzewowi dobry PR."

Wiesz co, chodzę na mecze Widzewa od dziesięciu lat i nie kojarzyłem tego
            chłopaka. Tak samo jak nie wiem kto tam kosi trawnik, kto myje podłogę w
            ubikacji i kto sprząta stadion po meczu. I nie sądzę żeby choć 30% kibiców
            Widzewa go znało. Może coś przegapiłem. a że "robi dobry PR" no cóż pewnie cała
            Polska wie o istnieniu Widzewa tylko dzięki niemu:/ Tak więc Widzew powinien za
            szelką cenę stać się zakładem pracy chronionej?
        • Gość: ŚRDM Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 02.08.08, 13:30
          jesteś durny i pusty.TYLE.
          • witul85 Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 03.08.08, 00:25
            jesteś gruby i śmierdzisz
    • Gość: aa Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.retsat1.com.pl 01.08.08, 13:14
      Agencja PR powinna dbać o dobry wizerunek klubu, a robi złą robotę. Proponuję
      zrezygnować z jej usług i zatrudnić Marcina na lepszych warunkach. Widzew zyska
      w oczach kibiców.
      • witul85 Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 01.08.08, 23:17
        tak i zatrudnijmy jeszcze kogoś bez nóg, najlepiej piłkarza, to dopiero byłoby
        piękne
        • Gość: ŚRDM Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 02.08.08, 13:31
          nastepny DUREŃ.
          • witul85 Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 03.08.08, 00:18
            sam jesteś dureń. nie potrafisz powiedzieć dlaczego nie mam racji. jeżeli jestem
            już durniem, to przynajmniej skłonnym do dyskusji a nie kretynem który potrafi
            tylko wyzwać. wiesz po co jest forum? bo ja myślałem że między innymi po to, by
            wymieniać poglądy a nie sobie przytakiwać lub w przypadku gdy się nie zgadzamy-
            wrzucać na siebie
    • Gość: asdfg Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.retsat1.com.pl 01.08.08, 13:16
      I jeszcze jedno.
      Czy byście tak reagowali gdyby artykuł miał tytuł

WIDZEW ZWALNIA MASAŻYSTĘ BO TEN CHCIAŁ 228% PODWYŻKI !
      • gothmucha Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 01.08.08, 13:24
        Gość portalu: asdfg napisał(a):

> I jeszcze jedno.
        > Czy byście tak reagowali gdyby artykuł miał tytuł
        >
        > WIDZEW ZWALNIA MASAŻYSTĘ BO TEN CHCIAŁ 228% PODWYŻKI !

A jak byś zareagował, gdyby artykuł miał tytuł

Widzew zwalnia masazystę, bo ten chciał 52% średniej krajowej pensji, a nie 23% jak dotychzas?
        • Gość: asdfg Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.retsat1.com.pl 01.08.08, 13:32
          A jakby zareagował twój szef gdybyś poprosił o 100% podwyżki.

Jeszcze raz powtarzam: kapitalizm.

Chcieliście to macie, idźcie do mc donalda, kupcie nową komórkę i się nie smućcie.

• Gość: cmr Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.4web.pl 01.08.08, 15:21
            No właśnie, kapitalizm!

Widzew to nie jest spółka, której nie stać na płacenie takiej pensji i Marcin
            dobrze to wiedział. Poza tym zapewniam cię, że żaden masażysta nie pracowałby za
            takie pieniądze.

Kapitalizm kapitalizmem ale nie żyjemy w Chinach tylko w Unii Europejskiej,
            gdzie pracownik ma zarabiać godziwe wynagrodzenie. Pracodawca, który tego nie
            rozumie jest zwykłym złodziejem.
          • Gość: Anjew Mam propozycje, myslicielu bez mozgu: IP: 87.111.45.* 01.08.08, 22:37
            Jestes fanem kapitalizmu? Super. Idz sobie teraz do macdonalda sam ze swoja nowa
            komorka. Tu nie chodzi o jalmuzne, tylko o cos znacznie wazniejszego, ktorego
            typy twojego pokroju (sram na wszystko oprocz kasy) nigdy nie zrozumieja.
            Niestety Cacek jest z podobnej gliny lepiony i wiernosc barwom klubowym to dla
            tego typa abstrakcja. Widze was wiec razem, przy stoliku w macdonaldzie,
            gadajacych do siebie przez komorki... Zal.
            • Gość: ŚRDM Re: Mam propozycje, myslicielu bez mozgu: IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 02.08.08, 13:35
              ABstrakcja?Pan Cacek jak rozmawia z kumplami przy drinach ,pojawia
              sie banda debili w czerwonym itp,zbudowac stadion ,awansowac i na
              gielde.....
      • bnew Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty 01.08.08, 18:05
        a ile zarabiają grajkowie co z Polonią Bytom nie umieli wygrać na boisku?
        Wystarczy że każdy zrzuciłby się 100 zeta miesięcznie na jego pensję, tyle to
        oni przepijają w godzinę...
    • Gość: cmr Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.4web.pl 01.08.08, 13:22
      W głowie się nie mieści jak można zrobić coś takiego. Wstyd mi, że władze klubu,
      któremu kibicuję robią coś takiego. A to właśnie tacy ludzie jak Marcin tworzą
      prawdziwy Widzew. Jeszcze trochę i władze klubu zrażą do siebie wszystkich
      prawdziwych kibiców i ciekawe kto wtedy będzie przychodził na tą wylukrowaną
      bombonierkę, którą chcą postawić...
    • Gość: justyna Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.4web.pl 01.08.08, 13:41
      Do asdfg ;
      Już kiedyś to powiedziano, dzis powtórzył Widzew:
      "Staliśmy nad przepaścią, teraz zrobiliśmy krok naprzód!!"
    • Gość: FC kalisz Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:46
      Panowie nie ładnie psujecie widzew wielki WIDZEW
    • Gość: Media_fan widzew mistrz "black PR" pada ofiarą własnej broni IP: 217.153.125.* 01.08.08, 14:20
      no to na takich ruchach kasę będzie wyłącznie tracił... ostatnie
      miesiące to konsekwentne obniżanie wartośći marki widzew - na każdym
      froncie, sportowym, medialnym , społecznym...po co komu te wojny z
      kibicami, opinią publiczną , byłymi i obecnymi pracownikami,
      instytucjami itd
      myslenie że z tymi decyzjami cacek nie ma nic wspólnego jest
      błędne...ociera się o lizodupstwo ( pan cacek płaci kaskę więc
      lepiej mówić o nim tylko dobrze ) a jeśli nie wie to tym gorzej dla
      niego i zarządzanego przezeń przedsiębiorstwa...
      suma sumarum ...kto mieczem wojuje ( czarny PR robiony łks-owi czy
      polonii ) ten od miecza ginie
    • Gość: MaxMartin szok ! Tak po prostu sie nie robi....! IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 14:32
      nie mam słów, mam nadzieję, że to tylko jakiś koszmarny film i
      wszystko zakończy się dobrze !!!! MARCIN - TRZYMAJ SIĘ !!!!! JESTEŚ
      WIDZEWIAKIEM NA ZAWSZE!!!! Jestem pewien , ze ten artykuł pomoże CI
      odzyskać pracę w naszym ukochanym klubie.
    • Gość: KrzychuDBWA Panowie puknijcie się w puste łby... IP: *.pai.net.pl 01.08.08, 15:04
      Wiele rzeczy możecie kibicom wyłożyć popierając mocnymi argumentami ale to już
      jest paranoja. Przemilczę to jak takie posunięcia odbijają sie na PR klubu bo tu
      raczej ważniejszy jest Marcin. Jeśli tak traktujecie kogoś, kto dla Widzewa
      zrobił tak wiele to gdzie macie tych pozostałych co siedzą na trybunach. Za tę
      profanację należy wam się gromkie "wyp...lać" od wszystkich kibiców. Wszystkie
      zarobki rosną a wy chcielibyście pracownika za pół darmo...
      Marcin - prawdziwy Widzew jest z Tobą!!!
    • Gość: fulko de lorsz Bakalarczyk Zub ci w dziób! IP: *.range81-152.btcentralplus.com 01.08.08, 15:06
      ... jeśli mnie pamięć nie myli to zwolnienie miało miejsce gdy władał bakalar -
      teraz GW artykułem przypomina sprawę i mam nadzieję że spece od PR szybko
      doradzą Cackowi naprawienie błędu bakalarczyka - dziekuję GW za pamięć o Marcinie!
    • Gość: yoda Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 15:30
      smutne to co tu przeczytalem.panowie dzialacze rozumiem ze otaczacie
      sie swoimi ludzmi,ale to byl cios ponizej pasa:(
      • Gość: ŁKS Koziny Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: 85.128.47.* 01.08.08, 16:01
        Marcin. Trzymaj się kibicu!
        • Gość: ŚRDM Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 02.08.08, 13:44
          Szacunek.Dla kibica z Kozin.
    • Gość: kibic Widzewa z PT Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 16:10
      Cacek zamiast pozbyć sie Zuba i Bakalarczyka pozbywa sie kolejnej
      ikony Widzewa. Szkoda!
    • Gość: Julaian Tuwim Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 16:36
      Ale ku.. wstyd panowie jak mogliście coś takiego zrobić nie macie
      keszu to powiem Wam co zrobić zeby był na naszego masażyste
      wypie..ie Zuba człowieka od spraw niepotrzebnych i sie znajdą.
    • Gość: igorek84 Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 16:45
      jestem prawdziwym widzewiakiem i jest wstyd mi za swa druzyne a
      raczej nie za druzyne tylko za kierownictwo
    • Gość: Przemo Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 17:09
      Po prostu wstyd ! ! !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka