madohora 24.01.08, 18:24 zamknięty Wczoraj od początku informacji słuchałam no i ...kilku rzeczy nie zrozumiałam Nawet nie mogę się zasłonić blond włosami Co dla mnie nie pojęte? Pomyślcie sami!!! Link Obserwuj wątek
madohora Re: Katastrofa samolotu 24.01.08, 18:26 zamknięty Na konferencję lecieli o..."bezpieczeństwie lotów" debatować mieli Odpowiedz Link
madohora Re: Katastrofa samolotu 24.01.08, 18:28 zamknięty Z nad Muchowca co chwilę w nocy słychać było odloty chyba w nocy nie latali amatorzy tylko inne samoloty Odpowiedz Link
madohora Re: Katastrofa samolotu 24.01.08, 18:28 zamknięty Od dzisiaj żałobę narodową mamy a co z bezpieczeństwem, pomyślmy sami. Odpowiedz Link
azaheca Re: Katastrofa samolotu 24.01.08, 19:44 zamknięty Czternastu z nich było ze Świdwina,a właściwie lotniska w Smardzku (to już nie jest tajna informacja),mam tam rodzinę,na szczęście chłopaki już na emeryturach,ale to pewnie ich koledzy,straszne! Odpowiedz Link
cirano Re: Katastrofa samolotu 25.01.08, 10:01 zamknięty trudno cos pedziec. Konferyncje, narady, wiymy jak kedys wyglondaly. Szczegolnie po nich chlolo sie po Polsku. Nawet jak i tym razym tak by bylo, prowdy sie niy dowiymy. Tako refleksja mi sie nasuwo, bo doswiadczony pilot, dobre warunki lotu, londowanio... i buch Odpowiedz Link